95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
talán segít...
[center] -
Az 'SR' jelentése Stoner Rifle, és a tervezőmérnökére, Eugene Stonerre utal, aki anno az Armalite cégnél az AR-10 és AR-15 (ez utóbbiból lett ugye az M16) gépkarabélyokon. Stoner később lelépet az Armalite-tól, és a Knights Armamament Company-val kezdett együtt dolgozni, ennek eredményei az SR fegyverek. Az SR-25-ről már volt szó, az SR-15 gyakorlatilag egy mesterlövészetre optimalizált AR-15, szabadon lengő , hidegkovácsolt csővel, és RAS szereléksinnel. Van ebből is jópár változat (16" és 20" cső, sorozatlövésre is képes, ill. csak félautomata), és egy speciális, kétfokozatú (?) elsűtőszerkezet is rendelkezésre áll opcionálisan (érzékenyebb az elsűtőbillentyű). Az US Army vett bizonyos mennyiséget mind a 16", mind a 20" csövű változatból, mint mesterlövészfegyver.
Ami az SR-16-ot illeti, kicsit zavarban vagyok, ugyanis csak Airsoftos oldalakon tünik fel (ilyenkor szídom agyba-főbe a netes keresőket, mert hiába a '-airsoft -air -soft' tétel, akkor is tökig airsoftos találatokat lök ki, és átlag 20 találatból jó, ha egy szól valódi fegyverről), ahol annyit tudtam tudtam leszűrni, hogy RAS helyett RIS szereléksines, egyébiránt csontra egyenlő az SR-15-el... -
[center][b]Mosul
-
Cifu!
Uj aranysas? Nezegetted netan mostanaban airlinerst? Fizetnek jogdijjat a kepek utan vajon?
(jah igen...es valanki nagyon rapirithatott "miszter nagymester, az objektiv ujsagiras mintapeldajara", mert leallt a szarrafikazassal Gripen ugyben...
)
-
airsoft topic-ban kérdezd meg :) -
metlogen #8253 nem kell valakinek egy taktikai mellény?
-
Cifu, a SHOT SHOW képeket honnan szedted? :) -
Cifu az SR15-ről és SR16-ról mit tudsz? Ha lesz egy kis időd dobsz egy rövid ismertetőt?
SR15-öt láttam kis tárral és nagy távcsővel, és láttam Acog optikával és normál tárral, szóval nem tudom eldönteni, hogy assault fegyver, vagy csak sniperré át lett alakítva. -
[center][b]XM307
XM312
-
Nekem volt vele, sokszor is! nem dobta ki a hüvelyt!
-
Ja,ide :) -
LOL! -
Fúj -
Az SL8 fura + fehér ,a USC elmegy ha lefűrészelnék a csövet és átfestenék. -
Civil vs. Katonai:
[center]
HK G36
VS.
HK SL8
(nem kompatibilis a G36 tárjaival, csak félautomata lövésre képes)
UMP
VS.
HK USC
(nem kompatibilis a UMP tárjaival, csak félautomata lövésre képes) -
Ezek a civil cuccok hányingerek.Nem értem mért nem hasonlíthat az eredetire egy lőfegyver civil változata ,még így is lövedéket lő ki és veszélyes lehet az emberre szal tökmindegy ,hogy néz ki.
-
Milyen jól nézhet ki egy rózsaszín F2000-es :D -
= 
Nemtom' hogy nyomtam ennyire félre :D -
??
Mért,mi van ha katonainak látszik?
Amerikai ökörségek... -
1.: AG36-nak hívják:
2.: Amerikában szigorú szabályozások vannak az egyes államokban, például meg van adva milyen csőhossznak kell lennie egy teljes méretű fegyvernél ('asszem 16"-nál rövid csővel nem lehet eladni sok helyen váltámasszal rendelkező fegyvert, a képen látható P90-nek és F2000-nek is ilyen hosszú). Ugyanebből a megfontolásból nem lehet fekete (nehogy katonai fegyvernek nézzék...), ezért a fehértől kezdve minden hülye szinek előfordulnak...
Azért hasonlísd össze a #8229-ben látható képet egy valódi P90-hez, és mond azt, hogy az a szebb...
[center] -
AG36-nak hívják a gránátvetőt rá, és általában K-kra szokták tenni, mert a C túl rövid. -
Thx -
kb annyiba fáj :) -
ŐŐ...
A #8161-os felső képen látható kesztyüt szeretnék venni (nem "kommandózáshoz" :D)
Nem tudja vki kb. mennyibe fáj?
3-5K? -
De van. -
Sztem nem "extra undoritó" :)
Nekem tetszenek...,olyan mintha vmi sci-fi filmbe lennének kellékek :)
Meg amúgy is,már uncsi a 200 éves fa-vas-fa összeállitás...szerintem :) -
steweee #8232 a g36-nak nincs olyan verziója ami gránátvetős? és a fn p90 és f2000 miért csak hosszú csővel készülnek civil verzióba és miért lennének csúnyák? -
Szépek!
Mellesleg a Los angeles-i SHOT SHOW 2005-ön paintball és AirSoft standok is vannak. :)
Azóta már láttam sok terepszínű fegyvert, ilyen digital-camosat is, és elég gusztustalanok, _szerintem_. Azért köszi. :D -
G36 
-
Amerikai SHOT Show 2005 képek:
[center]
Nem, nem vicc. FN P90 és F2000 civil változatok hosszú csővel és
extra undorító kivitelben, hogy a bűnözök messziről elkerüljék őket. :)
HK G36-osok. Az újdonság a felső fegyver táradaptere, amelyel hagyományos STANAG (M16-os) tárakat is megeszik.
M24A2
Emm.... (MP5K-PDW)
Traxion anno hiányoltad a terepszinű fegyvereket.... -
[center]Most egy kicsit ilyen hangulatom van:
...
...
...
(csak vicc vót' :)) -
metlogen #8227 hát én valami egyszerűbbre gondoltam valami foszforeszkálos mitudoménmire :) ,de lehet hogy hagyom a fenébe -
Elmész Paksra és szerzel egy kis anyagot hozzá :D
Szerintem inkább valami fluoreszkáló festékkel próbálkozz. Annak viszont az a hátránya, hogy ha sötétben van, nagyon gyorsan elhalványul. -
Ott van rajta:
"Filled with pressurized Tritium gas"
Az a kis henger trícium gázzal van töltve, egy radioaktív anyaggal, ami bomlás közben világít. Ott van, hogy 12 éves garancia, szal valószínű addig bírja (vagy még tovább). -
metlogen #8224 szóval azért érdekel mert házilag majd akarok csinálni,csak nem tudom miből. -
Értem, valahol már én is láttam hasonló képeket, de már nem tudom hol :( -
metlogen #8222
meg ilyenre -
metlogen #8221
valami ilyenre gondolok -
metlogen #8220 lehet hogy egyre gondolunk,de én valami kis pontokra gondolok,amit a
pisztolyokra is raknak hogy sötétbe is összetudják nézni az
első és hátsó irányzékot -
Bocs, lehet hogy hülyeséget írtam. Azt pl. az Acog optikákban használják.