95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Na ehhez mit szóltok: a Fillipinók most vásároltak olyan M-16-osokat, amelyeknek szabadon lengő csövük, és beépített hangtompítójuk van. Ilyet még csak nem is halottam eddig... 
[center]
-
Thanatos #9391 akarod mondani inkább realitás, mert az nem egyenlő a szinvonalall :) szinvonalban a bf mindig is az élvonalban volt és a bf2 is ott lessz csak éppen a saját kategóriájukban (arcade :P) -
Thanatos #9390 én erölködtem vele egy kcisit többet de tényleg iszonyu nagy bukta lett :( -
Thanatos #9389 ezért nem szoktam figyelemel kisérni kkezdetektől játékok 99%-t mert minden ugy indul hogy a csillagot is lehozzák az égből és a végre 1%-a se lesz emgoldva amit igérnek :) szal tény én megjelenés elött kezdtem nézegetni képeket, leirásokat etc rola és akkor már nekem teljesen ugy jött le hogy a single tényleg csak amrketingfogás :) -
Söldner egy irtozatosan szar gamma....kb 2 orat toltott nalam es nagyivben tavozott
-
Hát a Mafia especiel nagyon bejött, de pár szép képnél azért több kell. A BF2 is nagyon szép képeken, mégis tudom, hogy köze nincs ahhoz a színvonalhoz, amit az OFP felállított... -
Namost mikor én hallotam a Söldner-ről, rögtön regisztráltam is magam a hivatalos fórumba (ez cirka 2003 Január volt) és utána követtem a dolgokat elég közelről. A fórumba még a Joowood-os fickók igérték, hogy a single olyan szinten lesz kidolgozva, ahogy azt én már lent leírtam. Aztán lassan kezdett megrendülni a bizalmam, mikor például az első 3rd person nézetes képekre rákérdezve kiderült, hogy nem is terveztek FPS nézetet, ezért aztán valamikor 2003 közepén lett egy petició a hivatalos fórumba az FPS nézetért. Az, hogy a Söldner végleges verziójába lett FPS nézet, ennek köszönhető...
Szóval a Söldner is úgy indult, hogy profi Single rész, és minden mi szem-szájnak ingere, a végeredmény eléggé vegyes lett. Van benne egy-két dolog, ami tényleg jól sikerült (pl. a rombolható terep), de összeségében sajnos messze alulmúlta a várakozásaimat... -
A készítők "személyre" szabták a dolgokat (pl. teljes USMC csomag, amiben az összes USMC cucc benne van a LAV-25-östől kezdve az AV-8B-ig), és a motort is átszabva készültek hozzá addonok (pl. AI által irányított állatok), és külön irányító és kiértékelő felület (az elöbbi a parancsnoki oktatáshoz (~100 baka plusz az őrmesterek, hadnagyok és századosig bezárólag az egész egység "játszik"), az utóbbi segítségével pedig a részletesen végig lehet menni a korábban "lejátszott" küzdelmen, egyenként végignézve hogy melyik katona hogy boldogult).
A probléma ott van, hogy maga a "core" program 150$, a különféle addon CD-k meg 50$ (a Severe Climates Customization Module kivétel, az 100$), az US Army és USMC modul, valamint a kiértékelő rész csak bizonyos feltételekkel elérhető (ie.: civilek számára nem). -
Thanatos #9384 szvsz ofp grafikája oda vissza veri WWIIOnline grafikáját..., szerintem :) -
Atolvastam weblapot, megneztem videokat. Hat tobb nem is kicsivel! hmm 150$...nah jo ugysincs ra penzem :P -
A WWIIO esetén két apró kifogásom van, az egyik (ugyanúgy, mint az OFP esetén) az idejétmúlt grafika, a másik pedig hogy nem vagyok akkora WWII fan, multiban eddig csak a DoD tudott megfogni IIWW-s FPS játékok közül, dehát azt meg a Valve annyira populárisra "fejlesztette", hogy teljesen elveszett a régi varázsa (a DoD:S-t azért még várom).
Tudja fene, lehet, hogy a végén tényleg befizetek egy hónapra, ha úgy alakul... -
Thanatos #9381 hát nemtom szerintem már csak korszak maitt se utód, alternativnak mongyuk jó :D
de mind1 izlések és pofonok -
persze, csak mivel az ofp2-ről gyakorlatilag még semmi anyag nem jött ki, ezért gondoltam, hogy belinkelem az egyik legesélyesebb alternatív utódot... -
Éves előfizetésnél kb 1500Ft, és ezért a pénzért folyamatosan fejlesztik, fél évente gyakorlatilag egy új játékot kapsz...mondjuk ne érts félre, énse fizetek rá elő, nincs szivem otthagyni a bf közösséget, de ott is ha csapatszinten játszod a játékot (merthát bfnek nem épp a publik az erőssége
), akkor ugye kell saját szerver, aminek a havi költsége is kb ilyen árban van tagokra lebontva.
-
Thanatos #9378 sajnos már ezerszer bebizonyosodott a "hiszem ha látom" jogossága és játékoknál itt nem shotokat meg videokat kell ez alatt érteni :P -
Jo csak nekem elegem van a Tigris tankbol meg a M1 Garand-bol, a Tomi-bol, az MP-40-bol meg a bilifeju fritzekbol...
Meg amugy is az orosz acelal semmi sem er fel, nem kell nekem T-34 ha tolhatom pl T-80-al
....meg SPETZNAZ rulz!
-
talán ofp utód?
ebből legalább már van pár screenshot, és elég ígéretesnek tűnik az előzetes leírásod alapján. Jó persze mi nem tűnik annak, de a cseh fejlesztőcég sztem elég jó garancia (Mafia, Hidden&Dangerous, bár egyik se kőkemény szimulátor). Majd meglátjuk... -
Thanatos #9375 és mindemmellé havidijas is ;) -
Thanatos #9374 új DNF? :) -
Thanatos #9373 hát nemtom én iylet nem hallotam, de ez szvsz only marketing
kb olyan mint hogy ugy bv-nek is van single része... (csak ők legalább nem azt reklámozták akkor agyon :D)
mindenesetre a kész ját nagyon ugy alakult hogy single az tényleg csak feature lsit miatt van és multira volt kihegyezve -
Thanatos #9372 hát mongyuk az a szomoru hogy alg nélkül se valami jó a leányzó fekvése..., de azt változatlanul fentartom hogy single nagyon nem mérvadó, ofp single gamenek készült amiben késöbb felturbozták a multit, ez meg eleve multinak indult 20adrangu singlevel -
a WWIIOnline-ban azért van fantázia, egy "kicsit" máshogy közelíti meg a témát, mint akármelyik másik második világháborús játék ;) -
Nekem egy bajom van ezekkel a WWII jatekokkkal!
Anno besokaltam mikor jott a MOHAA, es aratott...aztan minden hulye, fantaziatlan gyarto azt gondolta neki is kell egy ilyen jatek es a csapbol is elkezdtek a WWII fps-ek folyni...becsomorlodtem toluk....mas bajom nincs is veluk...
(Arrol nem is beszelve hogy semmi sem er fel a hatalmas fegyver aradattal ami rendelkezesre all! Utoljara ilyen kanaanra a GR-ben volt szerencsem..es azt is imadtam!) -
Ez a VBS1 tulkepp egy OFP. Miben tobb mint az OFP? -
gyere WWIIOnline-t nyomni :) -
Jah, először volt 2004, aztán 2005, most pedig 2006 (a vicc az, hogy a hivatalos oldalon még mindig 2004 vége, 2005 eleje van írva...). De még egy fia screenshot sincs belőle, és anno még két éve azt nyilatkozták a készítők, hogy először az X-box verziót csinálják meg (ez lesz a motor 1.5-ös változata) utána pedig az OFP2-őt (ez már valóban 2.0-nak fog megfelelni). Namost jelenleg ott tartunk, hogy az egyetlen valamiravaló info kb. másfél éve jött ki, hogy a játék a VBS-1-re fog épülni (aki nem ismerné, a VBS-1 az OFP motorjára épülő kifejezetten katonai célra szánt tréningprogram, amit kb. egy éve meg lehet vásárolni civileknek is, horrobilis összegekért)...
Kegyetlenül várom az OFP2-őt, de azért kicsit kiábrándultam már a várakozásba, meg az elmúlt idők olyan húzásai miatt, mint az Independence Lost... -
Ez nem igaz. A Joowood az elején (2003 közepe-vége) még olyasmiket nyilatkozott, hogy egy komplex single rész lesz, aholis egy hajó a bázisunk, és a négy oldaltól külön-külön fogadhatunk el küldetéseket, összetett politikai rendszerrel megfejelve és mindez dinamikusan megvalósítva, tehát az egyes országok a csatározások közben területeket veszthetnek el és hódíthatnak el a másiktól. Az pedig, hogy milyen felszereléseket vásárolhatunk, attól függ majd, hogy milyen viszonyban vagyunk az egyes országokkal.
Ehhez képest ezt kaptuk. -
gyébként ofp2-t 2006 tavaszára igérik. -
Próbáltam játszani multiban, de baromi bugos volt, és ezért csak pár percet tudtam multizni, de az a pár perc is lagzott. Ezért maradt a single, de nem is a szingle játékmenete volt rossz, hanem maga a hangulat. Semmi hangulata nem volt. OFP-ben, meg a singlenek is olyan hangulata van, hogy ihajj.... teljesen úgy érezte magát az ember, mintha egy valódi erdőben, támaszponton, stb. helyen lenne, amerre csak elnéztél felfedezni való táj. -
Thanatos #9363 ?? söldner eredetileg is multinak készült single csak azért volt hogy oda lehesen irni feature listbe..., akkor hogy vontad le a következtetést hogy neked csalódás? ehh..., ettöl függetlenül tényleg bukás volt de nem látatlanba kéne itélkezni nem? :) -
Jaja! Nagy játék ovlt az OFP. Soka multiztam vele. Baromi jó volt az egész. Ilyenekre emlékszem, hogy KGB, RedSonja, Stormbird, többiekre is, csak sjna nem ugrik be a nevük :D Én is a Söldnerben reméltem az utódott, de nagyon durván csalódtam, olyannyira, hogy nem is próbáltam ki multiban :( -
Marha jo pl most az uj Afgan map! Eszmeletlen XM109-el a hegyrol egy T-64B-re vadaszni
-
Hat jah...de ettol eltekintve marha jol elvagyok vele... ;)) (hozzatennem hogy most is epp tobb oraja nyuzom..addonokat probalgatok ki...tesztelem...szorakazok' vele ;)) -
"Szep uj jovo?" Akkor paran rab@sznak!
-
Sajnos a motor több sebből vérzik, nemcsak a látótávolság problémás, hanem az grafikai engine képességei is, például a max. 256 object a képernyőn (csinálj bármit, max. ennyit rak ki, anno csináltam egy komplett reptér-világítást, a gurulóutaktól kezdve mindenhol szépen kirakva ál-fényekből (nem valós fényforrás), hogy látványos legyen este. Aztán kiderült, hogy bármit csinálok, a fényekből csak a legközelebbieket rakja ki...
Továbbá hiába csinálnak irtó szép, tényleg profin megcsinált modelleket 2048x2048-as textúrákkal, ha még egy (manapság már alapvető) egyszerű fény-árnyék hatás sincs rajta. Nagyszerűen néz ki maga a model, de hiába, ha egy fele ennyire kidolgozott model képes lenne lekörözni egy-két effektel. Például láttál már olyan vadászgépet, ahol rendesen van megcsinálva az utánégető-effekt? Valjuk be, ez egy lassan négy éves program, és az elmúlt két évben a motorhoz hozzá sem nyúltak (leszámítva Keygetys .dll-jét, de az is csak a vizet és egy-két apróságot érint).
És akkor lehetne még hosszasan sorolni az egyébb korlátait a motornak (kezdve a rögzített sorozat állandósított 3 lövéses megoldásától az "elpusztíthatattlan" erdőig)...
Fáj, mert sajnos mégcsak kihívója sem akadt a mai napig az OFP-nek (hajdan reméltem, hogy a Söldner az lesz, de fájdalmasan csalódtam benne), egyszerűen nincs párja a piacon, viszont az OFP 2 meg iszonyú messze van (én még nem láttam az E3-ra beigért játékok között, amiből sajnos arra apellálok, hogy aligha lesz belőle valami - még jövőre sem). -
Nagyon durva mit kibirt az a HMMWV!! De a legdurvabb hogy milyen gyorsan ott termett a fedezetet ado Apache is! -
Ohh hat en olyan jol elvagyok meg mindig vele...mai addonok mar grafikailag eleg durvak! Legtobb ilyen tipusu game-ben fellelheto 3D modellezest maguk moge utasitjak, es ez nem semmi! (grafikai csilli villira nincs is szuksegem..igazabol csak az lenne a jo ha motor birna a nagyobb latotavolsagot....) -
Jó volt elnézegetni, és bármekkora OFP fan is vagyok, el kell ismerni, hogy ez az engine ma már nem rug labdába. Dűhítő, hogy a cseh fiúk még mindig az X-Box verziót hegesztik, és tojnak a rajongótáborra...
Keygetys grafikai tuningjánál azért egy kicsivel többre lenne már itt szükség (no meg egy picurit lehetne javítani a fizikai motoron is...). -
Kötelező videó!!! Feelingben ott van a toppon nem kicsit!
Ez pedig már a való élet Irakban.
A történet röviden: egy amerikai járőrnek feltünt egy, az út szélés parkoló autó, ezért úgy döntöttek, hogy a páncélzott humvee-vel eltolják az út mellől... bumm... a sofőr komolyabb sérülés nélkül megúszta. -
Video
(igaz nem real, de egy nagyon jo kis hangulatos OFP video!!)