95116

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Wháá, csak most vettem észre, hogy ez volt a 15000-es :D -
A T-80BV-ket azért ne keverd össze a magyar T-72M1-esekkel... -
Például ha ne adj isten el kell hagyni a hk.-t (műszaki hiba, kilövés, stb.), akkor nem árt... -
a modern hk-k lehet hogy azok de ez már inkább múzeális mint ilyen-olyan védett -
Szimatszatyor? Minek? A harckocsik vegyi, biológiai fegyverektől és sugárzástól védettek. -
ilyen van kutyában is ráadásul magyar fajta
legalábbis valami olyasmi
-
Erős kényszert éreztem, hogy humoros aranyosból átmásoljam ide is. Előre is bocs :C
-
Nem ment az már sehova... :S -
Thanatos #14998 az nem látszott hogy a végén az oroszlán eliszkolt -e ..., de ahogy lőttek nem codálnám ha nem találta volna el egy golyó se... -
Dettó... -
kérdés hogy tényleg mellé ment az össze lövés, vagy csak nem állította meg szegény macsekot elsőre, igen én is a macseknak szurkoltam az ilyen "vadászokat" mindig is rüheltem :( -
Pl. hogy kurvára nem haditechnika.
SZERINTEM. -
neuro #14994 Az, hogy nem az oroszlán "győzött". -
Thanatos #14993 ezzel msot mi volt a gond?? -
azért az orosz "technológia" az ugyanaz bárhol használják szivárog csöpög ereszt stb ha választhattam volna sorkötelesként hová tegyenek nem oda mentem volna de ott volt hely oda kellett menni
büdös hangos télen hideg nyáron meleg és olajszármazékok mindenhol minden mennyiségben
-
Nemkéne ilyeneket... -
Hát biztos, hogy nem minden orosz hk. egység néz ki így, de egyfelől tegyük hozzá, hogy tata egy eléggé szörnyű hely ilyen szempontból (én is voltam kint eső után... az ex-fehér sportcipőmön röhögött a fél civil szemlélődő csapat :)). Másfelől azért tegyük hozzá, hogy Tatán szerintem egyetlen hk. sincs olyan jó állapotban, mint a képen látható hk.-k... -
Ha tippelnem kellene, akkor én inkább szimatszatyornak nézném őket, de itt egy jobb kép róluk:
[center] -
mi tatán overálban voltunk meg bakancsban és tiszta dzsuva volt mindenünk ezek nagyon propaganda képek
-
SZU #14987 Igen veszélyes oroszlán vadászat! -
SZU #14986 A harckocsizóknak az oldalán az tártáska, vagy szimatszatyor? -
A 6. képen ott jól álcázva az egy BMP2? :D amúgy nagyon komoly :) -
Thanatos #14984 álcázás..., a világ legtermészetesebb dolga hogy a folyó közepéből fák nőnek ki :) -
HUmanEmber41st #14983 És amit a pontonhídra tettek kis díszfasort az élő vagy csak mű ????
Nem is feltűnő a vízen a sok színes kis fácska.. lol :) :) -
tomcat1 #14982 Csatlakozom az előttem szólóhoz... -
Hmm... szép képek.
-
StarFist #14980 Csak a víz alatti átkelést végző harckocsi miatt kérdeztem. Ilyet a honi harckocsizók valószínűleg emberemlékezet óta nem gyakorolhattak (valódi folyóban). -
jaja az rohadt jó kép, nagyon állat az álcázása -
Egy orosz fórumról vannak, fogalmam sincs milyen gyakorlaton készültek, de bizonyos, hogy orosz egységeket látunk (pl. a füvesdomnak álcázott BMP-2 :))). -
StarFist #14977 Ezek a képek milyen gyakorlaton készültek? -
[center]
-
Nekem is picit úgy tűnik. Az ember ha felbotlik valamiben, akkor ösztönösen megpróbál talpon maradni és a másik lábát minél előrébb rakni. Srácnál ilyet nem láttam. -
#14974 Nekem ugy tünt mintha direk akart volna elesni. De ez csak az én véleményem. -
Egyfelől ha hiszed ha nem, ez nem csak az "amcsikra" jellemző, ha tudnád, lőtéren hányszor láttam olyat, hogy a sátorvason belül van a mutatóujja például tárazáskor vagy a szán hátrahúzásakor...
Ilyen téren szerencsés a videón látható ürge, hogy nem lőtt bele a saját lábába...
A kamerás pedig szerintem kb. annyira volt tisztába a helyzettel és a veszélyekkel, mint a pisztolyos ürge... így a nevetés érthető... -
SZU #14972 No comment link!
Asszem az amcsik egy jó része életképtelen alapból! Hogy tud ezen nevetni a kamerás?? -
Ugyan nem közölte, de becslések szerint csak ez az iráni ügylet 1 milliárd dollárt ér nekik. ;) -
Cat #14970 Visszaesett, de tartja második helyét az orosz fegyverexport
Nyolcévi folyamatos bõvülés után az idén 15 százalékkal, körülbelül 5,1 milliárd dollárra csökken az orosz fegyverexport. Az adat nem meglepõ annak fényében, hogy a globális fegyverpiac, amelyen az Egyesült Államok után Oroszország rendelkezik a második legnagyobb részesedéssel, folyamatosan zsugorodik: 2000-ben még 42,1 milliárd, tavaly viszont már csak 37 milliárd dolláros volt a forgalom. Ez idõ alatt az orosz export több mint 15-szörösére nõtt; a legjobb évet tavaly zárta, 5,8 milliárd dolláros forgalommal.
A fegyverpiacon nem ritka a visszaesés: az Egyesült Államok például 2000-ben – döntõen a szaúd-arábiai repülõgép-megrendeléseknek köszönhetõen – 14,1 milliárd dollárt kasszírozott, 2002-ben viszont már „csak” 7,2 milliárd dollárt.
Az orosz fegyverexport 50-60 százalékát haditengerészeti eszközök, 30 százalékát harci repülõgépek adják, de népszerûek a rakétaelhárító rendszerek is. Oroszország a fejlõdõ országok fegyverpiacán az USA kongresszusi kutatószolgálata szerint tavaly 27,1 százalékos részesedéssel rendelkezett, az ország Kína és India legfontosabb fegyverszállítója. Kína az idén 1,5 milliárd dollár értékben vásárolt többek között dízelmeghajtású tengeralattjárókat és harci repülõgépeket, India pedig egy 2000-ben aláírt szerzõdés értelmében 2000 és 2004 között 3,5 milliárd dollárért vett 140 repülõgépet. Jövõre a legnagyobb fegyverszállítmányok Kína mellett Malajziába, Indonéziába és a Közel-Keletre indulnak.
Az állami ellenõrzés alatt álló Roszoboronekszport fegyverexportõr cég a hetekben írt alá szerzõdést Iránnal 29 darab TOR–MI-es föld-levegõ légelhárító rakétarendszer szállításáról. A hivatal nem közölte a vételárat, csak annyit tudni, hogy öt év óta ez lesz a legjelentõsebb orosz fegyverszállítás Iránba. -
Köszi az ajándékot (mindenki nevében).
Utólag is kellemes ünepeket minden fórumozónak. -
Csoder #14968 
____
Kellemes Ünnepeket! -
Ren #14967 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
Egy kis ajándék :)
Páncélosok és páncéltörők