95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • I.C.ram
    Nem is lesznek abban már soha... Mióta kijött ugyanazon a fronton zajlik a játék.
  • Punker
    egyedül hetekig el vagy veszve ez full csapat játék 20-30 ember alatt biztos a kudarc :) + ilyen "modern" csúzlik nincsenek még :)
  • [NST]Cifu
    OFP.hu Itt van minden, ami fontos. :)
  • [NST]Cifu
    Piszkálta a csőrőm régebben, egy trialt anno még kipróbáltam, de csak az jött le belőle, hogy ebbe a játékba beletanulni nem lesz elég 2-3 nap, addig viszont masszívan elveszet gyerek, pardon, kudarcélményekben gazdag elveszett gyermek élmény volt. :)
    Talán egyszer erőt veszek magamon, de őszintén bevalva a II.VH-s játékokkal már egy kissé torkig vagyok. Időnként elfog a kedv, és van hangulatom játszani velük, de olykor meg látni sem bírom hogy már megint Tommy gunokkal, Garantokkal, Kar98k-kal és MP44-ekkel van tele a kép. :)
  • Z Cargo
    Érthető és ha belegondolok igazad is van.
    Az Armed Assault meg ha követi a Flashpoint vonalat akkor erőmű kell majd hozzá de nekem nincs kedvem vagyonokat áldozni a fejlesztésre. Szerintem a Flashpoint a legjobb eddig, bár sok hiba volt benne mégis messze veri a többit .Nem hiába nevezték a legjobb háború szimulátornak. Nagyon jól eltalált elnevezés ez.Szerintem azért is lett nagy siker , mert úgymond nyílt forráskódú lett, bárki gyárthatott hozzá küldetést , felszerelést, sőt egész addonokat.
    Játsza még valaki az FDF Flashpointot a neten? Szivesen csatlakoznék. Azt hiszem ez a legelterjedtebb mod, ugyi?
  • Punker
    gyere WWIIOnline-ozni :)
  • [NST]Cifu
    Próbáltam az AA-t még az ősidőkben, amikor kijött, meg utána a 2.akárhányas verziót. A véleményem vegyes vele kapcsolatban. Bizonyos téren korrekt játék (fegyverek, alkalmazásuk, a játék elvi felépítése), más téren kevésbé, és akkor finoman fogalmaztam. Alapból ellenszenves, hogy gyakorlatilag mindkét oldal "tükör"játékot játszik, tehát amerikai fegyverekkel van felszerelve. Persze, a halottaktól fel lehet szedni az orosz fegyvereket, de a játék közben csak kinézetre olyanok az ellenfelek, mintha AK-val lennének felszerelve, valójában ők is M16-ossal lőnek. Nem tetszik a játékmenet sem igazán, látszik, hogy alapból a popularitás is nagy hangsúlyt kapna, mert szó sincs valóságízű harcokról. Ezt fejeli meg a többi játékos, amire te is kitértél. Ha az egész másról sem szól, mint arról, hogy Rusholjuk le a másikat, akkor nem nagyon lehet taktikázni. A legszórakoztatóbb az, amikor amiatt anyáznak a szerveren, mert óvatosan mozgunk ketten-hárman, egy ellenfelet keresve, miközben 10 játékos halott már, és bömbölnek, mert játszani akarnak. Az pedig a slusszpoén, mikor emiatt vágnak ki a szerverről. Szóval köszönöm, de én nem kérek az AA-ból. Ha pörgős-rusholós lövöldözésre vágyom, akkor CS-zek vagy DoD-ozok, azok erre vannak kihegyezve, nem is akarnak mások lenni. Ha reális taktikai játékra vágyok, akkor sajnos csak várok, hogy végre megjelenjen az Armed Assault. Ebben a kategóriában nincs ellenfele. Sajnos úgy tünik nem is igazán lesz...
  • [NST]Cifu
    Személyi védelem - minden áron:

[center]
    CPE - a hírek szerint rövid távon akkor is ezt rendszeresítik a géppuskalövészek számára

QuadGuard - egy, a testet csaknem teljesen fedő páncél, amit az Oklahoma Egyetem készített, a tengerészgyalogság tesztelte (korábban már raktam be róla egy képet), és nem is kis szériában (5000 darab) megrendelte az iraki hadszíntéren szolgáló bőrnyakuak számára.
  • Fenrir
    Én szoktam játszani [NST]Fenrir néven. Van valami 20 honorom és minden kiképzés teljesítve.
  • Z Cargo
    Az AmericasArmy-t nem szeretitek? Már a kiképzés is tetszett, az on-line küldetések is jók.
    Össze kéne kaparni egy "veterán" csapatot,akik ésszel, szervezetten játszanak mert általában tele vannak a serverek idióta Rambó pótlókkal.
    az [NST]-t nem érdekli?
  • Fenrir
    Jah gyorsan gumiba is került a mohaa topik...Ott aztán ment az adok-kapok...
  • Pluskast
    Jaj Timber és társai, meg Broti?:)
    Az állandó anyázásokon pl itt az sg-n azért mindíg jókat nevettem:)
  • JohnnySmith
    Ja és hát valóban :)))))
  • Fenrir
    Johanito Da Silva
  • RatBaG #17972
    azért szép időszak volt az
  • JohnnySmith
    OFPben is használtam a JohnnySmith nick-et a Smith82 meg inkább CS-s :) Az más dolog hogy rajtam ragadt a Johan :)
  • Fenrir
    Én annyira nem szívesen emlékszem vissza rá, az a társaság amit nagy erővel összehoztam egy olyan utat választott ami nem egyezett a nézeteimmel ezért otthagytam őket. (magyarul copyright seggnyalók lettek)
  • Pluskast
    Jaja ő rá emlékszem:) A régi szép idők:)
  • [NST]Cifu
    Jaja, Weyland, Royal Guard és Smith82 volt még közülünk komolyabban jelen OFP sceneben évekkel ezelött. :)
  • [NST]Cifu
    A MOHAA-t kipróbáltuk, aztán a "kemény mag" inkább másfele fordult, annyira nem jött be. Fenrir, a mag egyik prominens személye csinált egy NST MOHAA diviziót, akik ahogy hallottam meglehetősen komoly hírnévre tettek szert a MOHAA sceneben. De nekem especiel komolyabb MOHAA-s múltam nincs.
  • I.C.ram
    Mi annó asszem játszottunk is OFPben Weylanddal, ha jól emlékszem.
  • I.C.ram
    Ezt MSN logónak készítettem, nem a BF109 Gustavomra szántam :D
  • Pluskast
    Mohaa nem volt?
  • Bucser
    Felségjelen soha nem szerepelt semmi mivel a célja a gépek távolról való azonosítását szolgálta. Ezért is voltak mindig olyan kani hatalmasak:D Egyébként nem rossz de én jobban szeretem a nagy felségjel kicsi századjelvény kontrasztot:)
  • I.C.ram
    Csináltam egy ilyet :)

[IMG][/IMG]
  • [NST]Cifu
    Persze, az arányokra nem kell olyan brutálisan ügyelni, sok esetben a valós festés is kapkodva ment.
  • I.C.ram
    Ez így jó szerintetek?

96*96-os 32*32-es négyzetekkel.

• I.C.ram
    Ja gondoltam rá én is, de nem tudom az arányokat! :D
  • [NST]Cifu
    Bocsi, de ezt nagyon egyszerűen meg lehet csinálni bármilyen alap grafikai programmal. Egy fekete négyzetben egy fehér kereszt. :)
  • Bucser
    meddig tart egy 9 négyzetből álló másik négyzetben lévő 5 középsőt befeketíteni?? mert a 2.VH.-s magyar légierő felségjele sem volt más...

HA akarod paintben is meg lehet csinálni:)
  • [NST]Cifu
    Az [NST] tényleg klánjel, egy eredetileg még 2000-ben alakult CS klánból, a Nightly Strike-ból származik. CS-zni már nem nagyon szoktunk, de a klán magja baráti körré alakult, és mindenféle játékkal játszottunk már (Tactical Ops, Strike Force, Mechwarrior 4, Day of Defeat, Operation Flashpoint, Star Wars:Galaxies, stb.). Jelenleg a "mag" nagyobbik része World of Warcraftozik.
  • I.C.ram
    Tudna nekem egy jó felbontású magyar 2. vh-s roundel (felségjelzés)ről képet? Tehát, nem fénykép kell, hanem maga a jel, a fehér kereszt.
  • tomcat1
    Valaki nem tud valami részleteset erről "Operation High jump"
    Előre köszi!
  • Z Cargo
    ja bocs az előbbi Cifunak szólt...
  • Z Cargo
    Egészen véletlenül nem az AmericaArmy-n szoktál ténykedni? A neved olyanforma. [NST] = klán?
  • tomcat1
    Akkor persze volt rá szükség, gondolom legalábbis..
  • fonak
    Úgy tudom Japánban még nagyobb volt a hadsereg-haditengerészet rivalizálás, a japán flottának saját szárazföldi légiereje (sőt talán szárazföldi hadereje is) volt, stb.
  • steweee
    ahh, tényleg érdekes. nem gondoltam volna hogy a nukleáris robbanáson kívül is van gombafelhő. köszönöm
  • tomcat1
    Egészségs versenyszellem.., meg hát szegények amerikaiak.. nemt tagadhatják le.. :)
  • Ren
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mushroom_cloud