95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nem is lesznek abban már soha... Mióta kijött ugyanazon a fronton zajlik a játék. -
egyedül hetekig el vagy veszve ez full csapat játék 20-30 ember alatt biztos a kudarc :) + ilyen "modern" csúzlik nincsenek még :) -
OFP.hu Itt van minden, ami fontos. :) -
Piszkálta a csőrőm régebben, egy trialt anno még kipróbáltam, de csak az jött le belőle, hogy ebbe a játékba beletanulni nem lesz elég 2-3 nap, addig viszont masszívan elveszet gyerek, pardon, kudarcélményekben gazdag elveszett gyermek élmény volt. :)
Talán egyszer erőt veszek magamon, de őszintén bevalva a II.VH-s játékokkal már egy kissé torkig vagyok. Időnként elfog a kedv, és van hangulatom játszani velük, de olykor meg látni sem bírom hogy már megint Tommy gunokkal, Garantokkal, Kar98k-kal és MP44-ekkel van tele a kép. :) -
Érthető és ha belegondolok igazad is van.
Az Armed Assault meg ha követi a Flashpoint vonalat akkor erőmű kell majd hozzá de nekem nincs kedvem vagyonokat áldozni a fejlesztésre. Szerintem a Flashpoint a legjobb eddig, bár sok hiba volt benne mégis messze veri a többit .Nem hiába nevezték a legjobb háború szimulátornak. Nagyon jól eltalált elnevezés ez.Szerintem azért is lett nagy siker , mert úgymond nyílt forráskódú lett, bárki gyárthatott hozzá küldetést , felszerelést, sőt egész addonokat.
Játsza még valaki az FDF Flashpointot a neten? Szivesen csatlakoznék. Azt hiszem ez a legelterjedtebb mod, ugyi? -
gyere WWIIOnline-ozni :) -
Próbáltam az AA-t még az ősidőkben, amikor kijött, meg utána a 2.akárhányas verziót. A véleményem vegyes vele kapcsolatban. Bizonyos téren korrekt játék (fegyverek, alkalmazásuk, a játék elvi felépítése), más téren kevésbé, és akkor finoman fogalmaztam. Alapból ellenszenves, hogy gyakorlatilag mindkét oldal "tükör"játékot játszik, tehát amerikai fegyverekkel van felszerelve. Persze, a halottaktól fel lehet szedni az orosz fegyvereket, de a játék közben csak kinézetre olyanok az ellenfelek, mintha AK-val lennének felszerelve, valójában ők is M16-ossal lőnek. Nem tetszik a játékmenet sem igazán, látszik, hogy alapból a popularitás is nagy hangsúlyt kapna, mert szó sincs valóságízű harcokról. Ezt fejeli meg a többi játékos, amire te is kitértél. Ha az egész másról sem szól, mint arról, hogy Rusholjuk le a másikat, akkor nem nagyon lehet taktikázni. A legszórakoztatóbb az, amikor amiatt anyáznak a szerveren, mert óvatosan mozgunk ketten-hárman, egy ellenfelet keresve, miközben 10 játékos halott már, és bömbölnek, mert játszani akarnak. Az pedig a slusszpoén, mikor emiatt vágnak ki a szerverről. Szóval köszönöm, de én nem kérek az AA-ból. Ha pörgős-rusholós lövöldözésre vágyom, akkor CS-zek vagy DoD-ozok, azok erre vannak kihegyezve, nem is akarnak mások lenni. Ha reális taktikai játékra vágyok, akkor sajnos csak várok, hogy végre megjelenjen az Armed Assault. Ebben a kategóriában nincs ellenfele. Sajnos úgy tünik nem is igazán lesz... -
Személyi védelem - minden áron:
[center]
CPE - a hírek szerint rövid távon akkor is ezt rendszeresítik a géppuskalövészek számára
QuadGuard - egy, a testet csaknem teljesen fedő páncél, amit az Oklahoma Egyetem készített, a tengerészgyalogság tesztelte (korábban már raktam be róla egy képet), és nem is kis szériában (5000 darab) megrendelte az iraki hadszíntéren szolgáló bőrnyakuak számára. -
Én szoktam játszani [NST]Fenrir néven. Van valami 20 honorom és minden kiképzés teljesítve. -
Az AmericasArmy-t nem szeretitek? Már a kiképzés is tetszett, az on-line küldetések is jók.
Össze kéne kaparni egy "veterán" csapatot,akik ésszel, szervezetten játszanak mert általában tele vannak a serverek idióta Rambó pótlókkal.
az [NST]-t nem érdekli?
-
Jah gyorsan gumiba is került a mohaa topik...Ott aztán ment az adok-kapok... -
Jaj Timber és társai, meg Broti?:)
Az állandó anyázásokon pl itt az sg-n azért mindíg jókat nevettem:) -
Ja és hát valóban :))))) -
Johanito Da Silva -
azért szép időszak volt az
-
OFPben is használtam a JohnnySmith nick-et a Smith82 meg inkább CS-s :) Az más dolog hogy rajtam ragadt a Johan :) -
Én annyira nem szívesen emlékszem vissza rá, az a társaság amit nagy erővel összehoztam egy olyan utat választott ami nem egyezett a nézeteimmel ezért otthagytam őket. (magyarul copyright seggnyalók lettek) -
Jaja ő rá emlékszem:) A régi szép idők:) -
Jaja, Weyland, Royal Guard és Smith82 volt még közülünk komolyabban jelen OFP sceneben évekkel ezelött. :) -
A MOHAA-t kipróbáltuk, aztán a "kemény mag" inkább másfele fordult, annyira nem jött be. Fenrir, a mag egyik prominens személye csinált egy NST MOHAA diviziót, akik ahogy hallottam meglehetősen komoly hírnévre tettek szert a MOHAA sceneben. De nekem especiel komolyabb MOHAA-s múltam nincs. -
Mi annó asszem játszottunk is OFPben Weylanddal, ha jól emlékszem. -
Ezt MSN logónak készítettem, nem a BF109 Gustavomra szántam :D -
Mohaa nem volt? -
Felségjelen soha nem szerepelt semmi mivel a célja a gépek távolról való azonosítását szolgálta. Ezért is voltak mindig olyan kani hatalmasak:D Egyébként nem rossz de én jobban szeretem a nagy felségjel kicsi századjelvény kontrasztot:) -
Csináltam egy ilyet :)
[IMG][/IMG]
-
Persze, az arányokra nem kell olyan brutálisan ügyelni, sok esetben a valós festés is kapkodva ment. -
Ez így jó szerintetek?
96*96-os 32*32-es négyzetekkel.
-
Ja gondoltam rá én is, de nem tudom az arányokat! :D -
Bocsi, de ezt nagyon egyszerűen meg lehet csinálni bármilyen alap grafikai programmal. Egy fekete négyzetben egy fehér kereszt. :) -
meddig tart egy 9 négyzetből álló másik négyzetben lévő 5 középsőt befeketíteni?? mert a 2.VH.-s magyar légierő felségjele sem volt más...
HA akarod paintben is meg lehet csinálni:) -
Az [NST] tényleg klánjel, egy eredetileg még 2000-ben alakult CS klánból, a Nightly Strike-ból származik. CS-zni már nem nagyon szoktunk, de a klán magja baráti körré alakult, és mindenféle játékkal játszottunk már (Tactical Ops, Strike Force, Mechwarrior 4, Day of Defeat, Operation Flashpoint, Star Wars:Galaxies, stb.). Jelenleg a "mag" nagyobbik része World of Warcraftozik. -
Tudna nekem egy jó felbontású magyar 2. vh-s roundel (felségjelzés)ről képet? Tehát, nem fénykép kell, hanem maga a jel, a fehér kereszt. -
tomcat1 #17954 Valaki nem tud valami részleteset erről "Operation High jump"
Előre köszi! -
ja bocs az előbbi Cifunak szólt... -
Egészen véletlenül nem az AmericaArmy-n szoktál ténykedni? A neved olyanforma. [NST] = klán? -
tomcat1 #17951 Akkor persze volt rá szükség, gondolom legalábbis.. -
fonak #17950 Úgy tudom Japánban még nagyobb volt a hadsereg-haditengerészet rivalizálás, a japán flottának saját szárazföldi légiereje (sőt talán szárazföldi hadereje is) volt, stb. -
steweee #17949 ahh, tényleg érdekes. nem gondoltam volna hogy a nukleáris robbanáson kívül is van gombafelhő. köszönöm -
tomcat1 #17948 Egészségs versenyszellem.., meg hát szegények amerikaiak.. nemt tagadhatják le.. :) -
Ren #17947 http://en.wikipedia.org/wiki/Mushroom_cloud

[/IMG]