95125

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Úgy néz ki mint egy kétlábú komondor... -
Ez nem az a hely ahol '91-ben rajtaütöttek a visszavonuló irakiakon? -
A guggoló srác homokos! :)
sry a hülye beszólásaimér. -
Csini-flázs! :D:D: -
találtam egy kis fantázia rajzot a "jövő anyahajójáról" az sg-n
-
elég szar az utakon a biztonság
-
megijedtem :DDD -
dara #24540 A GE90 leggyengébb (GE90-76B) változata ~346kN-t ad le, a csúcsteljesítménye (GE90-115B) 523kN-t. Egyébként a dash szám a leadott tolóerőt mutatja 1000lb-ban a GE90-nél. A fékpadi világrekordot szintén egy GE90-115B tartja 127900lb-tal (580kN).
A Trent800 széria 334-423kN-ig skálázódik (a 8 utáni két helyiérték a tolóerő 1000lb-ban, azaz a Trent895 95000lb tolóerejű). Kísérleti szinten létezett a Trent8104 és 8115 is.
A Trent900 maximális tolóereje 346kN. Szóval a Trent900 bőven nem a legerősebb. -
Az MPO Molniya tervezőiroda elképzelése volt, az An-225 alternativájaként. A Molniya eredetileg azért tervezte meg, mert a MAKS elnevezésű mini-űrsiklójukhoz szükség lett volna egy hordozó-repülőgépre. Az egyetlen elkészült An-225 ekkor már évek óta nem repült, ezért valamilyen megoldást kerestek. Az elképzelésből nem lett semmi, egyfelől ugyan a nyugat élénken érdeklődött az ex-szovjet technológiák iránt, de vásárolni és megrendelni azért nem rohantak. A Molniya-1000 ráadásul noha elvileg "kész", már rendelkezésre álló fődarabokból készült volna (pl. a kettős törzs az Il-96 meghosszabított változata), sok téren enyhén szólva előrerohantak, pl. a valóságban nem léteztek 400kN tolóerejű turbofan hajtóművek akkoriban (az An-225-ös D-18-asai 229kN-ot adnak le, a jelenlegi csúcs R&R Trent 900-asok olyan 320kN-ot adnak le max., a még csak fejlesztés alatt álló Trent XWB fog majd kb. 400kN-ot leadni).
Moniya-1000 @ Buran.ru -
jah..az hat ;)) -
kiskorúbézoltán #24537 Jól sejtem, hogy ruszki elképzelés? -
-
jaj olvasom h hullalányt mondom omg 

-
itt éjfékor dörgött mint állat, meg volt kis jég is mert kopogott nagyon. -
elő az ernyőt a koktélt egy kis Hawaii zenét és egy két hulalányt kapcsolt be magad mellett a rezsót és élvezd a naplementét:D -
Ren #24532 Nem azt mondtam )vagy legalábbis nem úgy gondoltam), hogy ő csinálja a ruha részét, de az álcázás nagy részét igen (mint azt te is írod), nem pedig bemegy a boltba-megveszi-használja. Pusztán arra akarok kilyukadni hogy azért mert a lenti ruha kicsit sufnituning, még nem feltétlenül rossz.
-
OFF
Nálunk is esett. -
Azért ez marhaság. Van álcraruhája (ha nem kincstári, akkor vesz magának), legfeljebb átszabja magának az adott éghajlatnak és terep valamint növényvilágnak megfelelően. Ez kb. olyan tévhit, minthogy minden mesterlövész saját magának töltött lőszert használ... -
OFF:
faxom ezekbe a viharokba...bazzeg mintha legalabb valami tenger partjan lennenk...jonnek mennek a viharok...elment a masodik most jon a harmadik..egyre kozelebb villamlik es dorog...mi leszz itt meg ma?!
ON: -
kiskorúbézoltán #24528 OFF
No de jó...
ON -
festek..fujhato...vizbazisu..es maris semmi ertelme annak amit mondtal...(pl Krylon spray) -
Ott lett elcseszve, hogy szétvágott darabkáknak a hátsó fele látszik.
Az a Cheytac fegyó nagyon precíznek tűnik, 2000 yardig 1 MOA alatti szórás azért nem egyszerű dolog. Bár szerintem kicsit sok a hozzáadott high-tech kütyü. Ha a legkritikusabb pillanatban elromlik, akkor a mesterlövész fújhatja, vagy tologathatja a Mil-Dot Mastert. -
OFF:
Itt a masodik vihar mar ma! felhoszakadas...merhetetlen mennyiseu viz zudul le..egyenlore jeg nelkul...
Kiskoru ez is felet tart...
ON: -
Ren #24524 Egyetlen magára valamit is adó mesterlövész sem vesz álcaruhát, hanem saját maga készíti. Leginkább azért, mert a helyi sajátosságoknak megfelelően kell elkészíteni, egy csomó környezetben (és most nem feltétlenül a radikálisan eltérő színvilágra gondolok) a lenti két "szuperruha" is baromi kirívó lehet. -
dara #24523 Nem is gondoltam komolyan. -
ilyen "home made" alcagunyanak nezem en ezt....szetvagdosot gyakorlo darabjai vannak felvarrva egy masikra...pedig nem veszes egy igazan jo sniper alcaruha ..100€-tol mar lehet kapni...
115€:
[
199€:
persze van joval tobbert is... -
Azok a világos sávok elég balfaszul néznek ki rajta. -
Fulig er a lanyka szaja...bar asszem nekem is korbeszaladna a vigyor a fejemen ful nelkul ha egy Vintorez (vagy SVD) lenne a kezemben, es lohetnek is vele 
-
kiskorúbézoltán #24519 Ha a 37M esetében a 82-es vetőre gondolsz, az rossz példa, harcértéke töredéke a hasonló kategóriájú modern eszközökének. -
dara #24518 Azért egy fán könnyen elműködhet, akkor meg jobban szórhat. Egyébként igazad van.
Néha azért meglepően hatékony egy II.vh-s vagy még korábbi eszköz, összehasonlítva a maiakkal. Pl 37M. -
kiskorúbézoltán #24517 "Azért függ a lövedék elműködésének a magasságától is a repeszgránát által beszórt terület."
Van közelségi vagy időzített gyújtós hozzá? Én csak csapódógyujtósról tudok.
Amúgy az összehasonlítást csak viccnek szántam- látom nem jött le. Az egyik egy második világháborús kísérleti motyó a másik meg egy viszonylag modern eszköz ugye. -
dara #24516 Azért függ a lövedék elműködésének a magasságától is a repeszgránát által beszórt terület. És akkor még ott van a lehetősége a laza talajban a besülésnek. A PPS-ek viszont ígyis-úgyis beszórják a területet.
Persze az SPPU sokkal kisebb helyet foglal, nem beszélve a hordozó repgép méreteiről. És az SPPU azért sokkal rugalmasabban bevethető. -
kiskorúbézoltán #24515 Nono, pisztolylövedék vs repeszgránát! Max lövésszában egyértelműen jobb. -
Múltokr is raktál be egy agressor F-5-öt. Rohad jól néznek ki. Imádom! -
dara #24513 Ez azért egy kicsit nagyobb tűzsűrűséget biztosít. Csak az utántöltése strapás, és a tűzcsapás hossza nem éppen nagy. -
kiskorúbézoltán #24512 Bazz, 88(?) PPS, SPPU előd? :DDD -
dara #24511 Sőt, még ilyen is:
-
kiskorúbézoltán #24510 Csak nagyon a széle, kicsi eső, szél semmi több szerencsére. -
OFF:
Nah kiskoru elert hozzatok?! Azt irtak pl indexen hogy arra ment! -

[