95125

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hát srácok, nem tudom... Nem zörög a haraszt. Láttunk már karón Gripent..
A sok okos majd leosztja a lapokat és zöld utat kap az ügy. Bár volt már így az önkéntes tartalékos rendszerrel -illetve az még ma is meglevő dolog - igaz, nem működőképes.
-
KDNP nyomja szal tök mindegy pénz úgyse lesz rá..... -
Nemzeti gárda párhuzam vagy a régi munkásőrség remélem mond valamit:) -
Honi Gárda
Na ezt nem hiszem el...pedig hányszor elolvastam...
Jól felszerelt Honvédségre nincs pénz, de egy 20 ezer fős Honi Gárdát már fenn tud tartani az ország plusszban? Vagy ez olyan hazafias kötelességből végzett ingyenes szolgálat lenne? Ismerve a jelenlegi körülményeket erősen valószínű, hogy ezrével tódulnának a zászlók alá a honpolgárok, mondjuk zsákot hordani a Tiszára. Láthattuk tavaly is, meg azelőtt is a hozzáállást...
-
Szerintem nem véletlenül. -
és most ahogy nézem, te is két p-vel írtad az első posztomra, szóval.... -
mint már említettem, engem hidegen hagynak a repülőgépek, és a rakéták, a topikot csak a kézifegyverek, meg a tankok miatt látogatom, nem érdekel, hogy írják, se az adatai, csk megjegyeztme, hogy mit mondtak róla a királyi rádióban. -
Jó alap dolog: nincs olyan hogy grippen. csak Gripen. ha grippenre keresel nem fogsz találni semmit ami repülővel kapcsolatos. Gripen-t bepötyögve a Google-be elég sok infohoz lehet jutni. -
igen, tegnap hallgattam a rádióba. asszem a kossuthon volt -
Magukra vannak hagyva? Persze...amig az olajtársaságok, bányatársaságok kizsákmányolják, addig ez igy is lesz, és hasznuk igy is van, a cégeknek...Nigéria ma szegényebb mint mikor odamentek az olajcégek, ma is ugyanaz megy mint 200éve, még mindig lop a nyugat, gyarmatosit, csak ma már más eszközökkel és máshogy hivják....
aki pedig az ilyen képeken nevet inkább titkolja el és szégyelje magát...
és nem, nem kell az egyiknek szegénynek lennie ahhpz hogy a másik jol éljen, csak tudod az a baj hogy egyesek már TÚL jol élnek és szarnak azokra akik ebben "segitik" őket...
bocs az offért... -
A mi és a csehek által vásárolt Gripenek biza NATO kompatibilissá lettek téve. IFF, Link16 rendszer, fegyverzet, a rendszerek nyelvezete, az üzemanyag utántöltési rendszer kialakítása. -
Talán mert nem NATO tagország fejlesztette. Egyébként most az vagy nem? Én ha igen miért igen és ha nem, akkor miét nem. Nagy a zavar ezen a téren. -
Mondott valak ilyet?
egyébként a grippenek valóban nem azok. -
a grippenek miért nem nato kompatibilisek? -
-
Torpedózás in LIVE! -
a csövéről láttad? -
Kösz! -
Tudtommal is 2009-től érkeznek az AMRAAM-ok és utána vonják ki a MIgeket folyamatosan. -
nem 2009-től váltják teljesen a mig-eket? -
Mikor lesznek aktív szolgálatban a Gripenek? Ha mindegyik le lesz szállítva? Vagy ezt nem tudni? -
Ilyen légpuskákat lehet kapni Mo.-n is? Én legtöbbször cseh légpuskákat látok. -
Ez nem igaz.
Kína és India életszínvonalbeli felzárkózása után a következő kizsákmányolt bányavidék biza Afrika lesz. iszonyatos mennyiségű ásványi kincsek vannak náluk. Jelenleg pont azért van ott az a méretű nyomor és népírtás mert senkinek nem érdeke a gazdaság felélénkítése. Majd nézd meg Afrikat 15 év múlva. Véleményem szerint 15-20 év múlva létrejön egy egyesült Afrika (az, hogy ez diktatátori, föderalista vagy szövetségi rendszerben majd az idő megmondja). Egyszerűen szükség lesz az ott lévő hatalmas emberi erőforrás tartalékokra. És ebben Dél-Afrika lesz a húzóerő.
Majd látjuk mikor kezd el ömleni a nyugati és legfőkébb Kínai tőke a térségbe. Ahogy ez elkezdődik a törzsi háborúk sem lesznek mindennaposak. (lásd ahogy a Közel Kelet olajára szükség lett a törzsi háborúk 5 éven belül végetértek és azért ha úgy vesszük az egész térség fejlődésnek indult. Mindegyik más ideológiai alapon, de mindegyik fejlődik.)
Jelenleg magukra vannak hagyva. Az évszázados törzsi gyűlölködések oktatásnélküliség és fehér elnyomás vezetett odáig ahol mostállnak. De ebből kb senkinek semmi haszna. Ha én szarul élnék ők akkor is gyilkolnák egymást. Ha Európában és az USA-ban alacsonyabb lenne az életszínvonal ugyanúgy gyilkolnák egymást. a különbség annyi lenne, hogy fiatal srácok nem linkelgetnének az ott harcoló kölkökről képeket internetes fórumokba és nem röhögnének rajta. Ugyanis meglenne a saját problémájuk is.
Na mindegy Long story short: nem viccesek abszolút ezek a képek és a humor ilyen formááját én személy szerint nem tudom értékelni.
Bocs Cifu az offért. -
A felső képen a kislánynál egy légpuska van. -
azt csak hiszed..... -
A Gripenek még nincsenek aktív szolgálatban, nem adnak készenléti szolgálatot, tehát éles fegyver sem sűrűn lesz rajtuk. Amúgy a Sidewinderek még mindig nincsenek meg hozájuk, csak az AMRAAM-ok. -
akkor így írom: a földön nem élhetne mindenki amerikai/európai szinten szép magas házakban, betonozott utcákkal stb. van erősebb vagy gyengébb, ez itt hülye megfogalmazás, és nem az Ő hibájukra róvom fel azt hogy hova került pl. afrika, de mindenki nem élhet nyugat-európai szinten mert azt a föld nem bírná el... -
Miután fekete afrikában semmilyen civilizált értéket nem állítanak elő nem tudom mire alapozod az állításodat? Ott etnikai törzsi háborúk folytak és nem gazdasági érdekek miatt. kb úgy mint Boszniában.
Ennek semmi köze sincs az én jólétemhez. Ott népírtás folyt ideológiai alapon. Mind Ruandában mind Liberiában és azelőtt más afrikai országokban. És ezekből egyvalakik jártak jól. A fegyverkereskedők.
Ha a közelkeletere mondod, hogy a a háború miat élek így azt sem hiszem el, hisz mióta Irakot megtámadták a nyers olaj Brent hordónkénti ára közel 60%-al emelkedett. -
off ugyan, de ha ők nem így élnének akkor te most nem ülhetnél lékkondival, internettel, de még csak árammal sem -.-
ahhoz hogy mi így éljünk valakiknek úgy kell ... sajnos -
vicces vicces, de valahogy nem tudok ezen nevetni...
Valahogy mindig eszembejut, hogy ezek a kölkök 8-9 éves koruk óta LSD-re szoktatva gyilkolják a sajátjaikat... -
Az alsó rövidebb, mint zöld. -
atyám! remélem a felső csak airsoft, vagy kell bele tár? -
Ez nem lesz olyan vicces... 
Találd meg a különbséget a két kép között.
-
ja igen ez a legújabb rajtaütő támadási módszer:
1. az ellenséges katona megijed az erőltetett arctól
2. halálra röhögi magát a rózsaszín maci és a strandpapucs láttán
és a különleged állás lehetővé teszi még azt is,hogy a töltényhüvelyek ránkessenek és nehezebben bírjuk cserélni a tárat. a célzás így valszeg sokkal pontosabb -
ilyet bármikor bármennyit, imádom őket
-
a legjobb a málha :) -
bocs, nem bírom megállni. ezek a csokik még mindig tudnak újat mutatni 
-
lord nihilus #25711 nekem csak helikopter rakéta van :C -
És most mi van rajtuk? -
:D