1675
britney visszatért
-
#795 moni már csak bejön röhögni rajtunk :P
-
#794 :)) -
#793 nám! -
#792 ehh...
1 csaj van a zenefórumban azt is elüldözitek.... -
#791 a 736-os nem te voltál álnévem? rád vall -
[Walaki]D`Lair #790 pontosan! -
#789 naná hogy mind2-t én irtam! büszke vaok magamra:D -
OPM #788 lál topig :DD el is felejtettem már rég benézni, de most jót röhögtem (#778 #719) -
#787 majd jan 1-én! :) -
#786 de trance empire sincs -
#785 ilyen későn (1:00) nincs ám Britníí koncert :) -
#784 ez csak víz -
#783 mi folyik itten? :) -
#782 az a majkel zsekszon! :D -
#781 :DD -
#780 vigyázz, valamelyik topikban írta hoyg 9 éves :D -
#779 pedofil :D -
#778 én a "hülye" picsádat akarom nézni inkább:DD -
#777 nekem nem dobja ki a ruffit..én meg nem fitoktattam, csak mondtam, hogy ne nézzetek már hülye picsának! -
#776 freudi elszólás :DDD -
#775 Spears:D -
#774 gyerekek ez a topik már nem a pop énekes nöcikéröl szol akiröl kéne. szoval beszéljünk Britney SPeeedröl -
#773 azt már tudjuk -
#772 nemtom konkrétan mire gondolsz de mindegyikre volt okom :DD
(ergo "mindentmegtudokmagyarázni" :DDDDDDDDDDD) -
#771 jovanna, korábbiakra gondoltam, csak a te hozzászólásaid vonzák az egeremet, sry -
#770 ezmostmé?
beleolvastál a ruffiba?
(röviden a fitogtatásra mondtam hogy kezd a ruffis esethez hasonlítani a dolog) -
#769 ja mire itt elmagyarázom a dolgokat beír midnenki :D -
#768 :( -
#767 súly -
#766 Moni szerintem kicsit félreérted a dolgokat :) Először is Walaki azért írta be, hogy menj a fórumozók fényképei topicba, hogy rakd be oda is a képed, és akkor felkerülsz a fórumozók képeihez. Aztán Narcotic Syntax (a.k.a. Dani :)) azért írta be a linket neked. És Match sem úgy értette a nézd meg magad dolgot :) -
#765 jólvanmá', mit kell itt alázni vaze? egy súlcsoportban nem találtál senkit? -
#764 na beleolvastam ruffi fan clubba de elég volt kb 2-3 beirását megnézni eheh -
#763 nézd meg magad=szemrevételezd...olvasd el a saját szemeddel, ne az én számból (billentyűzetemből) halld (olvasd)...
"Hölgyem maga kissebségi komplexusban szenved talán?" :DD -
#762 na jó ez engem már nem érdekel...mi az hogy nézzem meg magam??? ha nem tetszik a képem, akkor meg nem kell velem beszélgetni, ok???? -
#761 nézd meg magad....
keress rá a "ruffi" szóra...
ruffi fan club talán a topic neve.. -
#760 miért, az milyen volt? -
#759 én meg első perctől tudtam bőgni... -
#758 :P -
#757 ja eszembe jutott vmi. én már 3 évesen tudtam bukfencezni! eheh -
#756 nemtom ki látta a ruffi-s esetet ,de ez egyre inkább kezd arra emlékeztetni :D