ßr!tney $pe@r$
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat gyerekek.. a szor felallt a karomon ugy enekelt a kis csaj!!!! volt egy hang amitol elkezdtek ujjongani a nezoteren levo 39-40 -50 eves emberek!!!!! eszmeletlen komoly volt.. szeretem britney-t amennyire azt tudja egy trance kedvelo ( klippel meglesem a zeneit ha eppen megy atv ben.. de inkabb a feldolgozasait szeretem) de most azhem elmondhatom hogy britney sokat felejtett... eszmeletlen hubazze lehetett anno a kiscsaj!!!mint jackson...csak jackson azota csak egyre nagyobb lett😊)) de ebbe ne menjunk bele
1. az lehetetlen hogy az véletlenül leessen.
2. szerintetek elválalna egy ilyen fotót?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"A lehetetlen nem létezik!\"
egyébként ezen a képen marhajól néz ki 😄
biztos régi kép 😄
az én hugom 3 éves, de az apjától ozzy bundokani koncertjének DVD-jét kéri mindenáron...
De mondd meg, ha lenne gyerekem, hogy tarthatom távol az ilyentõl?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

http://epica.nl
Civilben?
elég érdekes....
Amúgy hoyg lehet BMP-t feltenni netre????
csodálkozom miért tölt olyan lassan.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
nem védek senkit és semmit,ne értsetek félre! csak szánalmasnak tartom más baszogatását,mikor körbenézek az emberek,akik ezt teszik.
az tényleg elítélendõ ha valaki a trend miatt mondaj valamire hoyg szar.
én csak azért mondom mert a zene sablonos, primitív, brinti hagja pedig megtalálható akármelyik csajban az utcán.
- Ez a Britni Spriccli egy nagy kurva!
Nem lehet a zenéje alapján megítélni valakit, sztem. Mert Brit nem olyan, amilyennek a klippjeiben, stb-ben látjátok. Nagyon is jó csaj, kedves, és aranyos. Nagyon sokan szeretik. Ha meg vkinek nem jön be a zenéje, lesz szíves nem azt mondani, hogy kurva Britney, hanem hogy sztem ennek a csajnak gáz a zenéje, vagy mittudom én..nem is érdekel, csak a lényege, hogy emiatt Britrõl ne legyen rossz véleményetek!
ez király 😄😄