ßr!tney $pe@r$

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moni
nem ez a baj, de ez:
annyit térdelt már h bedagadt neki.. jajszegéény 😊
orális sprears 😄
már kicsit durva

\"A lehetetlen nem létezik!\"

CSOCSO
hogy?
Lteebee
Nemcsak az a baj, hogy embereket jobban érdekel britney térde, mint egy emberé, akivel egy fórumon beszélgetnek.

De hogy faszkalap lennék, mert nem tudok a térdmûtétjérõl, az a legnagyobb baj...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

moni
de a www.britney.hu-n fenntvan, pontosan nem tudom hol...

moni
azt én nemtudom, de tudok neki szerezni 400 ftért EREDETi Britney autogrammot!

CSOCSO
sziasztok hatalmas kerdesem van!!!!
amerikaban vagyok es egy olyan lanyt ismerek aki el hal britney ert!!!
nem tudjatok hogy britneytol hol lehet autogrammot kerni (postacim)
nagyon orulnek neki!!!! marmint o...😊 nah csoki!
Dani20
de engem szerencsére nem les minden másodpercbe egy rohadt lesifotos h éppen micsinálok. talán több magánéletem van, igaz pénzben talán kicsit jobban áll a kis luvnya 😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

moni
kackac hát sokkal több embert érdekel, hogy Britneynek térdmûtétje volt, mint az, hogyha pl. neked lett volna...ennyit rólad

Dani20
és kitérdekel h volt térdmütétje. sztem minden 10.ik embernek volt már ilyenje, mégis ebböl a 99%-át le se szarják. komolyan mondom ezek a mai sztárhirek hihetetlenek, legközelebb már az lessz a föhir h britney fürdés közbe nagyokat fingik eheheh

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

moni
nem te faszkalap, hanem térdmûtétje volt...ennyi észt egy helyen...

Lteebee
Csak az mindegy, hogy mit raknak be?

😄D

Dani20
annyit térdelt már h bedagadt neki.. jajszegéény 😊
orális sprears 😄

moni
ez is régebbi..jó, nem is érdekel engem, hogy ki mit rak be..😊 jó hír: Britney most fogyott! 😊 de télleg..vannak róla most szombati képeim, elég jól néz ki! csak a térde nagyon be van még mindig dagadva..

Törölt felhasználó
kackac, látod van akinek új volt.
fm
😄

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

fm
nekem új volt és tetszik 😊

moni
kackac...kicsit te is le vagy maradva, ez a kép 2 hónapos

Törölt felhasználó
A képen egy mellbimbót rejtettünk el. Megtalálja?

Lteebee
Imádom a kutyákat és dühít a hozzáállás.

moni
naa 😊

Match
a régi kicsit már megfonnyadt...le kellett cserélni 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Lteebee
Paparazzi=> többes szám.

"egy új kiskutyát"

A régi helyett, esetleg nem használtat, hanem újat?
Nem egy cipõcskérõl, vagy ruhácskáról beszélünk, hanem egy élõlényrõl!

moni
Britney és a paparazzi

Néhány napja igen érdekes eset történt Britney-vel és az egyik szemtelen fotóssal, aki - mint ahogy azt már a paparazzitól megszokhattuk - az énekesnõ minden pillanatát követte a fényképezõgéppel. Britney édesanyjával és húgával útnak indult, hogy vegyenek maguknak egy új kiskutyát. Mindhárman nagyon izgatottak voltak és örültek, persze ez nem csoda a tündéri kutyakölyköket látván. Mindeközben Britney-t természetesen fotósok hada üldözte, aminek ezúttal nem lett jó vége. Miután kijöttek az üzletbõl, beszálltak a kocsiba, az egyik pénzhajhász fotós pedig olyan közel merészkedett az autóhoz, hogy mikor Lynne elindult, ráhajtott a lábára. A férfi a földön fetrengett fájdalmában, Britney kiborult, a mentõ és a rendõrség - akik rögtön megjelentek - pedig csak fokozta az amúgy is idegtépõ hangulatot. Lynne kiszállt a kocsiból, hogy megmutassa az iratait, miközben Britney-t ismét vagy 10 fotós inzultálta kívülrõl. Elkezdett ordibálni velük, szitkozódott, majd egy idõ után elege lett, és hangos zokogásban tört ki. A boldog nevetésbõl 30 perc alatt kétségbeesett sírás lett... Egy újabb bizonyíték, hogy egyáltalán nem könnyû híresnek és népszerûnek lenni, hiszen a paparazzi megkeseríti az ember életét szinte minden pillanatban.

Ez volt az eset sztem amirõl beszéltetek...utána néztem 😄

moni
sziasztok, újra itthon vok 😊) (örüljetek!!!)errõl az esetrõl én eddig nem tudok, pedig eléggé tájékozódott vagyok ilyen téren 😊 na mind..pusszantok mindenkit

600

Match
mert?

Breki33
van egy kép ahol hever sebesültem
britnykét meg ellátják
Breki33
nem tartozom semmivel
Lteebee
Vannak képek, hogy elõbb látták el, mint a másik embert?

Volt egyszer egy hasonló ügy kishazánkban is.
Valami miniszternek tört valamije asszem, a másik embernek meg zúzódásai.
Persze a sajtó azonnal lecsapott.

Match
te még tartozol nekem egy priváttal!

Breki33
"képek is vannak"
Lteebee
És ha nem is igaz az egész?

CSOCSO
miert britney nek mi baja lett?? letort a korme a volan mogott???
CSOCSO
lattam a neten hja😊
Sadun Tryst
jah ovastam róla... 😊
ez azért durva... jó fel kellett volna képelni, attól majd magához tért volna! 😄
attól, hogy még valaki híres énekesnõ, semmivel sem ér többet, mint 1 másik ember... 😛

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Dani20
béla szpirsz😄DDD

Breki33
hallotáttok hogy a britny család elütött egy paparazzi-t aztán britny kisasszony kiborult így a mentõsõk õt részesítették elõszõr elsõsegélyben mig a sérült várakozott negyed órát

képek is vannak
CSOCSO
neztem a VH1 oldalan.. minden szarsag fentvan ( meg mikor akrobataskodik es porog forog szaltozik is fentvan) de az az eneklos az nincs😞
CSOCSO
az nem ugyan az.. mar en is hallottam enekelni.. de mikor ott enekelt elottem egy tok nem gyerekes szamot ( valami angol zenet enekelt) nah az kesz volt...
Match
az a felvétel nincs meg? (a gyerekkori)

Match
ez a we will rock you akkor is szánalmas...

BADE
Személyesen még nem ismerem Nikát,de hallottam már énekelni.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
😄

CSOCSO
britney hangja nem olyan gaz...
sot mondok valamit.. nemtom mennyire ismeritek NIKA-T.. magyar csajszi es ilyen gyerekzeneket enekelt... amugy eleg csinos lany. mindegy..a lenyeg hogy vele voltam nyaritaborban es egyk haverral osszeismerkedtunk a nikaval meg az oszt tarsaval Jazmin (talan ot is ismeritek volt cyberszepsegverseny gyoztese) szal mostmar valoban a lenyeg : nika valamelyik nap elkezdett enekelgetni... NEKEM az allam leesett olyan hangja volt a csajnak!!!
van sok olyan zeneje ami nem tetszik hisz nem a stilusom. .de az a csaj amit ott elottem elenekelt attol dobtam egy hatast... szal nem csodalkoznek ha britneynek is enekelgetne valamit es leesne az allunk... nekem mar leesett akkor mikor lattam a kisiskolas felveteleit.. ppfff... nemtok meg egy olyan csajt mondani aki igy enekelt ennyi idos koraban..
CSOCSO
hulye😊
a tobbi csaj: pink, Beyoncé, Britney
no mindegy.. szerintem meg nem volt olyan gaz.. szerintem leginkabb azert erdekes mert meg lehet figyelni kinek milyen hangja.. dontson mindenki kinek mi tetszik.. szerintem beyonce, britney es pink..ez a sorrend😊

Match
nah hát ez a szánalom csúcsa...
nem utdom ki a többi casj, de freddy-t nem lenne pofám feldolgozni...
és ez egyszerûen borzalmas...
freddynek egy fingjában több zenei tudás és tehettség volt mint ezeknek az egész családjában....
felidegesít....

Match
ezt ne mond itt mert mindenki le fog baszni...
már én is próbálkoztam vele..

BADE
A mai popszakmában már nem az fontos,hogy ki hogyan énekel,hanem hogyan néz ki...

CSOCSO