1675
britney visszatért
  • Laffite
    kűtté be smst is, mi? hadd zsírosoggyon a burzsoá
  • ugot2know
    Az a Tilla volt,meg a Zita,de ők felvételről mentek,playback volt a móka!
  • ugot2know
    Ismered?
  • Laffite
    hja, télleg nehéz volt köztük különbséget tenni... ott álltak egymás mellett hárman és csak találgattam hogy melyik lehet az Ibi, a Laci, meg a Verus
  • JAST
    T Vera - T Vera
  • ugot2know
    Azt nem tudom,de a lényeg az nagyjából,hogy lázadó,mint a 70-es években a rockzenészek némelyike :)jobb lett volna ha Laci nyer...bár nehéz volt már köztük különbséget tenni,igy meg a felelősség a nézőké!
    Britney nem is tért vissza!
  • Laffite
    hja, de ha a Gáspár Laci nyert volna, akkor meg Laci kománk lenne a pop hercegnője...? ezt most nem nagyon értem, de lényeg: Britney visszatért!
  • Laffite
    most röhögsz, de valamitől mégiscsak eladott annyi lemezt...
    mitől lett ez a csaj ilyen népszerű?
  • ugot2know
    Vera nyert,te!!!Ezt sem tudod?
  • ugot2know
    Hát a pop hercegnője az mégicsak a pop hencegője :)
  • Laffite
    Igazából nem nagyon akarnám megközelíteni egyikőjüket sem, de főleg Ibit nem,nekem ő túl megasztár
  • peterspeed
    Nem tudom mit hasonlítjátok Britney-t Oláh Ibolyához, nem egy kategória, bárhonnan közelítjük is meg...
  • Laffite
    ...de hol ez a Móni, miért nem mond már nekünk Britney-dalokat?
    pedig van valahol egy Britney bakelitem, bár lehet hogy 2 is van, de tutira nem fogom megtalálni a sok Backstreet Boys vinyl közt
  • ugot2know
    Légy má észnél,ennél a résznél?Hogy az Oláh Ibi alábbadjon?Soha!Hol vetted azt a guglét,hogy ezt irta?
  • Laffite
    hmmm, nem mondod, a Britneyről...? ááááh, az kizárt! mondom, a gugliban olvastam, hogy ő a legjobb csaj! az éppencsakcsípőnadrág és egyéb hasonló harci rongyok egyik legnépszerűbb képviselője, szerintem jobban néz ki még az Oláh Ibinél is! Nem is értem, miért nem énekelnek duettet?
  • ugot2know
    Közben felnőtt,hogy rohan az idő!!Nem a Kurnyikova a legjobb?Ez az amerikai izlés...emlékszem egyszer megjelent az indexen egy fotósorozat britneyről...pattanás,nagy fenék,igénytelen rongy.Sztem pedig józan volt,annak tűnt...
  • Laffite
    ja, nyílván várunk kell...
    beütöttem a gugliba, hogy "Mit énekel a Britney?", erre kiírja első találatnak, hogy "Britney a legjobb nő a világon"... asszem meghülyült a keresőm, nem is ezt kérdeztem!!!
  • ugot2know
    Két dolgot tudunk tenni:
    Megvárjuk a Móni-t vagy megkérdezzük a többi fórumtagtól.Amiket énekel,azokta nem ő irta,vagy mégis?
  • Laffite
    na ne csináld már, itt tobzódunk a britneytopicon és egyetlen számot se tudsz mondani tőle... mer' hát én se tudok, de akkor most mi a fene lesz így...?
  • ugot2know
    Kevin Federline-on vagy ki a fenén eszi a fene :)Kár,mert olyan jó számok születtek tőle,mint a .... nem,azt nem ő énekli,hanem a... ja,azt sem.Lehet ,igy a jó!
  • Laffite
    Én nem tudom, odavolt valahol?
  • ugot2know
    britney valóban visszatért?!...hogy a témánál maradjunk
  • Laffite
    hhha, igazad van, kopasz pszichológuscsajok kíméljenek!
  • ugot2know
    Azért kiirhattad volna szőke vagy barna,és mekkora cickókkal rendelkező legyen,nehogy ott meg zavarba ess,mikor nem kellene
  • Laffite
    okéss, ha vannak itt pszichológuscsajok, akkor kérem jelentkezzenek, na persze fotóval, telefonszámmal, várom privátba az önzetlen segítséget!
  • ugot2know
    Esetleg pszichológuscsajjal kéne próbálkozni
  • Laffite
    anyááááám, elképzeltem magam egy romantic koncerten és most meg már annyira kész lettem, hogy már mingyá ladánybenét kell hallgatnom, attól meg mindig csak depresszós leszek és megincsak kihívja a szomszéd a mentőket...
  • ugot2know
    Ne kergesd már világgá!...
  • Narcotic Syntax
    helyette elmentél egy Romantic koncertre mert ott már eltudtad magad képzelni
  • Laffite
    majnem elmentem a Britney koncertre, csak amikor már majnem meggyőztem magam, hogy el akarok menni a Britney koncertre, akkor elképzeltem magam egy Britney koncerten, és attól annyira kész lettem, hogy közben nem tudtam elmenni a Britney koncertre...
  • JAST
    értettük Noémi! ;)
  • moni
    :DD
  • Alien
    Moni
  • moni
    nee noémizzetek, mert világgá megyek..MONI, ok? :) köszi!
  • JAST
    Szia Noémi :) én nem foglak! :D
  • ugot2know
    Mindegy,leszek a postás,csak cimet kérek!
  • moni
    neem dugunk meg engem!!!!! :)
  • Alien
    :))
  • Alien
    És én mi vagyok?
  • Alien
    Nem Móni, hanem Moni, de az a nickneve , valójában Noémi :D