1675
britney visszatért
-
#955 nemtom...
Hé, Agent Móni, hol az aktám? -
#954 Britney barátnője, ne bántsd. hátha ő is levetkőzik a plébójba mint Britní... -
ugot2know #953 rólad már kiderült valami?Hol van az aktád? -
#952 szerintem Móni egy kém!
azért nyitotta ezt a topicot, hogy minket figyelhessen
-
ugot2know #951 De amúgy ez a móni valsó személy?Látta már valaki? -
#950 HURÁ HURÁ !
[teljes exsztazisban eljenez] -
#949 Minek nekünk igazi??? A Britney nekünk már rég nem 1 személy, hanem 1 fogalom, 1 életérzés, 1 fíling...
Ez Britneyland!!! -
ugot2know #948 Vazz,ennyi klón között melyik lesz az igazi? -
#947 akkor énis hasonlitok rá DEJOO:D -
ugot2know #946 Akkor ez a móni yó csay lehet :) -
#945 feléptésben...van két keze, két lába stb.. -
ugot2know #944 Ki mondta és miben hasonlitasz? -
ugot2know #943 Az nem playback volt,hanem a dublőre!Britney eközben koncertezett a Nevadai sivatagban az afrikai gyerekekért és Vlagyivosztokban az emigráns eszkimókért! -
#942 akkor kérek egy tanút, aki látta azt aki hallotta, hogy ezt mondták -
#941 :D nemtudom.. -
#940 hát én azt meg honnan állapíthanám meg de szakértő szemmel izibe??? -
#939 nehogy elhidd h B volt az emtívín :)
meg azt se h hasonlítasz rá :) (B-nek nagy a pocija ;) -
#938 nem néztem, csak nem voltam itt..mikor volt?? :DD jah látom otthonérzitek magatokat...azjóóó :) asszonták nekem, hasonlítok britneyyyre! :O -
#937 B SZpírsz só van mtv -n biztos azt nézi :P -
#936 jó, de holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni ???????????????????????????? -
#935 ez a visszavonulás duma nagy reklám fogásnak készült h vegyék a best of albumot. szerintem mindenki sejtette h nem vonul vissza. amúgy meg állítólag Budapesten is remek playback koncertet adott ;) -
#934 Megjött Móóóóóniiiii! Hurááááá hurááááá... Aszondik itt a jónépek Te vagy az abszolút Szakkomentátor, aki képben van Britney-ügyekben.
Tetszik ez a topic, itt az egyik kollégával már tegnap jól belefészkeltük magunkat, mondhatni már nagyon otthonosan mozgunk e jeles helyen. Örülsz neki-e? :) -
#933 ÉLJEN ezé Pezsgöt Bontok!! napokig pityeregtem h visszavonule DE NEEEM :AASDSSAASA -
#932 jah, britney úgy volt, hogy IDEIGLENESEN vonul vissza, de most kiderült, hogy még azt sem, JUHÚ :D -
#931 Szijjjasztok! egy napig nem voltam, és látom, közben eléggé beindult itt minden :)) britney nem maga írja a számait, csak az everytime-ot, és még vmelyiket írta ő, de azt most nem tudom, hogy melyiket! nem tudtok számot mondani tőle? ejjjnye bejnnyeee :) -
#930 weheheh hát majd a zacskos megoldáshoz folyamodunk:D -
#929 asszony mit szól hozzá h kajamaradákok vannak a hajában? -
#928 :D -
#927 én meg ugy ahogy van teliberokázom a pop scene.t BOA -
#926 engem nem érdekel h visszovonul-e vagy sem. 1el több vagy kevesebb.... -
#925 Én most azt olvastam, hogy Beyonce apja menedzselné a Britney-t tovább. És állítólag nyárra tervezi az új albumát a Britney, tehát mégse vonult vissza. -
#924 ja, de legalább jól összezavarjuk a Britney-fanokat és a végén megvesznek egy csomó Christina A. albumot, Christina A. fanok lesznek, nyitnak egy ilyen topicot és mi kezdjük az egészet elölről
-
#923 a semmiröl zengtek itt odákat. -
#922 Bé Szpírsz - Bé Szpírsz -
#921 amúgy az underground hip-hop mindig dícséretes, hajrá fanka! -
#920 na jó, de mé a Britney topikban mindezt? nyújjátok a számait vagy mi? -
Hi!
Haverjaim "zenekarának" munkáit szeretném bemutatni nektek, mert sztem elég zsir! Nógrád Hip-Hop név alatt futnak a srácok és nagyon zúzzák! :D
Több info a honlapon: nogradhiphop.fw.hu -
#918 péjbarnának bejönne Britney? vagy az se jönne át neki? mi jönne át neki egyáltalán? pösze kis búúúúzíííí, asziszi énekes és művész, közbe csak egy kis ingyenélő mitugrász virslifej -
ugot2know #917 MAdzagokról?Akkor ez valami bábszinház volt?Bár Zita mondta is,hogy szinésznő akar lenni,és szereti az olyan szerepeket,mint az Underworldben a vámpircsajszit.Azt a szöveget én is nyomtam volna hajból!
Én küldtem sms-t és a Pély Barna be is jutott a döntőbe! -
#916 a zitát felismertem, mert őt madzagokról mozgatták az emelvényről