1675
britney visszatért
  • Laffite
    nemtom...
    Hé, Agent Móni, hol az aktám?
  • JAST
    Britney barátnője, ne bántsd. hátha ő is levetkőzik a plébójba mint Britní...
  • ugot2know
    rólad már kiderült valami?Hol van az aktád?
  • Laffite
    szerintem Móni egy kém!
    azért nyitotta ezt a topicot, hogy minket figyelhessen
  • ugot2know
    De amúgy ez a móni valsó személy?Látta már valaki?
  • Laffite
    HURÁ HURÁ !
    [teljes exsztazisban eljenez]
  • Laffite
    Minek nekünk igazi??? A Britney nekünk már rég nem 1 személy, hanem 1 fogalom, 1 életérzés, 1 fíling...
    Ez Britneyland!!!
  • ugot2know
    Vazz,ennyi klón között melyik lesz az igazi?
  • Narcotic Syntax
    akkor énis hasonlitok rá DEJOO:D
  • ugot2know
    Akkor ez a móni yó csay lehet :)
  • Evil Twin
    feléptésben...van két keze, két lába stb..
  • ugot2know
    Ki mondta és miben hasonlitasz?
  • ugot2know
    Az nem playback volt,hanem a dublőre!Britney eközben koncertezett a Nevadai sivatagban az afrikai gyerekekért és Vlagyivosztokban az emigráns eszkimókért!
  • Laffite
    akkor kérek egy tanút, aki látta azt aki hallotta, hogy ezt mondták
  • moni
    :D nemtudom..
  • Laffite
    hát én azt meg honnan állapíthanám meg de szakértő szemmel izibe???
  • JAST
    nehogy elhidd h B volt az emtívín :)
    meg azt se h hasonlítasz rá :) (B-nek nagy a pocija ;)
  • moni
    nem néztem, csak nem voltam itt..mikor volt?? :DD jah látom otthonérzitek magatokat...azjóóó :) asszonták nekem, hasonlítok britneyyyre! :O
  • JAST
    B SZpírsz só van mtv -n biztos azt nézi :P
  • Laffite
    jó, de holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni holvanmóni ????????????????????????????
  • JAST
    ez a visszavonulás duma nagy reklám fogásnak készült h vegyék a best of albumot. szerintem mindenki sejtette h nem vonul vissza. amúgy meg állítólag Budapesten is remek playback koncertet adott ;)
  • Laffite
    Megjött Móóóóóniiiii! Hurááááá hurááááá... Aszondik itt a jónépek Te vagy az abszolút Szakkomentátor, aki képben van Britney-ügyekben.
    Tetszik ez a topic, itt az egyik kollégával már tegnap jól belefészkeltük magunkat, mondhatni már nagyon otthonosan mozgunk e jeles helyen. Örülsz neki-e? :)
  • Narcotic Syntax
    ÉLJEN ezé Pezsgöt Bontok!! napokig pityeregtem h visszavonule DE NEEEM :AASDSSAASA
  • moni
    jah, britney úgy volt, hogy IDEIGLENESEN vonul vissza, de most kiderült, hogy még azt sem, JUHÚ :D
  • moni
    Szijjjasztok! egy napig nem voltam, és látom, közben eléggé beindult itt minden :)) britney nem maga írja a számait, csak az everytime-ot, és még vmelyiket írta ő, de azt most nem tudom, hogy melyiket! nem tudtok számot mondani tőle? ejjjnye bejnnyeee :)
  • Narcotic Syntax
    weheheh hát majd a zacskos megoldáshoz folyamodunk:D
  • JAST
    asszony mit szól hozzá h kajamaradákok vannak a hajában?
  • Alien
    :D
  • Narcotic Syntax
    én meg ugy ahogy van teliberokázom a pop scene.t BOA
  • JAST
    engem nem érdekel h visszovonul-e vagy sem. 1el több vagy kevesebb....
  • Alien
    Én most azt olvastam, hogy Beyonce apja menedzselné a Britney-t tovább. És állítólag nyárra tervezi az új albumát a Britney, tehát mégse vonult vissza.
  • Laffite
    ja, de legalább jól összezavarjuk a Britney-fanokat és a végén megvesznek egy csomó Christina A. albumot, Christina A. fanok lesznek, nyitnak egy ilyen topicot és mi kezdjük az egészet elölről
  • Narcotic Syntax
    a semmiröl zengtek itt odákat.
  • JAST
    Bé Szpírsz - Bé Szpírsz
  • Laffite
    amúgy az underground hip-hop mindig dícséretes, hajrá fanka!
  • Laffite
    na jó, de mé a Britney topikban mindezt? nyújjátok a számait vagy mi?
  • ToM86 #919

Hi!
    Haverjaim "zenekarának" munkáit szeretném bemutatni nektek, mert sztem elég zsir! Nógrád Hip-Hop név alatt futnak a srácok és nagyon zúzzák! :D

Több info a honlapon: nogradhiphop.fw.hu
  • Laffite
    péjbarnának bejönne Britney? vagy az se jönne át neki? mi jönne át neki egyáltalán? pösze kis búúúúzíííí, asziszi énekes és művész, közbe csak egy kis ingyenélő mitugrász virslifej
  • ugot2know
    MAdzagokról?Akkor ez valami bábszinház volt?Bár Zita mondta is,hogy szinésznő akar lenni,és szereti az olyan szerepeket,mint az Underworldben a vámpircsajszit.Azt a szöveget én is nyomtam volna hajból!
    Én küldtem sms-t és a Pély Barna be is jutott a döntőbe!
  • Laffite
    a zitát felismertem, mert őt madzagokról mozgatták az emelvényről