3060
  • artschi
    Kissé érdekes zenét nyomnak, de nem rossz. A digipack-os OSI van meg, a booklet-je állatfrankón néz ki! :)
  • artschi
    Szóval, kiadják DVD-n a két régi videót. Meg a pont mai tokiói koncertet is rögzítik egy CD/DVD kiadására.
  • zakika
    most halgatom az OSIt
  • szacsi
    nem
  • artschi
    Hmm.... hmmmmmmm... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... :))))))
    Persze, szerintem igen.
    Ha van vmi konkrét, szólj lécci!

Azt tudod, hogy a két videot (a 5 Years in a Livetime és az előtte kiadott tokyo-i felvételt) kiadják jún.-ban DVD-n is! :)
  • szacsi
    jaja. amugy most keszulodik egy magyar fanklub, lenne kedved csatlakozni majd? :)
  • artschi
    Nagyon jó volna, ha jönnének, a múltkori baromi jó volt a 2. sorból középen :)
  • szacsi
    Valszeg jönnek. Márha úgy lesz, mint eddig...
  • artschi
    Nem jönnek idén koncertezni?? Mmint Dream-ék.
  • szacsi
    Fatesbe nem tetszik az ének, de a zene elsőosztályú!
  • Noodlee
    Queensryche, Fates Warning se rossz.
  • szacsi
    nincsmit,talan segítetem vele valamit
  • artschi
    Köszi!
  • szacsi
    hello!
    menj el a dreamtheater.try.hu-ra,aztan a cikkekben van rola egy elemzes. a cikk alatt van egy mail cim,ott erdeklodj!
  • artschi
    Nem annyira OFF, de ide kötődik egy picit. Nincs meg vkinek mp3-ban a Frameshift: Unweaving The Rainbow c. album?
  • szacsi
    nekem is megvan a live scenes dvd :)
    kurva jó,rajta van a change of seasons is :)
  • Galy
    hétvégén megnéztem egy 3cd-s Metropolis koncertet. Élőben is ugyanolyan jók, mint stúdióban....ha nem jobbak..:)
  • szacsi
    akko jo
  • Galy
    egyre inkább semmi...:)
  • szacsi
    nem tudom,mi bajotok van labrie-val?!?
  • szacsi
    szerintem a rockinform sokkal jobb,mint a hammer
  • artschi
    Én se nagyon favorizálom a hammert, de más keményebb zenével foglalkozó újságot (rockinform kizárva) nem ismerek :(
    Igaz, az új albumot még nekem is szoknom kell.
  • Galy
    ének nélkül, pont ennyi kell, hogy nekem jobban tetszen! :-)
  • szacsi
    az nagyobbrészt dt :))
  • Galy
    hopp milyen topik!

DT rulez, de főleg a Liquid Tension!

• szacsi
    nemtom,szeritnem a hammer az egy nagy szar.
    amugy az uj albumuk nem is lett igazán progi :(
  • artschi
    Az új albumuk meg a hammerben a 2003-as közönségszavazáson első lett, ami nem meglepő :D
  • artschi
    Nekem is, plusz még lejattoltam Portnoy-jal, Petrucci-val és Myung-gal is :))
  • szacsi
    haho,valakiiiii
  • szacsi
    szerintem a stonehenge igen is jó (volt)
  • O0D:
    jééé, tényleg nem black metal a soad? érdekes :DDDD Ezt az örményt csak arra az általánosításra írtam, hogy ilyen...olyan nemzetek zenekarai milyen egyhangú zenét csinálnak. Szerintem is nagyon sok ilyen van, de ez megvan minden műfajban!
    Soadon kívül még mit hallgatok? Downthesun, Bleeding Through a külföldiak közül. Magyarokat inkább nem sorolom, magyar metal nem létezik, de amit hallgatok pl.: Burzsoá Nyugdíjasok.
  • Gyiik
    valoban, szori
  • szacsi
    mm....egy masik topikban mar bocsanatot kertem
  • Gyiik
    "huhu, szopjon le az osszes dizse huhuu"
  • szacsi
    szerintem a system igazából egyik kategoriaba se sorolhato be...amugy nem nagyon van másik örmény zenekar
  • szacsi
    hmmm...és akkor még is mi az,amit szeretsz hallgatni???? britni szpirsz?
  • szacsi
    gondolom a system of a down-ra.....
  • O0D:
    És az örmény ??
  • O0D:
    új metallica? mindíg is utáltam :DDD régit sem hallgatok, újat meg pláne. Ja és azt én sem csípem ahol minden szám egyforma, ugyan arra a ritmusra, "képletre" van gyártva. Ilyenből tényleg sok van.. Csak azt mondom hogy nekem a változatosságot nem tartalmazza a DT.
  • szacsi
    hát ha ez neked monoton,egyhangú,stb...akkor igen nagy agyi problémákkal küszködhetsz,vagy nem is ismered a zenéjüket,mert biza a DT-ben találod a legtöbb dallamot és változatosságot,nem mint mondjuk az uj metallicaban vagy barmi masban,ahol ugyanaz megy egész a szám végéig.....