Internet faluhelyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azt tudom, hogy Zugló felé terjeszkednek, mert ott bezavarják a többi szolgáltatót, de hát ez Budapest.
Ezen kívül valami tendert nyertek a Nyírségben, ha jól tudom, ami többszázmilliót jelent, de nem tudom hogy áll az ügy.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kisebb falvakban nem nagy az esély rá, hogy van szolgáltató, talán fõként csak Budapest agglomerációjában.
Esetleg a Matáv Sky DSL szolgáltatását tudom ajánlani, mivel nem tudom, hogy a "konnektorból jövõ net" kérdése hogy áll, illetve a többi mûholdas szolgáltatással mi a helyzet.
ADSL-rõl meg hasonlókról még nem is álmodunk, pedig kábeltv van csak a szolgáltatónak még a mûsorszórás is meghaladja a képességeit, nemhogy az internet.
Szombathelytõl ~7km-re van a falu, az összes Szhely környéki kis falvakban (~500 lakos / falu) már mindenhol van legalább rádiós net ami egész király a paraméterei alapján (384/384 havi 8900 gondolom nettó de még akkor sem sok) de itt még mindig semmi. Szóval én pl. a fatávot pénzelem a turboisdn csomaggal, és még ez is nagy ugrás az 56k-s modemes idõszakhoz képest.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
mondogatnak minden hülyeséget, tologatják az idõpontot, a most aktuális: 2004 elsõ negyedév
sajnos chello itt nem lehet, de szvsz jobb az adsl, mert nem korlátos. csak építenék már ki... 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és az nem olcsó
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Retteketet
A rádiós szolgáltató nem jön csak úgy az égbõl(az a mûholdas elérés aminek hátránya hogy egyirányú a kapcsolat így a földi telefonos kapcsolat megléte továbbra is szükséges, dupla havidíj) kell hozzá egy közeli szolgáltató aki biztosítja. Gyanítom ha lenne ilyen a lakóhelyed környékén akkor talán értesültél volna a lehetõségrõl. Az ilyen szolgáltatók jellemzõen kicsik az elérhetõségük viszonylag kis területre koncentrálódik. A kis szolgáltatók szolgáltatási minõsége eléggé rizikós dolog, akár rövid idõ leforgása alatt gyökeresen megváltozhat. Kis pénz kis foci elvén üzemelnek. Mivel kevés a bevételük korlátozott bérelt vonali kapacitással rendelkeznek ami a felhasználói tábor bõvülésével könnyen kevésnek bizonyulhat. Ezért jellemzõ az elõfizetõi csomagjaikra a forgalom korlátozása(a konstrukciók elég egyediek és tág határok között mozognak) ugyanúgy ahogy az áraik is.
bár nem tudtam segíteni,de gondoltam leírom,mert írtál a mikrohullámról..
Ehhez a radios nethez mi kell? Mennyibe kerul a beszerzese, es utana mennyi a havidij?
elore is koszi.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Retteketet
Kis faluban lakok, a telefonközpont szar, modemmel internetezek, még isdn sincsen, nemhogy kábelnet, vagy adsl.
Arra lennék kivancsi, hogy van-e lehetõseg ilyen helyen normális aron jobb internetet szerezni. Néhány helyen hallottam mikrohullámú, meg mûholdas internetrõl. Létszi ezekrõl mondjatok néhány konkrétumot, árat, stb, hátha masokat is érdekel.
Elõre is köszi!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"