22
-
#22 Bolond likból bolond szél. Fúj! -
Runo #21 OFF Maradjatok már! Tényleg ilyen értetlenek az emberek?! A 6 Ft/perc-10 perc/hívás igenis nagyon jó, azoknak, akik TELEFONÁLNI használják a telefont. És azért nem árt, ha utánnaszámoltok.....60 ft-ot fizetek 10 percér, vagy 24 ft-ot fizetek 1 percér és ha 3 percet beszélek, akkor már többre jön ki, mintha a 10 perces díjcsomagot választottam volna :p ON Ki mondta, hogy megveszem a csengőhangot?! Adatkábel+internet csodákra képes :) Jah, és ha valaki megveszi, az biztos nem annyit keres mint MI , úgyhogy ennyi ;) -
#20 Egyik mobliszolgáltatót sem kell félteni... Azért az árkülönbségek elég durvák. Az is igaz, hogy Angliában minden nagyon drága. -
#19 Vodkás ja, de nem ilyen. City. És hogy miért? Számolj utána! :)
Amúgy mindenki úgy téveszt meg, ahogy tud, ha hagyod magad. Ha tájékozódsz, akkor meg szinte senki. Azért írtam választ, mert kiemelt egyet a sok csaló szolgáltató közül, mert azt szokás lejáratni. -
#18 Bár ha jobban meggondolom, aki hüje, az tényleg megérdemli.
Szómenésesek előnyben! -
#17 Csak nem vodkás vagy?
Te is tedd a szívedre a kezed, és mondd meg: mi ez, ha nem a fogyasztók megtévesztése? -
#16 "pl. Voda hírdeti a 6Ft/perc percdíjjat, csak azt nem teszi hozzá hogy 10 perc(!!!) az egység! Akkor is 10 percet fizetsz ha 10mp-et beszélsz."
Hozzáteszi. Persze, akit nem érdekel semmi, csak húdejóhatforintpercenként érzéssel bemegy egy Voda boltba és nem figyel rá, hogy még az eladó is külön figyelmezteti a számlázási egységre, az megérdemli. Amúgy tedd a kezed a szívedre! Még így 60 Ftos díjjal is hozza egy átlagos beszélgetés csúcsidőbeli árát más előfizetésekhez képest. Ráadásul van, aki tényleg sokat beszél, annak marhajó. -
#13 Nem azzal van a baj, hogy valakinek dallamosan cseng a telefonja, hanem azzal, hogy ezért sokan hajlandóak fizetni. A mobilszolgáltatók ezzel is csak egy újabb bőrt akarnak lehúzni az emberekről.
Wap-on rengeteg helyen vannak ingyen letölthető csengések, dallamok (feltenni is nagyon egyszerű). Ha meg nincs wap, be is lehet őket pötyögni.
Amúgy nekem egy egyszerű dob sorozat a csengésem. :))
-
#12 Nekem vibrál. Akkor nyúlok a zsebembe, ha mozog. Anno én is sokat röhögtem az egyforma sms hangokon :) Nekem az SMSnek nincs is hangja :) -
#11 Nekem csak simán csörög és kész. Le tudnám fejelni azokat akiknek megcsörren a telefonjuk valami idióta dallamon, na adj isten valami felismerhetetlenségig elmosódott, szar minőségű "polifom(n?)ikus" csengőhangon. -
#9 Nem biztos, hogy felesleges, hiszen anno sokszor előfordult, hogy valakinek csengett a mobilja, és hárman is nyúltak a zsebükbe, mert ugyanaz volt a csengőhang. Pedig akkor még sokkal kevesebb embernek volt mobilja... -
#8 sok hülye embör... :) -
#6 Én nem fizetek a csengőhangért.
Nekem Don Davis-től a Navras "csörög" mp3-ban, ha hívnak :) -
#5 A kerékpározás nem rombolja az idegeimet és nem zavarja az embereket. Viszont nem véletlen, hogy nem lehet kerékpárral mondjuk bemenni a moziba... -
Runo #4 Hát nektek ne legyen dzsinglbenszőzős telefontok... Senki nem erölteti rátok! :p A dzsinglbenszőzős telefonok gazdáit utálni meg olyan, mintha valakit azért utálnál, mert kerékpározik! Ha nekünk ez teccik, akkor miért ne legyen ilyen? Én sem kritizálom, hogy milyen a hajad :D Persze a kultúrált telefon használatot részesítem előnyben én is, de a kultúra nem feltétlen jelenti azt, hogy zvrrrrrr... -
#2 Én kifejezetten utálom a dzsinglbelszezős telefonokat, meg persze a gazdáikat is. Az enyém pittyen EGYET, aztán elhallgat.