110
-
mrzool #50 Azért egy valóságsóval összehasonlítani a holdraszállást... LOL.
Komolyan mondom, igencsak érdekel, hogy milyen érvek miatt merül fel az emberekben akár csak 1 ezrelék százalékban is, hogy mégsem voltak a Holdon? Akkor mégis hova mentek azzal a hatalmas Saturn V-tel? -
mrzool #47 " Én csak azt jelentettem ki, hogy az első holdraszállásról készült videó nem valószínű, hogy eredeti!"
Tudom mit írtál, ugyanúgy áll a hozzászólásom.
"A fizikában is rengeteg mindenre van bizonyíték, de szélsőséges esetekben máris kiderül, hogy ez csak egy fajta magyarázat, és semmi képp nem a teljes igazság! Minden féle okos dologra születik ellenpélda."
Például? -
mrzool #45 "Nincs meg senkinek sem a bizonyíték egyik állításra se."
De van, de van, de van!:)) Nézd, azért mert te esetleg nem érted a dolgokat bizonyos ismeretek hiánya miatt, attól még vannak bizonyítékok. Rengeteg. Pl. a lézertükrök hogyan kerültek oda, ha nem is voltak emberek a Holdon?:) -
Félre ne érts, én sem tagadom a Holdraszállást vagy ilyesmi, de nekem a film nagyon tetszett! Sztem a krimi része nagyon eltalált lett! -
mrzool #41 "ahol mozog a zászló allja, és látszik egy merevítő rúd. "
LOL.:) És ez mit bizonyít? (Csak magát a holdraszállást.) Még szép, hogy volt merevítőrúd...:) -
Conflict #40 mrzool alant (#31) közzé tett egy linket.
Olasgasd el az ott található anyagot.
A "lobogó" zászlóra is magyarázatot kapsz. -
Mégha hemzseg is a téveszméktől...
Mint TV-film, 1x nézhető, de mint olyan film, aminek bármilyen mélyreható témája lenne - nevetséges... -
Ez a téma már párszor át volt rágva, általában az a vége, hogy páran felhoznak valami iszonyatosan nevetséges okot (pl. nem látszanak a csillagok a fényképeken, sőt, hogy nem is lehetett ilyen körülmények között működő fényképezőgép akkoriban), amire kapnak általában egy kerek szép és tárgyilagos választ, hogy mi mindenben tévednek (tényekkel alátámasztva).
Aztán két hírrel utána újra kezdődik az egész. Olvass vissza pár topicba a Tudományos Hírek Fórumában, és akkor megspórolsz egy kötegnyit a fejreolvasásokból... -
Ajánlom mindenkinek a figyelméba a Földi űrutazás című filmet! Vmi kegyetlen jó! -
ge3lan #34 en mar olyat is olvstam,h a marson is jartak emberek,csak eltitkoljak stb...
szal no komment az ilyen hulyesegekhez
egyedul azt tartom elfogadhatonak,h nem gagarin volt az elso urjahos,mert az elso urhajon olyan rossz alapotban kerult vissza a foldre,h mast kellett a kamerak ele allitani
de a lenyegen nem valtoztat,h ez igy volt-e -
mrzool #33 "Talán igazad van."
Ez a probléma gyökere. Ez nem olyan kérdés, amit úgy kell kezelni, hogy igazad van vagy sem. Rengeteg (több ezer, több millió) közvetlen és közvetett bizonyíték szól a holdraszállás mellett.
Néhány éve, mikor felütötte a fejét ez a moon-hoax mánia, még leálltam az emberekkel vitázni, megmagyarázni nekik a dolgokat. Mára meguntam. Így maradok a nem túl szerencsés lehülyézésnél.:) -
Talán igazad van. Most nem olvastam el, csak a bevezetést, de betettem a kedvencek közé. Csak azt sajnálom, hogy mi már nem érjük meg azt amikor úgy fogunk az ürben hajózni, mint a filmekben... -
mrzool #31 Segítek egy picit:
http://kiskun.mcse.hu/schumi/index2.php?option=articles&Itemid=29&topid=0
Itt olvasd el a Pofonok a Holdról cikkeket. Talán megvilágosodsz, és magad is röhögni fogsz, hogy bedőltél néhány marhának... -
mrzool #30 Sajnálom, de a holdraszállás tagadók a szememben csak eszetlen kis senkik. Buták. Hülyék. Felesleges folytatnom... -
mrzool #29 Persze, az biztos, hogy olcsóbb lenne - bár tegyük hozzá, elég nagy problémába futottak, ami közvetve hozzájárult az egész projekt leállításához. Pedig a 90-es évek közepén még hogy vártam a 2000 körülre tervezett tesztrepüléseket...:( -
ha nem is az X33 at, de vmi jó kis gépet kéne csinálniuk az amcsiknak, mert hamar eljön a mostani gépek leszerelésének az ideje, és nem lesz mivel pótolni... -
Azért sértegetni nem kellene...
-
DEDE -
mrzool #25 Hogyan jutottál erre a következtetésre? Csak nem egy újabb balfasz holdraszállás tagadót tisztelhetünk a személyedben? -
Olcsóbb lenne, mint előlről kezdeni egy projektet, aminek kifejlesztésére hat év van. Az x-33 meg már tesztelés előtt állt.
Azt, meg, hogy a Bush lőtte le, nem jelent semmit, a politika nem az egyenes utakról szól.. -
Csak mindenkit. Sajna, reálisabb az hogy kamu az egész... -
mrzool #22 Szerinted mennyi esély van rá, hogy pont a Bush által lelőtt X33-at élesszék újra?:) -
mrzool #21 Miért, azzal kit vágtak át? 12 ember sétált a Holdon. Mi ebben az átvágás? -
Majd jól átkúrják a világot, mint a holdraszállással... -
Illetve az X-33-at is, mert az még futurisztikusabb... 
-
Ne sajnáld, hogy egy majd' 25 éves technikát lecserlnek. Remélem, most mégis előkaparják az X-34-et, hogy 6 év múlva le tudják váltani ezeket a múzeális darabokat... -
Ha akar valamit adjon ra penzt is, ne mas tudomanyos projekttol vetessen el!
Most megyek es palyara allitom a feher hazat! Ez komolyan felduhit.... -
a -
Konkrétan hol van űrverseny? 
Az USA még így is messze a legtöbbet költi az űrkutatásra. Oroszország, Kína vagy az ESA ehez képest sehol sem tart...
Talán 2015-2020 körülre kialakulhat a verseny az USA és Kína között... -
Yetike #9 A fegyverkezési verseny elég szépen fellendítette a hadipart (máig is tart), remélem az űrverseny is ilyen eredményeket fog felmutatni.
Bár a fegyverkezésnek van egy kis protekciója, mivel ez történelmileg mindig jelenlévő emberi "időtöltés", míg az űrverseny még csak egy rövid 50 éves multtal bír. :) -
mrzool #7 Már bocs, de most hogy jönnek ide a nukleáris pusztítóeszközök? -
Yetike #4 Na akko mégsem voltak annyira sikertelenek azok a mars expedíciók... :) -
Cat #3
-
Cat #2 ha nem választási év lenne... akkor talán még hinnék is
másrészt, ez az 5% semmi, szóval simán betartható
én sokkal jobban örülnék rakat robotszondának, tucatnyit fel lehet lőni egy emberes expedició áráért, és információkban is többet nyújt -
Yetike #1 Csak egy ennyire van propaganda szaga a dolognak... Bár szép lenne, ha egy picit törődnének a NASAval.