ONIMUSHA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tudom,h az 1:Warlords és a 3:Demon Siege,de a Warlords PC-s verziójában van az elsõ 3 rész benne?Vagy az egy külön verzió?
És ha nfo készült a Blade Warriors-hoz,akkor ezek szerint azt is megcsinálták PC-re,nem?
Úgy tudom,h az 1:Warlords és a 3:Demon Siege,de a Warlords PC-s verziójában van az elsõ 3 rész benne?Vagy az egy külön verzió?
És ha nfo készült a Blade Warriors-hoz,akkor ezek szerint azt is megcsinálták PC-re,nem?
Nvidia karid van, hm lehet, hogy akkor rosszul emlékszem és azokkal is gyors volt az átvezetõ.
Nem nem tudom mire gondolsz, nem vagyok gondolatolvasó :) írj privátot
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
neked netán meg van iso-ban? mert ez a ripelt verzió ami nekem van elég gyatra (semmi zene, gondolom videók is ohne, térkép nincs stb), pedig egykét pálya után nagyon megtetszett. szal esetleg nem lenne megoldható a tudodúgyismiregondolok :) ?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Kenne egy kis segitseg Onimuha3-hoz. Nem tudom, hogy hol kell használni a power crystal-t amit Jean Reno ki vette a gebbol. Elore is koszi a segitseget. Qmen
Ismer valaki szamurályos játékot pc-re ?
/kaland + kardos|szabadlós/
V9ykn8_TZL0
most egy olyan szobaban vagyok egy csajjal ahol karokat kell mozgatni es ugy nyit/zar odik a racs a.annak a vegen van egy szoba . a csajnak van egy shinobi nevu valamilye.azt nem tudom hasznalni!hogy tovabb ?
Thx
elakadtam a jatekban!
elso palya,egyik mentohely melett van egy doboz a bokorban.
Abban meg van egy puzzle,amiben van egy angol szoveg es alul meg japan jelek.Az kerdesem h milyen sorrendben kell kirakni.
ja es van 2papirom a jatekban es a daemonnak es a subvertednek meg a jele.
De nem tudom a sorrendet!
Kerlek segitsetek!
Koszike!
Elakadtam jatekban,amikor a piros kardom van , es van egy haz meg az elejen es az elott van egy hid,ahol ilyen kis szornyecskek vannak.Na most a hazban nem tudom mit kell csijnalni.Vannak olyan ajtok aminek az elejen 2db piros szem van ,es en ezt meg nem tudom kinyitni!
Pls valaki irjoN!!Thx .
Látom már haldoklik a téma de én még csak most kezdtem.
Persze rögtön elakadtam... Az elsõ pályán ahol az elsõ kérdéses ládikót megtaláltam. Már majdnem minden variációt kipróbáltam de nem megy. + a pálya további részénél azt mondja valamilyen equipment kell, hogy tovább mehessek.
Azt sem találom.. Szal kész...
Help please!!
Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.... Okos pilóta alagútban nem katapultál...
Legalábbis az elsõ fél órábans semmi gáz nem volt még. Csak ez a 640x480-as felbontás bántja egy picit a szemem. :)
sajnálom mert nagyon tetszett a game:(
"vessetek a mókusok közé" :)
ha jól emlékszem akkor fejleszteni kell a kaedod és úgy kifog nyílni!
Elakadtam jatekban,amikor a piros kardom van , es van egy haz meg az elejen es az elott van egy hid,ahol ilyen kis szornyecskek vannak.Na most a hazban nem tudom mit kell csijnalni.Vannak olyan ajtok aminek az elejen 2db piros szem van ,es en ezt meg nem tudom kinyitni!
Pls valaki irjoN!!Thx .
ati.com
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Nem találom sehol sem a azt a fél pénzt ammi kell a vizbeömléses csapda utáni felsõ szinten 1 ajtóba
!
Az egyik fele megvan de a másikat sehol nem találom.Már 3szor bejártam az egész pályát de semmi.
Koszi szepen.
Udv Wendol

1 kérdés: a könyvekkel amikben a szövegrészletek vannak mennyire fontos foglalkozni?Ati-m van és nem nagyon tudok kombinálni(a mentéshelyek melletti dobozoknál) mert 1 idõ után eltünnek a szimbólumok...

Senki nem tudja mi a megoldas, senki nem tud segiteni? "Annal a resznel, ahol el kezd omleni a viz a sracra, es a kislannyal kell 1 puzzlet kirakni, mi a megoldas?"
Legyszi segitsetek.
Elore is koszi.
Udv Wendol
van lent egy olyan,hogy Contact...arra klikk és az ott lévõ progit leszedni ,használni!
egyébként nálam semmi ilyesmi nem volt.