105
Egyetemek, Főiskolák stb...
-
[Walaki]D`Lair #25 Bukó? -
#24 huhh mindjárt elsírom magam... -
#23 :DDDDDDDDDDDDDDD
érettségi bizonyítvány másolatot nyílván akkor küldöd ha már letetted. -
Roll #22 Match: a felvételi könyv nem annyira bonyolult, én tavaly felvételiztem a BMF-re és sikerült. Pedig mindent a könyből olvastam. :-)
120 feletti pont csak plusz pontokkal lehet: nyelvvizsga, okj, stb. -
#21 Nem is gondoltunk rá! :) -
#20 ok, gondoltam hoyg senki nem fog innen puskával betörni az egyetemre hoyg "márpedig felveszitek a Match gyereket ha teccik ha nem" :) -
#19 Telefonálj be, nem hiszem hogy tudunk segíteni. :) -
#18 jah, ez a mindig mondják kb novembertől megy, a tanár azt mondta hoyg az ok.
Mellesleg az is van írva hogy az érettségi bizonyítvány másolatát is küldjem....de azt nem tudom március 1-ig mert májusba érettségizek. -
#17 Majdnem minden egyetemre/főiskolára kell 1 vagy 2 nyelvvizsga, úgyhogy, nehéz lesz! Egyébként, "mindig mondják nekünk" kb 2 éve mondták ugye? Na, 2 év alatt 10* is le lehet tenni a nyelvvizsgát, nem akarlak megsérteni, de kicsit elkéstél ezzel. -
#16 hát tanulásról, gondolom ez is belefér -
#15 abba erről van szó? -
#14 nemrég nyílt egy "tanulás" topic -
#13 haggyad má' :) -
#11 nah, halasztani nemnagyon akarok, akkor valami mást nézek ki inkább. Igazából mindig mondják nekünk hoyg ha letettük akkor jobb lesz mert beleszámít a felvételibe, de azt nem teszik hozzá hoyg már késő fogjuk megkapni....
holnap megérdeklődöm az inglistícsörtöl -
#10 Az is megoldás, ha halasztasz egy évet... -
#9 4 hét = 1 hónap... Vagy nem? :D -
#8 Taranov: Ok, bár én akkor sem találtam semmit.
Traxion: hát, akkor meg fogom érdeklődni hoyg van e rá valahoyg esély hogy hamarab megcsináljam.
Merthogy a külkerre alapból muszály a nyelvvizsga :(
Nem is tudom mit jelöljek meg a többinek. -
#7 Jó, semmi gond, engem nem zavar, csak azért mondtam, hogy esetleg ott találsz információt. -
#6 Én sem nagyon vágom ezeket a pontokat. Meg a felvi.hu-n a pontoknál voltak még betük is amik gondolom valaminek a rövidítései voltak, de pontosan mik? -
#5 3-6 hét! HA! Talán hónapot akartál írni... -
#4 Nyelvvizsga: Sajnos késő, mert 3-6 hét amíg kijavítják az írásbelit, ebben benne van az hogy kiküldik. A szóbelit aznap vagy következő nap tudod meg azt hiszem, de az is 3-6 hét amíg kézbesítik. -
#3 Kerestem, de nem találtam témába vágót...majd törlik ha annyira gond. -
#2 Tehát!
Elérkezett életembe ez a nagyonjó pillanat, hoyg a középiskola szenvedései után belekóstolhatok a főiskolai/egyetemi életbe (ha minden jól megy).
A problémám az lenne, hoyg qrva hülye vagyok az egészhez, és ezer+ezer kérdésem kelle (van felvételi tájékoztatóm, nézegetem a felvi.hu-t meg midnen egyéb, de akkor se megy pár dolog).
Pl, elsősorban eljutottam odáig hoyg valszeg a BGF-re megyek külkerre (a többi 2-t még nem tudom).
Viszont ott néztem hoyg a ponthatárok évről évre erősen növekednek, tavaj már 119 volt. Kicsit megijedtem ettől mert azt hittem 120 a max, de aztán találtam egy olyat ahol 121 volt...
igazából nem értem hoyg hogy vannak ezek a pontok, akárhányszor is olvasom el a leírását.
Kérdés: most a hozott pontok alapján, ha megvan a ponthatár akkor automatikusan bekerülök?
Másik: Mellékelni kell a nyelvvizsga papírokat...de a jelentkezést március 1-ig kell leadni, én meg március közepén nyelvvizsgázok, akkor az már késő? -
#1 Volt már pár ilyen topik. Keress rá! A kereső a bal felső sarokban található!