858
-
#57 Most olvastam én is egy ismertetőt a Gamerban. Nagyon lehúzzák.
Bárgyú, egyszerű fejtörők. Monoton öldöklés, stb. -
#56 én is ezt hallottam. de attól még silent hill és én meg fanatikus vagyok. -
Corey #55 a konzolosok -
#54 Ha maguk a készitők akkor lol, mert akkor faszért adták ki. -
haxoror #53 hát ŐK -
#52 Ki mondja? -
Corey #51 azt mondjak ez a legrosszabbul sikerült rész. remélem nem igaz.. -
haxoror #50 thx
inkább a DVD
hah, na megyek helyet csinálni... -
#49 úgy tudom dvd-n fog kijönni. legalábbis a hivatalos site-on az XboX és a PS2 logo mellett a PC DVD-ROM volt csak látható. persze ettől még lehet, hogy a crackerek csinálnak egy ripet (mondhatni biztos), ami úgy kb. 5 CD lesz sztem. -
#48 Ja az mondjuk igaz de remélem köze nem lesz a sf3-hoz. -
haxoror #47 azt már tudni hogy hány CD-s? -
#46 tom. kivéve sf3-as progikat. ezé' kezdtem el aggódni. remélem hiába. -
#45 lol nem.Csak ha valamit kiadnak az már elötte lévő 1-2 nap fennt van warezban. -
#44 azé' mondom, hogy warezba nincs kint. hivatalosan jelent meg. tudod, boltok polcain meg ilyesmi ... ennyire megrontott volna a sok illegális töltögetés, hogy már el is felejtetted, hogy elvileg a játékszoftverekért fizetni kéne? :) -
#43 De nincs kinn se nforce-n se isonews-on. -
#42 meg. csak még warezba nem. -
#41 Ma kellene/kellett volna elvileg megjelennie, vagy meg is jelent? -
#40 Silent Hill 4 ships ... affene, hol késik a warez verzió? remélem nem sf3-as ez is. -
#39 mikor fog pc-re megjelenni a gamma ??? -
#38 Silent Hill 5 készülőben
Birdy, 11:03 - Játék: Horror
(Eurogamer) A Silent Hill sorozat népszerűsége töretlen, minden új résszel tovább bővül a különleges hangulatú japán horror játéksorozat népszerűsége. Ezért nem is meglepő, hogy a Konami már az újabb részen töri a fejét. A ötödik Silent Hillről nem sokat árult el Masashi Tsuboyama vezető tervező, csak annyit elkottyantott, hogy ez már a következő generációs konzolokra készül majd, de még nem döntötték el melyikre. Egyben cáfolta azt is, hogy a címe Shadows lesz. (Thx Zombie)
info: Hadrwired
Remélem az 5 is lesz PC-re.De addig még sok víz lefolyik a dunán. -
#37 Jó lenne ha még a 4 előtt elkészülne a Gamehunter a magyarítással mert még neki se álltam és mindjárt kint a 4. :( -
#36 Silent Hill 4 előrendelés, zenével
[2004-08-13 @ 08:05 - Mantis]
A szeptemberben megjelenni készülő Silent Hill 4-et -akárcsak más játékokat is- elő lehet majd rendelni. Mint azt olvashatjuk, aki előrendel, az kap majd pár exkluzív zeneszámot is a csomagba, amit más nem fog tudni begyűjteni.
Itt olvashatjátok.
info: Gamestar
Szeptemberben jön PC-re is ??Az kira nagyon. -
#35 At lehet allitani a menuben angolra -
djcom #34 Sorry,egyenlőre csak ps2-re japánul,de kijött::::::::::::( -
djcom #33 __ _ _ __
\ __ __/\__ __ /
\ \ \________/\_________________ \poyZ/ ____________/\ ____/\ ____/ / /
. \_ _ \_ _ \ __/_/_o2_\_\_ / _/__\_ \/ _/ .
|o | | _/ _) \_ \/ _ (______ | \/ o|
|: | | \ \ | || | / / | || :|
__|. __| \ \_ || _/ __| || .|__
\_| ______\_| ____\_____/________||________\_________\_| ___||___ |_/
_ ___|/________|/_________________________________________|/________\|_____
| |
| O R G A S M - Presents: |
| ------------------------------------------------------------- |
| Silent Hill 4: The Room (c) Konami |
| ------------------------------------------------------------- |
| Origin....: Japan - Ntsc Fit On...: 1 Dvd |
__| Date......: June 15th, 2004 Platform.: PlayStation 2 |__
_ /_/\_______________________________________________________________/\_\ _
\_\/ \/_/
| INFOS |
| ----- |
| Henry Townshend finds himself trapped in his apartment that |
| has been cursed by a deeply rooted evil. Only by exploring |
| mysterious portals leading to disturbing alternate worlds |
| will Henry begin to uncover the truth. However, in true |
| Silent Hill fashion, mysterious new characters, horrendous |
| creatures, and the undead will use any means necessary to |
| impede his progress. Silent Hill 4: The Room features a |
| terrifying experience that fans and newcomers will never |
| forget.. |
| |
| http://www.playasia.com/paOS-13-71-43-70-424-4-14.html |
__| |__
_ /_/\_______________________________________________________________/\_\ _
\_\/ \/_/
| GREETINGS |
| --------- |
| Miracle - Riot - Chronic - Xtasy - Hyperion -
#32 Silent Hill 4 - The Room Trailer -
Zoleeca #31 Valaki adjon már egy linket a Trailer-ről lécci, mert nem találom. Egyébként én majd mostanában kezdem el tolni a 3-at. A kettő nagyon bejött :) -
#30 várható volt már a bejelentés... :) -
#29 Silent Hill 4 PC-re is
[2004-06-17 @ 09:48 - ZeroCool]
Na, végre mááár, hogy bejelentették a kis drágát PC-re is. A harmadik rész nem volt olyannyira sikeres PC-n, mint szerette volna a kiadó, ezért félő volt, hogy a negyedik csak konzolon jön ki. Mostmár azonban biztos, hogy egy remek horrorjáték folytatása perszonál kompjúterre is kijön :)
Info: Gamestar -
#28 akko oké! -
#27 Hát és az 576.hu-s infóból azt vettem ki hogy lesz PC-re. -
#26 ugye meg fog jelenni pcre -
#25 Silent Hill 4 októberben
Playstation 2 - 2004-06-04 07:50:00
Az E3 alatt a Konami már ismertette a Silent Hill 4 észak-amerikai megjelenésének pontos dátumát, amely szeptemberre esik, ám az európai tervekről mindeddig hallgatott a kiadó. A jelek szerint azonban a napokban megtört a hallgatás, ugyanis a játék hivatalos honlapjára felkerült októberi megjelölés a negyedik rész kontinensünkre való érkeztét hivatott jelezni. Az egyelőre nem tisztázott, hogy ezen dátum az Xbox és PC-s verzióra is érvényes-e.
info:576.hu -
#24 gyenge nekem ehhez az idegrendszerem már... :) -
badoer #23 sziasztok silent hill rajongok.na ez egy jo hir hogy kiadjak pcre.bar sejtetem mert 3 reszre is azt irtak hogy csak konzolon lesz aztan csak kiadtak pcen.remelem ez nem fog fagyni mint a 3 resz.kenytelen voltam kerni egy ps 2 es azzal vegig vinni.mikor psxem volt az elso resz volt a kedvencem. -
#22 Akkor az SG-n belül ilyen helyekre be se nézz, mert agyvérzést kapsz! -
#21 E3 trailer a Hardwireden töltsétek azt nézétek, kegyetlenül jó! -
#20 Grebber:
1 szívességet lécci tegyél meg minden fórumozóért! Hagyd abba a kibaszott képszórást! Kurva lassúvá teszed a fórumot, és mást se látni csak a te linktömeged! itt is elég lett volna ha adsz 1 linket, hogy gs-en írták, lesz sh4 pc-re is. Teccik érteni? -
#19 EZAAAZ -
#18 e3: Silent Hill: The Room PC-re!
Dixie Flatline, 14:04 - Játék: Kaland
(Gamekult) Régebben oly nagy hiány volt a mormor kalandjátékokból, s most tessék. Csak a fejemet kapkodom. Az egyik sarokból egy zombi dülöngél felém, a mellékhelységben láncfűrészes illető trónol, míg a Nagyszobában maga a rémálom öltött formát. Szerencsére mindezt a nekünk tetsző konzolon, s immáron kedvelt számítógépünkön is átélhetjük. Állítólag a játék szörnyei nem bírják elviselni a túl jó játékosokat, s ilyenkor a monitor oldalát csapkodják idegességükben. Érdemes lesz - a saját épségünk érdekében - egy-két állásöltéssel elvonni a hőzöngő élőhalottak figyelmét.
Info: Hardwired