858
-
#97 nekem 15-ös ig van meg 1-15 rar
majd később felteszik ,de nektek vki már feltette ? -
#96 műxik ez a DVD verzió ? -
#95 valakinek megvan már mind az összes rész ? -
#94 én má húzom máshonnét -
pinehead #93 na végre kijövend a negyedik... -
#92 akko leszedjuk. -
#91 Holnap csinálni kell helyet hogy felférjen a game.
Remélem nem okoz csalodást. -
#90 Torrenten is fenntvan már (regelni és várni kell) -
#89 thx -
#88 vng-sh4.r10 pl -
#87 pls file nevet mondjatok...thx -
sorted #86 http://wanadoo.try.hu -n is fent van és sokkal olcsobb is szerintem.. -
#85 végre! -
#84 Ott még nincs fenn minden fájl.De nemsokára fennt lesz gondolom. -
#83 majd holnap kiderül h jó-e mert akkor már többségben fennt lesz mindenhol
jöhetnek a zombik -
st4n #82 Warezcenteren már fent van.
http://www.warezcenteronline.tk -
#81 Én nem találtam még linket,még torrenten sem :( -
#80 Majd megkérhetek valakit hogy írja ki nekem dvd-re(persze térítés fejében)?Ja és a 3. is kellene Aki majd tud segíteni küldjön egy privit..thx -
#79 Aki gyorsan leszedi nyilatkozzon bőven. -
#78 ZSÍR már keresem is hátha rátalálok valahol!!!! -
#77 Megjelent emebrek. -
#76 Silent Hill 4 (c) Konami *DVD* VENGEANCE (51x50MB) vengeance.nfo
-
tiroxine #75 Addig töltöm a 3. részt, még azt se láttam.
Nekem még az is új lesz -
#74 Igazából nem az emulátorral van gondom. Nincs meg a játék.
Ha valakinek meglenne azzal szívesen felvenném a kapcsolatot -
st4n #73 PS2-re a FULLDVD letölthető a warezcenteren. -
Skyline #72 Én szívom a harcibrét rohadt chello lekorlátozott mert elértem a 15 gigát úgyhogy ha kijön ez a játék lesz vagy 1 hét mire leszedem a biztonsági másolatomat:) -
#71 Na merem remélni hogy reggel már kint lesz nforce-n.Ha nem akkor várunk tovább :)) -
Skyline #70 Ajánlom az EpsxE nevü ps1 emulátort még szebb grafival tolhatod mint ps-en mert lehet benne opengl-es rendert meg d3d-t nyomni:)
Gabe sztem told a 3-at mert az az 1. rész valós folytatása és nem lett rossz:) -
#69 basszus kijöhetne már! kezd fájni a kezem a sok ctrl+r myomogatástól az nforce-on. -
#68 Az 1. részt én is megkuksiznám. Az még PS1-re készült el, de halottam már, hogy emulátorral pc-n is működik. -
#67 Huh ma akkor figyelem az nforce-t.
Én a 2-öt és a 3-at is végigtoltam az 1-hez nem volt szerencsém. -
Gabe18 #66 Gamefaqs szerint ma jön ki az USA-ban...
Hát nem tudom,az egyet imádtam,a ketőtt is kijátszottam kétszer,de aháromhoz már nem sok kedvem volt.Ez meg,erről nem sokat tudok... -
#65 Ha konzolellenesek értékelnék nem ennyi lenne hanem kevesebb. -
Skyline #64 Hm....
Kezdem azthinni hogy ostoba hülyegyerekek és konzolellenesek értékelték eddig a játékot mert nforce-on a cucc igencsak szép pontozást kapott....8,5.....9,6..:)
-
#63 Wazeg hol a PC-s verzsön Xbox-os és PS2-es verzsön mát tölthetö PC-s seholsincs.Remélem nem várat sokat magára. -
Rusy #62 szerintem minden joggal
a silent hill 4 mindenképpen jobb lesz, de nem tudom majd ha kipróbáltam, őszintén szólva a doom 3 nekem hatalmas csalódás volt annál biztos jobb lesz... -
Skyline #61 nemcsoda nem egy durranás nemis rossz de erős középszerü... -
#60 Hát, én sok ilyet olvastam a DOOM 3-ról. Sok helyen nagyon lehúzzák. (Főleg magyar site-okon.) -
Skyline #59 Hjo a gamer lehúz mindent szinte ami nem pc-s hanem konzolos múlttal rendelkezik...Érdekes mintha nem olvastam volna például egy doom3-nál hogy bárgyú fejtörők és agyatlan gyilok...Pedig nemhinném hogy a SH4 az alá menne szvsz még ígyis magasan fölötte lesz ilyen téren...
Az hogy ez milyen lett kiváncsi leszek mert sztem a SH sorozat egyre feljebb emelkedett és elég gáz lenne ha a 4. rész hirtelen az 1. rész hangulatát sem hozná... -
Corey #58 a fanatizmus bennem is megvan, de attól még 1 jó igazi horror game-t varok el. a 3 mar egy kicsit santitott a szememben. Erre kivancsi vagyok hogy igaz-e amiket mondanak róla. Ha igen, remélem az 5-tel vissza befutnak egy igazi sztorival..