858
  • bon
    És utánna merre kell menni?
  • lwb
    a női vécén át a lyukon vissza az apartmanodba.
  • Alblink
    Az elso palyan lent a metronal merre kell menni mind a két ajto zárva van?valaki tovabjutott?
  • Tatyla
    Hát ez jó volt apám!
  • fitutufi
    ja ez R9 nek ment
  • fitutufi
    lol
    nekem nem annyi biztos helytől függ mert csináltam egy tesztet ez jött ki :(384-es vagyok)

440.3 kilobits per second
    53.7 kilobytes per second
    1MB file download 19.1 seconds
  • mike369
    sajnos megállapít6juk, hogy a régóta várt nagy nevek sorra buknak, mint gézabácsi a magasküszöbben.
    remélem, legalább a kotor2-vel nem járunk így...
  • lwb
    ez is mekkora faszság! mármint a mentés. régen a falra festett jeleknél lehetett (alacsonyabb nehézségen meg bárhol). nemtom minek kell újítani ... eh.
  • bon
    Menteni idáig (még nem sokat játszottam vele) egyedül a szobába lehetett a nappaliban egy asztalon lévő könyv segítségével. Én a grafiátol egyáltalán nem voltam elhalva kifelyezetten csunya. A hangok közepesek (de legalább dolby digital). Irányítás szerintem katasztrofális (mondjuk nekem egyik rész irányítása se tetszett)
  • lwb
    na. szerintem nem nagy szám, a 3 és főleg a 2 kenterbe veri. sajnos. :( az irányítást kicsit megkutyulták, nehogymá' ismerős legyen a régiekből. a szobádban pl. csak first person van, oszt kész. nincs akármikor mentés, igazából asse tudom, hogy mikor ment (gondolom mindig amikor visszaérünk a szobánkba, de ez nem százas). a grafika OK, de senki ne várjon farcryt vagy doom3-at, ennek ellenére ezzel van a legkisebb gáz.

a legnagyobb problémám, hogy a főhős olyan szinten buzis, hogy az már fáj. ezzel a szembefésült köcsög-frizurával kedvem lenne az első szörny pofájába beleszaladni. remélem nem lesz heppi end és végén valami monszta széttépi erősen tesztoszeron-light Henry barátunkat.
  • Shep
    képeket én is láttam meg olvastam vmelyik újságban előzetest és ott eléggé lehúzták, valamint volt sok olyan dolog ami nekem se tetszett így aztán .... mondjuk nekem a úgyis a RE sorozat a nagy kedvencem, de úgy vagyok vele ha a 2-3at végigvittem akkor csak nem hagyom ki ezt se, de persze egyszer minden sorozatnak vége szakad.
  • bogyoka
    Én nézegettem a képeket, itt van a galériámban is róla, nagyon tetszik, de nagyon kiváncsi lennék rá.
    Bár még sajnos nem töltöm:(((
  • Shep
    Aki már kipróbálta, mi a véleménye róla? Van olyan jó mint a 2-3, vagy milyen egyáltalán?
  • Tatyla
    Olyannyira különálló hogy a Silent Hill cimet el is hagy hatták volna a Room-rol!
  • Tatyla
    Fizetös FTP!
  • Scholes18
    Nekem még 33 x 50mb...
  • Lacc
    Valaki árulja már el, hogy ez a rész valamelyik előző folytatása? Vagy különálló, mint a 2. rész? Remélem különálló, mert nem igazán volt szerencsém kipróbálni az előző részeket.
  • ujedith
    honnan szeditek???
    Nekem eddig egyik cim sem mukodott... :(
  • Tatyla
    63.5 Yeah
  • Gabe18
    384-el nekem is 49-50 ha maxon megy.Néha felugorhat magasabbra is,de az csak pillanatokig tart.
  • grebber
    Még 18 fájl azt jöhet a Rock'n Roll
  • R9
    figy,384kbit=384 osztva 8-al =48kB/s
    lehet hogy a van olyan progid ami blokolja a feltöltést és így gyorsabb a letöltésed.
  • fitutufi
    nono
    én 54-gyel de most 56-tal töltök netlimiterbe nézem
  • R9
    384adsl-en 50k a max.
  • Gabe18
    Már mért lenne pc-n szarabb?Ha nem is láttad...
    Na mindegy.
  • fitutufi
  • toMpEr
    pc-n csak szarabb...
  • grebber
    Pc-n csak jobb lesz kicsit ,vagy nem??
    Miben volt szar???
  • fitutufi
    én má beállítottam most az összes fennt van elég gyorsan jön maxon 56k-val 384 dsl-en
  • fitutufi
    én is adtam 9/10 -et hellboy89 vagyok legalul majdnem
  • toMpEr
    ja meg ps2n, eleg szar
  • grebber
    A francba nem leszek itthon mire leér csak este tom tesztelni feltéve ha adigra lesz elég helyem.
  • grebber
    50-n voksoltak rá és 7.5-ön áll.

Tomper mért adtál neki 4/10-et??Toltad már vele???
  • fitutufi
    én nem fizetek semmit
    én igyen le tom tölteni
  • fitutufi
    honnét ?
  • grebber
    #82 full sávszél.de a # 86 jobban megéri.
  • R9
    most töltöm a dvd verziót,remélem kira a game.
  • fitutufi
    WCO az mi hol van és mekkora sebességű ?
  • grebber
    Valaki nem tud ehhez Tokborítót???
  • grebber
    Honnan szeded??Én a WCO-ról és ott fenn van az összes fájl már tegnap este ota.