858
-
#858 Én is végigvittem.Minden percét élveztem. -
#857 Csak nem tudom miért magyarázod ezt nekem.
Szerintem se lényeg, de az embernek attól függetlenül van szeme, esztéikai érzéke, ízlése és a grafika is egy értékelhető pont a játékoknál.A játék része.
És biza sok szép játék egy trágya-fos, pl. Crysis. valósággal kínosak voltak számomra az átvezető videók, azoknak "élettelensége". -
Rundstedt17 #856 Khm hát én nem ámulni akarok a csili villi grafikán mert ha játszom nem gyönyörködni akarok hanem egy jó történetet és egy jó gameplayt persze ne 10 éves grafikai szinvonalon legyen de amúgy nem számít..... -
#855 Kíváncsi vagyok erről a közhelyről mikor szoknak már le egyesek :)
A grafika UGYANAYNNYIRA az adott játék fontos eleme mint a történet, és gameplay.. -
Rundstedt17 #854 pár hónap is sokat számít amúgy meg nem a grafika a lényeg... -
#853 Nem volt semmi élmény, mikor a bérházban egy lélek sincs, megcsorgetem az egyik szobában a telefont és hirtelen a síri csendből előugrik egy szellembácsi vagy mi... -
#852 Pár hónappal újabb az Obscure, tényleg. xD
Legalább olyan minőségű graf azért sztem lehetett volna. -
LMNO #851 Az Obscure újabb (bár nem sokkal) -
#850 A hangulata óriási ennek a gamenek. :respect:
Csak kár, hogy legalább az Obscure grafikájának a szintjét nem üti.Hát ronda, a textúrák rettenetesek, meg amúgy is, a hangok sem valami fényesek, amikor az erdőben sétálok akkor meg valami ultragagyi, fültépő.Irányítás megszokható, ue. volt az Obscureban és a Fahrenheitban is, ismerős már. :D Ennyit a tecnikai dolgokról.
Az a lényeg, hogy jó a játék. :) -
Rundstedt17 #849 a rippelt verzióból csak a videók vannak kivágva...DE azok a videók több gigásak(minimum 1,5 GB de szerintem több)...szerintem senki nem fogja feltölteni...akkor már inkább töltsd le egészbe... -
sorrow #848 a "demo" kb 2,5GB ha csak 1mb-os neted is van 4-5 óra és kipróbálhatod és ha tetszik akkor megveszed. -
zsoltz #847 tudom de mivel nem vmi jó netem van ezért nem akartam 25 mappát leszedni neten találtam egy missing files torrentet(nem csak 1-et)de mivel nem vok torrentes nem tom lszedni és csak torrenten van!ezért kértelek titeket hogy vhova pls töltsétek fel a movie mappát -
Rundstedt17 #846 Talán nem ripeltett kellett volna tölteni,letöltheted normálisba amúgy lemondhatsz a videókról -
zsoltz #845 hello!nekem a rippelt változat van emg és így ügye nincs videó a játékban engem ez zavar! szal nem tudnátok feltenni a movie mappát vagy amibe a videók vannak? -
#844 Sziasztok!
Elakadtam már az elején :D
Lemegyek azon a mozgólépcsőn találkozom a csajjal elmegy klótyóra azt kinyírok pár kutyát ezután van 1 nagy kukac a falban addig jutottam ja és megvan má a stuki is.És ezután hogyan tovább?pls valaki! -
gerro #843 sziasztok
újból elővettem a gamet, de telepítéskor jön ez a drc.dll hiba
a játék feltelepül ugyan, de indításnál "crash occured" üzenettel kilép
régebben is volt ez a hiba, akkor valahogy sikerült megoldani, de most nem megy
tudtok segíteni? -
#842 Szvsz a 2. rész a legjobb utána az 1. majd a 3.
A The Room nekem nem jött be annyira. De inkább ez mint az ötödik rész, azok alapján amiket írnak róla:)
Egyébként a második és harmadik részhez teljes magyar szinkron készült, talán a legjobb, játékhoz készült szinkron. -
#841 Nem rossz nah! -
#840 Ezt a sorozatot is a 4. résszel kezdem, mint a RE-t.
Ma próbálom ki, remélem jó lesz. -
adam555 #839 én nem annyira értem a játékot. talán túl misztikus. játszottam a 4.kel lehet hogy ujra felteszem, megjött a kedvem. de van benne izgalmas rész is? mármint lehet borzongani meg minden, azt elismerem.... pl végefelé van valami hiper fő boss? sokáig tart kijátszani? -
Rundstedt17 #838 szerintem ez a rész volt a legjobb.itt még rájöttem magamtól is a dolgokra...de a 2 ben végigjátszás nélkül lehetetlen volt...a 3 ban is volt pár rész amihez kelett végigjátszás...bár a 4, nem igazán volt parás de a sztori a legjobb. -
Rundstedt17 #837 elárulom én neked.mert ha nem eredetivel játszol és ripelt az a baj... -
sorrow #836 Csak 1 tippem van: a játék movie mappájában lévő videofájlokat nevezd át .avi kiterjesztésűvé és így megtekintetőek bármelyik lejátszó programmal. -
Katamano #835 sikerült végig játszan ia játékot, de nekem nem jön ki a végén semmi movie... Ez miért lehet, vagy mit kéne tennem? Megöltem Waltert a végén és kijött a mentés rész, ki sem írta hogy a négyből melyik befejezést sikerült véghez vinnem :( Ha valakinek van valami tippe nagyon megköszönnem:) -
#834 Silent hill 5. interju -
#833 Én sem, eddig a Konami naon szimpi kis kiadó volt számomra a multiplatform szemléletével, de most.... :S -
#832 Az új videókat láttátok?
Videók
A grafban semmi extrát nem látok, nem értem miért nem lesz PC-re. :( -
#831 Jah végig fenn volt? :P Bocsesz... -
gyuri12 #830 fennt van a magyarítás... -
#829 Télleg jól mondja, tedd fel a magyarítást. -
#828 Tedd fel a magyaritást könyebb ugy tolni.
Angol nyelvü végigjátszást tudok egy párat de nem tudom az jo e neked. -
gyuri12 #827 mert már kerestem,de nem találtam?hm... -
#826 Miért nem keresel egy végigjátszást? -
gyuri12 #825 ehh...:( -
#824 Én már totál nem emlékszek rá sajnos. -
gyuri12 #823 miért nem segít senkisem? -
#822 Még nincs hivatalos infó :( -
#821 Igen, de a Silent Hill 5 az lesz egyátalán PC-re? -
gyuri12 #820 végre valaki!
ott mit kell csinálni,amikor felveszek egy kulcsot,amit kiástam a fa "kezéből" és ott utána csak bolyongok,hogy lehet tovább menni? -
#819 Na most olvastam worthplayingen a hamarosan kezdödö GC-n lesz új Silent Hill is!