25
-
#25 Szerintem ez kurvajó! Ha időben piacra dobják, akkor vevő vagyok rá! :-) -
#23 :D Asszem csinalok olyan progit mindjart ami kepet ir a lemezre (egyenlore a jo felere) most is lehet letni meddig irt az iro, szoval kb yamaha-s megoldast lehetne berhelni szoftverbol is - egeszen ujszeru adatiras =D , ha valahogy sikerul osszehoznom free lesz az tuti ;)) DE kivancsi leszek hogyan lehet megkerulni azt hogy az iro ne szoljon a hibas szektorrol a lemez masik felen (mert nyilvan nem fogjak megcsinalni hogy "csak ugy" irkaljon ra vki) -
#22 Ez tetszik, ez jó cucc. :) -
#21 Szerintem ez nem író kérdése hanem firmware vagy software.Magyarul ezt kis barkácsolással barki megteheti az írójával.Amúgy ha elolvassátok a cikket,nem is a hardver részleg készítette ezt el.
Remélem meghackelik majd az eljárást. -
#19 sorry, "és lemezek" felett elsiklottam ...
Lécci, töröljétek a hozzászólásom ...
;) -
#17 A két lemez között megtalálod a választ. Írkálás előtt inkább el kellett volna olvasni a cikket... -
#16 hát ez tök nagy ötlet !
nekem tetszik, csakhogy ..
ezek szerint valami gurigába csomagolt, 60 Ft-os total NONAME üres DVD t vagy cd-t kell használnom ?
Már csak azért kérdezem mert ugye jelenleg a márkásabb lemezek (ritektdkmaxellstb) teteje logózva va az adott cég logojával + van amelyiken promo szöveg is akad ...
vagy majd speciálisan gyártanak olyat aminek a teteje blank ? -
#14 Állatok! :-) -
#13 őőőőőőőőő -
#11 "Ez legalább olyan hülyes kérdés, mint az, hogy hova lesz azoknak a lyukaknak az anyaga, amit a CD-író éget a felületbe az adatok felírása közben :-))
Gondolkozz már :)"
Ez nem hülye kérdés. Teljesen jogos. Ugyanisan arról van szó itten, hogy amikor a CD ír, és lyukat vág a lemezen (ugye így megyen rá sok adat egyetlen egy lemezre, több milliónyi), akkor a kilyukadt lemez oldalán, ahová megyen az adat, egy ugynevezett lyukgyűjtő helyre gyűjti a cd író ezeket a hulladékokat. Természetesen ezt csak az újraírók tudják, ezért tudnak törölni egy cdrw lemezt, mert ekkor a lyukgyűjtőbe nyúlnak és onnan visszatömik a cdrw lemezen a kilyuggatott lyukakat...
Ilyen eccerű ez kérem szépen, csak érteni kéne hozzá... -
#9 Ez legalább olyan hülyes kérdés, mint az, hogy hova lesz azoknak a lyukaknak az anyaga, amit a CD-író éget a felületbe az adatok felírása közben :-))
Gondolkozz már :) -
Zedas #8 Szerintem a színeshez nem kell új író. Egyszerűen erre az oldalra nem egyszínű réteg kerül, hanem pepitában RGB és abból égeti ki a megfelelő színt.
Persze ennyire nem egyszerű, mert így a hiányzó színeket csak feketével tudja helyettesíteni, de a két színnél sokkal többet ki tudnak belőle hozni (sárga, bordó, világoskék, zöld, piros, kék, fehér, fekete). -
IgOr #7 bazz tényleg! nekemis megtelik az íróm írás után forgáccsal:-))) -
bunny #6 Így van, nem kiégeti nyilván a réteget, hanem a lézer hatására elszinezi. És ha már mindenki megvette az új íróját, kihozzák a színes változatot, amihez persze új írót kell venni ... Persze előtte lehet bejn egy szürkeárnyalatos, és utána a színes :)))
A leírtak ellenére nekem nagyon tetszik az ötlet. -
#5 Miért potyogna le bármi is??? -
Amero #2 nekem is -
Inquisitor #1 Nékém tétszik. ;)