LightScribe, a HP új CD-DVD címkézési technológiája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 Asszem csinalok olyan progit mindjart ami kepet ir a lemezre (egyenlore a jo felere) most is lehet letni meddig irt az iro, szoval kb yamaha-s megoldast lehetne berhelni szoftverbol is - egeszen ujszeru adatiras =D , ha valahogy sikerul osszehoznom free lesz az tuti 😉) DE kivancsi leszek hogyan lehet megkerulni azt hogy az iro ne szoljon a hibas szektorrol a lemez masik felen (mert nyilvan nem fogjak megcsinalni hogy "csak ugy" irkaljon ra vki)
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Szerintem ez nem író kérdése hanem firmware vagy software.Magyarul ezt kis barkácsolással barki megteheti az írójával.Amúgy ha elolvassátok a cikket,nem is a hardver részleg készítette ezt el.
Remélem meghackelik majd az eljárást.
Remélem meghackelik majd az eljárást.
sorry, "és lemezek" felett elsiklottam ...
Lécci, töröljétek a hozzászólásom ...
😉
Lécci, töröljétek a hozzászólásom ...
😉
By the perception of illusion we experience reality.
A két lemez között megtalálod a választ. Írkálás elõtt inkább el kellett volna olvasni a cikket...
hát ez tök nagy ötlet !
nekem tetszik, csakhogy ..
ezek szerint valami gurigába csomagolt, 60 Ft-os total NONAME üres DVD t vagy cd-t kell használnom ?
Már csak azért kérdezem mert ugye jelenleg a márkásabb lemezek (ritektdkmaxellstb) teteje logózva va az adott cég logojával + van amelyiken promo szöveg is akad ...
vagy majd speciálisan gyártanak olyat aminek a teteje blank ?
nekem tetszik, csakhogy ..
ezek szerint valami gurigába csomagolt, 60 Ft-os total NONAME üres DVD t vagy cd-t kell használnom ?
Már csak azért kérdezem mert ugye jelenleg a márkásabb lemezek (ritektdkmaxellstb) teteje logózva va az adott cég logojával + van amelyiken promo szöveg is akad ...
vagy majd speciálisan gyártanak olyat aminek a teteje blank ?
By the perception of illusion we experience reality.
Állatok! :-)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"Ez legalább olyan hülyes kérdés, mint az, hogy hova lesz azoknak a lyukaknak az anyaga, amit a CD-író éget a felületbe az adatok felírása közben :-))
Gondolkozz már 😊"
Ez nem hülye kérdés. Teljesen jogos. Ugyanisan arról van szó itten, hogy amikor a CD ír, és lyukat vág a lemezen (ugye így megyen rá sok adat egyetlen egy lemezre, több milliónyi), akkor a kilyukadt lemez oldalán, ahová megyen az adat, egy ugynevezett lyukgyûjtõ helyre gyûjti a cd író ezeket a hulladékokat. Természetesen ezt csak az újraírók tudják, ezért tudnak törölni egy cdrw lemezt, mert ekkor a lyukgyûjtõbe nyúlnak és onnan visszatömik a cdrw lemezen a kilyuggatott lyukakat...
Ilyen eccerû ez kérem szépen, csak érteni kéne hozzá...
Gondolkozz már 😊"
Ez nem hülye kérdés. Teljesen jogos. Ugyanisan arról van szó itten, hogy amikor a CD ír, és lyukat vág a lemezen (ugye így megyen rá sok adat egyetlen egy lemezre, több milliónyi), akkor a kilyukadt lemez oldalán, ahová megyen az adat, egy ugynevezett lyukgyûjtõ helyre gyûjti a cd író ezeket a hulladékokat. Természetesen ezt csak az újraírók tudják, ezért tudnak törölni egy cdrw lemezt, mert ekkor a lyukgyûjtõbe nyúlnak és onnan visszatömik a cdrw lemezen a kilyuggatott lyukakat...
Ilyen eccerû ez kérem szépen, csak érteni kéne hozzá...
Ez legalább olyan hülyes kérdés, mint az, hogy hova lesz azoknak a lyukaknak az anyaga, amit a CD-író éget a felületbe az adatok felírása közben :-))
Gondolkozz már 😊
Gondolkozz már 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Szerintem a színeshez nem kell új író. Egyszerûen erre az oldalra nem egyszínû réteg kerül, hanem pepitában RGB és abból égeti ki a megfelelõ színt.
Persze ennyire nem egyszerû, mert így a hiányzó színeket csak feketével tudja helyettesíteni, de a két színnél sokkal többet ki tudnak belõle hozni (sárga, bordó, világoskék, zöld, piros, kék, fehér, fekete).
Persze ennyire nem egyszerû, mert így a hiányzó színeket csak feketével tudja helyettesíteni, de a két színnél sokkal többet ki tudnak belõle hozni (sárga, bordó, világoskék, zöld, piros, kék, fehér, fekete).
bazz tényleg! nekemis megtelik az íróm írás után forgáccsal:-)))
Így van, nem kiégeti nyilván a réteget, hanem a lézer hatására elszinezi. És ha már mindenki megvette az új íróját, kihozzák a színes változatot, amihez persze új írót kell venni ... Persze elõtte lehet bejn egy szürkeárnyalatos, és utána a színes 😊))
A leírtak ellenére nekem nagyon tetszik az ötlet.
A leírtak ellenére nekem nagyon tetszik az ötlet.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
nekem is
Nékém tétszik. 😉