Neighbours from Hell 2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki tudja elküldeni a pokoli szomszédok2-tõt???
Az e-mail címem:[email protected]
na kûnne ez a jéték dowload
FLeT
Az 1. PC-s csak X-boxos a kép
Már leszedtem, és mûködik...

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Itt amit mutatsz az
- 1 az XBOX.
- 2 az PC ???
FLeT
http://www.onsayfa.com/forum/oyun-dunyasi/36363-neighbours-hell-3-a.html

Érdekel.

Hol találtál !
(Múltkor leszedtem egyet, de kamu volt.)
FLeT
Csá nép!
Ha érdekel vkit a pokoli 3 írjon!

Nem tudja valaki hogy hol van a Pokoli Szomszédok 2-õhöz végigjátszás ??
Privátba keress!Ott adj egy e-mail címet és küldök egy Torrent "letöltõt" megpróbálom eljuttatni a sajátomat. Nem telepítõs magyarosítva - csak játszani kell vele.<#wink>
nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Pokoli szomszédok 2-t?
ezt nem neked irtam <#mf2>

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Törölt felhasználó
Hát akkor én tõlem leszedheted nekem megy ez biztos!!!és szinte ingyen van!!!
Nekem nem engedi, hogy feltegyem...azt irja, hogy nem találja a game.exe-t

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Törölt felhasználó
Ha valakinek kell a pokoli szomszédok 1+2 variáns(azaz 1 meg a 2 egyben)
Akkor az írja ide az e-mail címét és odadom neki a linket mindössze 560 mb.De sajna angolul, de ez nem ront a játékélmenyen, jah + ez sms webes letöltés!!!
kösz.
#192?
tegyél fel vmi patch-t, hátha az használ...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Xp
XP SP2-öd van?

segítség kéne? megvan a játék magyar változata és amikor elindítom forg az egér mellet a homok óra és aztán abba marad? ezt már más is kérdezte de nem találtam választ. #161
nem lehet :P

Prince of Máté
és nem tudod hogy lehet felbontást választani?

Prince of Máté
ok megvan!
MAygarul fennt van vhol a játék?

http://vizi.webzona.hu/pokoliszomszedok/

Prince of Máté
#234-re plz!!!
pokoli 1hrz is van végigjátszás?

Jó, jó, de mi van a hal fejjel?

11. pálya:

Kezdésnek vegyünk el egy kis citromot a tálkából, majd menjünk le a tálka mellett az alsó kabinba. Ott szedjük össze a szalámit, a képtõl a szöget és egy érmét a fiókból. Ezután menjünk fel az elsõ szintre, majd utána, ha a kedves mama elaludt, akkor a második fedélzetre és vegyük el a poroltót, a kutyának adjuk oda a szalámit és vegyük el a reszelõt a kedves mamától. Ezután menjünk a bal felsõ fedélzetre és tegyünk citromot a gyerek mellet lévõ tálkába, majd érmét a telefonba. Ezután menjünk le a bal alsó fedélzetre és a reszelõvel igazítsunk a hajót tartó kötélen, majd irány a jobb alsó fedélzet és a poroltóval cseréljük ki az oxigén palackot. Ezután a szöggel a bal felsõ fedélzeten rögzítsük a színes madzagokat, majd le a bal alsó szintre és vegyünk el egyet a narancssárga tartályok közül, majd tegyük hozzá a mentõmellényhez a jobb alsó szinten.

13. pálya:

Elõször vegyünk a zsákból egy kis cementet, majd menjünk fel a legfelsõ részbe és tépjük le a kis kék virágot a szobor mellõl, majd vegyük fel a sziklakezet a szobor elõl. Ezután vissza a középsõ szintre, rejtõzzünk el, majd igyekezzünk lejutni a bal alsó részre, itt a csillében el tudunk rejtõzni, ha kell. Ezután vegyük fel az ott található rengeteg dolgot: rántott csirke szárnyat, hal csontvázfejet, a kis üvegcsét. Ezután menjünk fel a bal középsõ részre és vegyük fel a befõttes üveget, a cementport tegyük bele a kádba, a virágot tegyük a bika etetõjébe (ettõl lerugja majd nekünk a bika a darázsfészket!, ezt fel kell majd venni, amint lerúgta a bika), majd menjünk vissza a bal alsó részbe. Itt töltsük meg hangyákkal a befõttesüveget, majd a kõkezet tegyük hozzá a mûbikához. Ezután irány a csille és bújjunk el. Ha tiszta a levegõ, akkor irány a jobb alsó rész, szedjünk egy kis csípõs paprikát, majd a hangyákat tegyük a piknikes kosárba, majd menjünk fel a jobb középsõ részbe, ha nincs ott senki és tegyük a csípõs paprikát a szendvicsbe, majd a tequilát a vizes pohárba. Ezután bújjunk el. Utána a csirke szárnnyal hizlaljuk fel a húsevõ növényt a jobb középsõ részen, majd a darázsfészket helyezzük a kis felfüggesztett lovacska helyére, amit a szomszéd annyit ütlegel.

Forrás: Playware

Helló Lenne két kérdésem:
1. 11. pályán mi a 8 trükk, mert csak 7 van
2. a 13. pályán a 9 trükk
Mert különben a többi Oscar-ra sikerült.

Prince of Máté
Amúgy az 1-ben nem lehet valahogy felbontást választani?
vagy a 2-ben mind1 meikben csak valaki irja meg ha lehet!

Prince of Máté
de PC-n csak nem hivatalos és nem indu lel és orosz

tweety
thx. csak nem PC-n, és a "majomra" nem lehet se reggelni, se +hívót kapni, mert letiltották. <#szomoru1>

Prince of Máté
VAGYIS pontosabban a majomparade.com-ról lehet tölteni lefele, de nem hivatalos játék:S

Prince of Máté
MEGJELENT A POKOLI SZOMSZÉDOK 3!!!!!!!!!!!!

DC, torrent.

hali hali hali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valaki mondja meg hogy hol lehet letölteni a pokoli szomszédok 2

elõre köszönöm ha elküldöd a [email protected] címre
Telepítõs. bin-cue fájlból kellett kibontani, és van benne setup. Ez már a 4. vagy 5. amit leszedtem, és végre játszani lehet vele. A többi is ilyen volt, települtek normálissan, de azokat hiába crack-eltem, meg patch-eltem, maga a játék nem indúlt el, mikor már feltelepült. A felbontással sincs gondom, 1024x768-ba indult rögtön. A JoWooD mappám amibe a bin és data fájl van 240-mb.

Persze-persze, értelek.
Én is azért írtam ide, hogy segítsek ha valakit érdekel.

Ha jolveszem ki neked rendes telepítõs.
- a telepítés után sem lehet képfelbontást állítani ?
- Neked mekkora telepítve ? (hány Mega)
Értelek, és ty. <#wink> Csak leírtam mennyit lehet szenvedni, amíg játszani is lehet vele, és ha visszaolvasól, nem csak én nekem volt ennyi gondom vele. Gondoltam leírom ami nálam bevált, hátha valakinek segítek vele, mert esetleg õ is 3x-4x is rossz verziót szedett le, és esetleg mielött törölné, +probálja amit írtam.

Kb. másfél éve biztos megvan. Tökéletesen müködõ képesen kaptam. Nem teletítõs.
Én csak a magyarosítást tettem rá.
Bárkinek adva egybõl indul.
ez igaz, de látod nekem mennyi bajom volt, mire /VÉGRE/ játszani is lehet vele. Nekem sehogy se sikerült, elsõre mûködõ képest találnom. Lehet a nfh2 sp2 patch volt a problem, ami az angol verziónál meg se nyekkent.

Ha valakit érdekelne:

Magyarosított Neighbours From Hell 2. Nem telepítõs, maga a játék, gond nélkül megy bárhol !!!

Akit érdekel szoljon prvátba !
hi, én is rengeteget szenvedtem ezzel a játékal, leszedtem angol, és magyar változatot is, de hiába crack, patch, trükkök, semmi, csak nem indult. Most egy olyat szedtem le /iso-hun/ amit isobusterel kellett kibányásznom, /már jól kezdõdött/ aztán nfh2 sp2 patch, majd ami #211 hsz-be írt mariann, bemásolni a két fájlt, majd crack, és két hét után sikerült elindítanom. Ennyi bajom csak a bloodlines-al volt, de ott csak a fél csuklom szakadt le, és utána mûködött. Viszont aki a nfh2-vel játszani akar, az inkább törekedjen a magyar verziót letölteni.

Nem akarja engedni a letöltést,valami hibát ír ki,miután lementem <#schmoll2><#help>
Hello!

Valaki please mondja meg,honnét tudom leszedni a Pokoli szomszédok 2-t,vagy ha el tudná küldeni,cserébe én is küldenék valamit...
Írjatok: [email protected]
Kösszi
Sziastok.

Találtam egy másik lehetõséget a Neighbours From Hell 2 indításra xp sp2 -nél !

Neighbours From Hell (1) indul rendesen. Ugyebár Dokumentumok könyvtárba ez is csinál JoWooD könyvtárat abba meg egy NeighboursFromHell könyvtárat. Ebben lévõ két elemet átmásoltam a Neighbours From Hell 2 álltal létrehozott üres Dokumentumok/JoWooD/Nfh2_uk könyvtárba és így is indul !!!
Tehát a Neighbours From Hell (1) elemeivel indítható a Neighbours From Hell 2 !
Legalábbis nálam jó.

Nem tudom, hogy hogy van nektek. De nekem nem a telepítõ van meg, csak maga a játék. Az zavar, hogy képfelbontást nem lehet állítani !
Akinek a telepítõ van meg, a telepítés után akkor sem lehet képfelbontást állítani ???
Köszi ;)
Hmmmm. Ez Nagy segítség volt köszönöm. Valóban így indul. Hosszas szenvedéstõl kíméltél meg... Szeretem az okos lányokat:D Még 1 szer köszi <#worship><#worship>MARIANN84<#worship><#worship>