312
  • Shark96
    A ddlshark.com-ról le lehet tölteni.De csak úgy hogy az 1-et és a 2-őt egybe.
  • Shark96
    Vagy azt is lehet csinálni hogy elindúljon hogy más verziójú cracket letöltünk.Nem biztos én nempróbáltam, de szerintem jó.
  • Shark96
    A 3. rész már megjelent.Ráadásul tesóm is látta hogy megjelent
  • Shark96
    Figyi akinek nem megy a 2.Az a gond hogy rossz a game.exe verziója.Ajánlom hogy innen töltsétek le a jót, én is innen töltöttem le:www.ddlshark.com (beírod a kereséshez hogy neighbours from hell 2 majd rányomsz az első Neighbours from hell 1 and neighbours from hell 2.ennyi
  • Zsolt01
    crack = Protect könyvtár.
  • iri
    Én a Meighbours from Hell 3-ról beszéltem, illetve kérdeztem, hogy van-e valahol crack, vagy no cd
  • Zsolt01
    A | #265 -> | #264 !!!
  • Zsolt01
    Te mosta a Neighbours from Hell 2.-ről beszélsz ?

Mert "FLeT" az úgymond Neighbours from Hell 3.-ról.
  • iri
    Helo nekem is megvan, de no cd-kéne hozzá, vagy crack.Tudsz segíteni?
  • Zsolt01
    Picit olvass vissza néha.

• kormos14
    ki tudja elküldeni a pokoli szomszédok2-tőt???
    Az e-mail címem:[email protected]
  • megaman9412
    na kűnne ez a jéték dowload
  • FLeT
    Az 1. PC-s csak X-boxos a kép
    Már leszedtem, és működik...
  • Zsolt01
    Itt amit mutatsz az
    - 1 az XBOX.
    - 2 az PC ???
  • FLeT
    http://www.onsayfa.com/forum/oyun-dunyasi/36363-neighbours-hell-3-a.html
  • Zsolt01
    Érdekel.

Hol találtál !
    (Múltkor leszedtem egyet, de kamu volt.)
  • FLeT
    Csá nép!
    Ha érdekel vkit a pokoli 3 írjon!
  • dani000
    Nem tudja valaki hogy hol van a Pokoli Szomszédok 2-őhöz végigjátszás ??
  • Zsolt01
    Itt akad.
    Ez jó.
  • Zsolt01
    Privátba keress!Ott adj egy e-mail címet és küldök egy Torrent "letöltőt" megpróbálom eljuttatni a sajátomat. Nem telepítős magyarosítva - csak játszani kell vele.
  • Vegetos
    nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Pokoli szomszédok 2-t?
  • Cskölök
    ezt nem neked irtam
    Hát akkor én tőlem leszedheted nekem megy ez biztos!!!és szinte ingyen van!!!
  • Cskölök
    Nekem nem engedi, hogy feltegyem...azt irja, hogy nem találja a game.exe-t
    Ha valakinek kell a pokoli szomszédok 1+2 variáns(azaz 1 meg a 2 egyben)
    Akkor az írja ide az e-mail címét és odadom neki a linket mindössze 560 mb.De sajna angolul, de ez nem ront a játékélmenyen, jah + ez sms webes letöltés!!!
  • adammmmmmm
    kösz.
  • cleric
    #192?
  • ricky
    tegyél fel vmi patch-t, hátha az használ...
  • adammmmmmm
    Xp
  • ricky
    XP SP2-öd van?
  • adammmmmmm
    segítség kéne? megvan a játék magyar változata és amikor elindítom forg az egér mellet a homok óra és aztán abba marad? ezt már más is kérdezte de nem találtam választ. #161
  • ricky
    nem lehet :P
  • Prince of Máté
    és nem tudod hogy lehet felbontást választani?
  • Prince of Máté
    ok megvan!
    MAygarul fennt van vhol a játék?
  • howard13
    http://vizi.webzona.hu/pokoliszomszedok/
  • Prince of Máté
    #234-re plz!!!
    pokoli 1hrz is van végigjátszás?
  • howard13
    Jó, jó, de mi van a hal fejjel?
  • ricky
    11. pálya:

Kezdésnek vegyünk el egy kis citromot a tálkából, majd menjünk le a tálka mellett az alsó kabinba. Ott szedjük össze a szalámit, a képtől a szöget és egy érmét a fiókból. Ezután menjünk fel az első szintre, majd utána, ha a kedves mama elaludt, akkor a második fedélzetre és vegyük el a poroltót, a kutyának adjuk oda a szalámit és vegyük el a reszelőt a kedves mamától. Ezután menjünk a bal felső fedélzetre és tegyünk citromot a gyerek mellet lévő tálkába, majd érmét a telefonba. Ezután menjünk le a bal alsó fedélzetre és a reszelővel igazítsunk a hajót tartó kötélen, majd irány a jobb alsó fedélzet és a poroltóval cseréljük ki az oxigén palackot. Ezután a szöggel a bal felső fedélzeten rögzítsük a színes madzagokat, majd le a bal alsó szintre és vegyünk el egyet a narancssárga tartályok közül, majd tegyük hozzá a mentőmellényhez a jobb alsó szinten.

13. pálya:

Először vegyünk a zsákból egy kis cementet, majd menjünk fel a legfelső részbe és tépjük le a kis kék virágot a szobor mellől, majd vegyük fel a sziklakezet a szobor elől. Ezután vissza a középső szintre, rejtőzzünk el, majd igyekezzünk lejutni a bal alsó részre, itt a csillében el tudunk rejtőzni, ha kell. Ezután vegyük fel az ott található rengeteg dolgot: rántott csirke szárnyat, hal csontvázfejet, a kis üvegcsét. Ezután menjünk fel a bal középső részre és vegyük fel a befőttes üveget, a cementport tegyük bele a kádba, a virágot tegyük a bika etetőjébe (ettől lerugja majd nekünk a bika a darázsfészket!, ezt fel kell majd venni, amint lerúgta a bika), majd menjünk vissza a bal alsó részbe. Itt töltsük meg hangyákkal a befőttesüveget, majd a kőkezet tegyük hozzá a műbikához. Ezután irány a csille és bújjunk el. Ha tiszta a levegő, akkor irány a jobb alsó rész, szedjünk egy kis csípős paprikát, majd a hangyákat tegyük a piknikes kosárba, majd menjünk fel a jobb középső részbe, ha nincs ott senki és tegyük a csípős paprikát a szendvicsbe, majd a tequilát a vizes pohárba. Ezután bújjunk el. Utána a csirke szárnnyal hizlaljuk fel a húsevő növényt a jobb középső részen, majd a darázsfészket helyezzük a kis felfüggesztett lovacska helyére, amit a szomszéd annyit ütlegel.

Forrás: Playware
  • howard13
    Helló Lenne két kérdésem:
    1. 11. pályán mi a 8 trükk, mert csak 7 van
    2. a 13. pályán a 9 trükk
    Mert különben a többi Oscar-ra sikerült.
  • Prince of Máté
    Amúgy az 1-ben nem lehet valahogy felbontást választani?
    vagy a 2-ben mind1 meikben csak valaki irja meg ha lehet!