34
-
zoo32 #34 Hi!ST-55-höz keresek szoftvert amivel a fotókat pc-re le tudnám tölteni!Help! -
KViktor15 #33 Hi all! Most szeretnék telót venni. Láttam hogy azt írják hogy 140 óra a készenléti ideje. Ez elsőre elég kevésnek tűnik. tényleg ilyen gyenge? nektek meddig bírja egy töltéssel? Amúgy milyenek a tapasztalataitok a telóval kapcsolatban? Megéri T-Mobilnál 29900-ért? -
#32 Adatkábel -
#31 Valaki elmondaná akinek ilyen van hogyan tudom összekötni a pc-mmel hogy a képeket lementsem???Mi kell hozzá!!! -
targa6269 #29 Kedves Sliders1!
Szerintem te meg vagy zavarodve.
Nekem ez előtt SL42 -es telóm volt 2 évig. Több mint 3 éve debütált és akkoriban egyetlen-egy Nokia som tudta a dinamikus Ram használatot. Na meg persze egy sem volt mp3 lejátszós. És itt jusson eszedbe, hogy az 5510 is ez után jött ki a piacra. Ha a cserélhető MM kártyárt nézzük csak nem régiben jött ki egy olyan nokia (nem tudom a pontos nevét) ami tüd ezzel a kártyával dolgozni. Vagy is csak 3 évre rá. A menüje viszont ugyan olyan mint Pl.:6210 -é, csak át állítod nagybetüsre és tessék. Amúgy meg ne hasonlítgasd a C45 -ót máshoz, amikor az nem épp egy felső kategóriás készülék. Ha pedig azt vesszük, hogy az Ericsson, ma pedig már a Sony Ericsson mindíg egy lépésel a Nokia előtt járnak. Pl.: hang hívás, rezgő, szines kijelző. Azt viszont el kell mondanom, hogy én egy autó márkaszervízben dolgozom és én sem ajánlom senkinek ezt az autó tipust. És figyeld csak meg ez mindenben így van.
Utó írat:
Úgy hogy jó lenne és nem okosgodnál itt te kis prőzkecske. Fikázás helyett húzzál vissza a valami Nokiás fórumba, vagy utazz ki Finnországba és cidázd le a Nokia vezérigazgatóját. -
targa6269 #28 Sziasztok!
Nem pont ide vág, de szeretném megkérdezni, hogy ST55 -re hogy lehet letölteni csengő hangot, vagy honnan. -
#21 miert mindig az unregek viselkednek igy?
kulturaltan nem lehet elmondani amit szeretnel, csak dedos modjara, uvoltve, hulyesegeket beszelve? -
#20 st55-ot azert nem vettem, mert nincs benne java
es egy mai telefonban mar legyen -
Cat #17 a gyors ugrás pont hogy azoknak kell akik sokat smseznek ;) te vagy a lassu -
#14 a nokia -ámon 4egyzser átment egy busz. szét tört az elő hátlap. de utána vettem rá újat, és beszéltem tovább. elég jók a nokia -k is. :) -
#13 jó kis cucc. csak lehetne benne nagyobb felbontásu kamcsi.. -
Anee #12 A ST55 veszélyesen fos volt...az hogy videót felvesz ok...csak már az alap ST55-nek is kicsi volt a memóriája...ez lesz baj a JAVA cuccokkal is, nem lehet majd rá eleget tenni.....
A Siemens kibaszok-minden-hónapba új mobilt elég idegesítö, föleg fan-okra nézve hogy már szar a siemens mobiluk.....
xelibri meg.... -
#10 Nekem SIEMENS-em és NOKIA-m is volt 2-2 évig. Mind a kettővel 100%-ig meg voltam elégedve. Rengeteget kibírtak nálam főleg a SIEMENS. pl: fűtőtest, teljes mosóprogram ( a nadrág zsebemben maradt), fagyáló folyadék, autóból kiesett, katonaság:-D, stb... Mai napig működik bár külsőleg elég megviselt. Most igaz újra NOKIA-t használok, de erősen gondolkozom megint egy jó SIEMENS vásárlásán. Szerintem SIEMENS-ből csak az olcsóbbak gagyik.
"átláthatatlan menük " Én a PANASONIC-al vagyok igy....:-D -
#7 dögöljenek meg a siemensesek, st55 töl nem sok semmiben kulonbozik, beleraktak par dolgot amit st55böl kihagytak (java, meg vmi ultra szar videofelvetel, talan 3fps) és eladjak uj modellként, nah jo a fem boritas az tenyleg jo dolog, inkabb normalis szoftvert csinalhatnanak st55 höz, meg egy progit amivel teljes mertekben tud kommunikalni pc vel a telo (a telo szoftverja a westel hibaja az igaz) -
#6 Nem írnak se BT-t, se infrát. -
#5 The available accessories for the ST60 include a Headset PTT, a serial Data Cable, a Li-Ion Battery 750 mAh and EU or UK charger.
Innen -
AtisH #4 Az a "soros" lehet Univerzalis Soros Busz is. Egyebkent a mostani telefonok is sorosan kommunikalnak a pc-vel es vannak kabelek, amelyek az usb-t hasznaljak.
Nekem hirtelen ranezesre az RXon T68 ugrott be, foleg a hullamvonalas oldallal... Hat kulso design-ban nem alkottak nagyot.:-/ -
#3 Nekem S55-öm van, bluetooth, infra van benne, ebben is nyilván lesz.
A soros adatkábel meg sztem is marhaság, lassú és körülményes, 2004-ben már tényleg adhatnának usb-t.
Amúgy teljesen rendben vannak a Siemensek, csak ajánlani tudom. (persze ha tellene akkor Sony-E P900-as lenne a köv. tel.) :o) -
#2 "soros adatkábel" jesszusom, méééékell?? ott az USB, már vannak gépek (főleg notik) amiken nincsen soros port...
apropó portok.. infra van? és bluetooth?