260
Valami gond lehet.
-
#139 ha van virusirtod akkor nem mindegy hogy a szolgáltato szur e vagy sem?... bár a freemail tényleg fos, mert sokszor lassu....
viszont a hotmail-es cimemet meg se merem nyitni mert tele van spammel... -
#138 Kösz, nekem eszembe se jutott... :) -
#137 http://ingyenmail.lap.hu
Parancsolj, válogass. :) -
#136 Légyszi... -
#135 És megosztanál egyet-kettőt esetleg velem is?! :) -
#134 csak tonnányit :) -
#133 Tudtok valami más ingyenes, MŰKÖDŐ mailt??? -
#132 hát elég gyengus mostanság -
#131 en meg levelezot hasznalok, firewall,antivirus, spam filter... es igy szinte semmi bajom... bar most van mert a spam filter nem akar mukodni:( szal siman megjon a napi 20 level amibol 19 "hi" meg a tsai -
#130 Én nem használok olyan szart, mint a freemail. Sokkal jobb sztem a hotmail, igaz nekem nem hotmailes, hanem msn-es mail cimem van:) Sokkal biztonságosabb a virusos mailek terén. -
selwik #129 Primposta abszolut nem szűri a vírusokat. A gagyi freemail legalább az ismertebb férgeket megfogja. Egy régi primpostás címemre múltkor benéztem, kb 100 vírusos "hi", meg "re: your details" témájú szar fogadott:))
Egyébként van egy csomó jobb ingyenes mail szolgáltatás, nemtom miért nem állnak át rá az emberek, ha ennyi baj van ezzel. Én is csak a regisztrációkhoz használom a frees címemet. -
#128 Nálam nem megy most a levélírás.Nem akar betöltődniz -
#127 Már megint nem jó! -
#126 van pop3-a. De legalább megy. Na mind1, te tudod... -
#125 a primpostával meg az a baj, hogy...
már nem emlékszem mi, de anno nem tetszett (talán nem volt pop3a?)
most meg már nem akarok cserélni
-
#124 akkor ottvan a primposta pl. Igazhogy időnként túl van terhelve, de legalább megy. Nekem évek óta az van, és meg vagyok vele elégedve... -
#123 de a net szolgáltatód akármikor változhat...
az outlook express meg nem ad emilcímet...
-
#122 naaa... pl. ott van net szolgáltatódtól kapott e-mail. Meg ott van pl. az Outlook Express (bár azt nem ajánlom) -
#121 mert nincs más -
#120 "baj van a freemail-el"
Mikor nincs baj a fríméllel? Miért nem használtok mást? -
#119 nálatok most működik? nekem nem nagyon :( -
#118 mi baja van már megint?? -
kasika #117 ja, hozzáteszem, hogy én a freemailes címemről akarok levelet küldeni, nem pedig a szolgáltatótól kapott címről... -
kasika #116 áh, de van... vagyis a freemail FAQon ki van írva, freemail.hu, csakhogy az nekem nem megy... :( Eddig ment, mert vhogy sikerült megépítenem a rendszert, hogy menjen, azt új vinyó, új win és most nemtom mi van, nem vágom és tré, hogy ha levelet akarok írni, akkor ki kell mennem a webes felületre... Nah. Érteni? :D -
#115 a freemailnek nincs smtp címe, azt a net szolgáltatód adja -
kasika #114 Öööö, izzé... Nekem POP3mal megy, csak néha nem... De a kérdésem az lenne, hogy tudja-e vki a freemail smtp címét Outlook Expresshez...? Mert az nekem vmiért szarakszik... Ja és ne mondjátok, nem fogok másik progit használni és új mailcímem sem lesz, mert már ez van kb 4 éve... Előre is thx -
#113 Nekem eddig mindig bejött, az ön készülékében van a hiba! :D -
#112 igen a freemail már megint szarakodik
másrészt én is kipróbáltam a vipmailt és az még többször nem volt elérhető -
#111 Én már rég váltottam vipmailra...
Ezerszer jobb a dizájnja/kezelhetősége (4 sort kell ktitölteni a regisztrációhoz, freemailen meg oldalakon át kell töltögetni minden hülyeséget) és ami a legfontosabb hogy nem sz@rakodik már 1 hónapja mint a freemail. -
#110 vagy azóta is a worm bénítja :D -
#109 pop3-n keresztül beugrik egyszer egyszer:)) 2 fiokom van az elsőt mindig csont nélkül nézi a 2.-nál már TCp-Ip hibat ír:))) Haldoklik a server vagy csak keskeny a nyaka és folytogatjak? Vagy ujabb Worm terjed? -
#108 Nekem már 1 hete nem megy. Még csak be se jelentkezik. Asszem váltok másra -
#107 detto, azsem kiprobalom azt amit kaptam az axi hoz, bar ahogy hallottam az se jobb :( -
#106 nem megmondtam? P -
#105 megint gecizik a freemail!
nektek nem?
nekem vagy azt írja ki hogy "Adatbázis hiba!
Később próbálja újra",vagy azt hogy Érvénytelen azonosító...de ha 1x sikerül is belépni akkor vagy qrva lassú,vagy éppen jó...de a jó az eléggé kivételes eset! -
OPM #104 de már hónapok óta ez van... :(
lehet, én is váltok valami másra -
#103 Most már vipmailt használok,szerintem negyon gyors és kinézetre is kafa! -
davos80 #102 A tetü anyját freemailnek!!!Már megin' fos!!!Az adatbázishibás k*rva anyját!!! -
#101 rohannyá el ! : ) -
#100 100