75
Pendrive Probléma
-
howarju #75 Szia Paksi István!
Szerintem, próbáld ki valamelyik/több ismerősöd gépén is, hátha mégis csak Nálad van a baj.
Esetleg az alaplapi USB aljzat érintkezői elhajlottak? Vagy, vírusosak a Pendrive-ok és letiltja azokat a víruskeresőd? -
Paksi István #74 Eszközkezelő nincs sárga jel.
USB-nél azt írja megfelelően működnek.
Azért abba egyet értetek, hogy 3 db usb egyszerre nem hal be. -
Eszközkezelőben nincsenek sárga felkiáltójelek?
Nem hiányzik az alaplapi usb hub/vezérlő driver? -
Paksi István #72 Van valami megoldás, hogy működjön? Leginkább a rajta lévő adatok kellenének, mert ezekre a pendriveokra lett lementve az előző gépről minden. Az biztos, hogy a pendrive FAT formátum nem NTFS. Az alaplap úgy néztem ok. 1.1 ; 2.0 USB -
howarju #71 Szia!
Talán az új OP. rendszered NTFS, és a régi Pendrive-ok FAT 16- ra voltak formázva? Az alaplapod az USB 3-at támogatja, a régi meg az 1.1-et? -
Paksi István #70 Üdv. Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni pendrive ügyben. Volt egy kis változtatás a PC-n alaplap, Op. rendszer stb. Azóta a 3 db pendriveból egyiket sem kezeli. Két maxell életjelet se ad magáról. A Kingston 16GB látszik a gépen, de megnyitni nem lehet. A kingston pendriveon van mp3 zene és autóban működik. Viszont az is igaz, hogy lehetnek rajt sérült fájlok mert a lejátszás előfordul kissé érdekes. Viszont kaptam egy pendrivot kölcsön az hibátlanul működik. Mi lehet a probléma? -
kl24h #69 Tehát ha valamit telepítettél a pendriverre a te gépedről, akkor meg is történhet, hogy van egy olyan parancsikon, amit csak a te gépedről lehet felnyitni, mert effektív az a szoftver a te gépedre van telepítve és akkor persze, hogy más gépen nem működik, csak ha arra a másik gépre is fel lesz telepítve az a szoftver.
Én nem szoktam telepíteni programot a pendriverre, mert szoftvertől függ hogy még milyen fájlokat másol be a pendriverre és szokott lenni, amikor a számítógépre is másol valamit. Általában játékoknál szokott ilyen lenni! -
Aljaska #68 üdv van egy 8gb pendrivom meg 1 gb mp4 otthoni gépen szépen felismeri fel le tudok pakolni
más gépek- látja de ha megnyitom 1 parancsikon van amit nem tudok megnyitni
formázás nem segít
ötlet? -
vernyuszi #67 Ne ez a topik jól meghalt.....
Ne válaszoljatok...Nod nem talált semmit, AVG megtalálta, leszedte, valami trójai....A második pent helyreállítottam, az elsőnek szétszedte a boot.ini-t, ugyhogy az már csak igy fog működni..... -
vernyuszi #66 Na szasztok! Adott 1 pendrive, ami ujkorában ugy működött,ahogy kell: bedugtam gépbe, win automatikusan kidobott egy ablakot, amiben már megjelenítette a rajta lévő fájlokat. Már egy ideje, amikor bedugom, akkor csak olyan ablakot dob ki win, amiben megválaszthatom, hogy mit kívánok tenni ( automatikus lejátszás, intéző, mappa megnyitása stb..)
Ebben a listában van egy "Open" nevü eszközre telepitett alkalmazás.
Ha rákattintok, homokóra, aztán semmi.. intézővel, vagy mappa megnyitással rendesen tudom használni a cuccot. Én valami vírusra gyanakszom..... Formatálás után is maradt ez a helyzet. Mivel több gépbe is bedugtam már (sikeres fertőzés) mindegyiknél ez a helyzet.
Mostanában jelentkezett életemben egy 2.pendrive...ami mostmár csak ugyan igy hajlandó működni. Ugy gondolom, ez az izé ide-oda fertőz, tehát win-ről pen-re, és fordítva.....Valaki találkozott már ilyennel ??? Esetleg megoldás ???? Előre is kössz !! -
Pemp #65 Hali!
Nekem az volna a gondom,h a pendriveon (hiába formázom) a mappák EXE kiterjesztést kapnak és ha meg akarom nyitni külön ablakban nyitja meg illetve van h meg se nyitja. Amúgy egy takeMS 4Gb-os- ról van szó.
Lécci vki mondjon rá vmi oksat!
-
kalimpa #64 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy van egy Kingston 8 gbyte os pendriveom, és a laptopomon nem tudom normálisan használni. Olvasni olvas róla, de írni nagyobb fileokat nem tudok. Írtam a Kingstonnak, és az volt a válasz, hogy 64 bites oprendszereket nem támogat a termék. (Vista 64 bites van a gépemen).
Valaki találkozott már a problémával, és ha igen, hogy oldotta meg? -
Sajnos nem pedig elég sok külföldi forumot átnéztem :( a pendrive meg a fiok mélyén van mig felfedezik a gyogyszert a bajára
Miért neked is ugyanez a gondod? -
XRV #62 erre azóta találtál megoldást? -
Van egy olyan problémám hogy vettem egy 16gb usb2-s samsung pendriveot
Egyszer használtam és utána elszállt rajta a partició. Oké leakarom formázni és egyszerüen nem engedi ... Most jelen esetbe az xp 8 megásnak látja és ennyi, sehogy és semmmivel nem engedi leformázni
Van valami tippetek mi legyen?
-
nem védted le esetleg jelszóval? -
JasonXXX #59 Hellosztok!
Nem rég az történt, hogy a Kingston pendrive-omat nem akarja megnyitni a laptopom. Felismeri és kijelzi a Sajátgépben de megnyitni nem tom.
Amúgy Vista van a gépen.
Szerintetek ki a bünös?
-
Sempronius #58 GetDataBack egy progi ami vissza állítja az adatokat elvileg, 1 próbát megér, googleba találsz progit. -
A33 #57 Nekem az aprobláma..,hogy van egy 1GB Maxell pendrive-om... ami úgy néz ki behalt, mármint bedugom.. delismeri.. megnyitom.. látom rajt az adatokat is, csak nem tudok rá másolni, még formázni se tudom azt írja Írásvédett, ezt a típus nem lehet írásvédetté tenni... szóval nem értem, egyszer vmi 25. próbálkozásnál nem vette írásvédettnek gyors leformáztam.. üres lett azóta nem tudok rá másolni, nemértem mi lehet vele...
Ha valakinek van ötlete kérem segítsen! Előre is köszi! :) -
sziasztok vettem egy Kingston Datatraveler II Plus migo pendrive-ot. és amikor megvettem volt rajta 4 fájl.
mégpedig migo.exe, securetraveler.exe és két pdf fájl.
a két exe. fájl az mire jó?
plz help. -
Hello gcsomesz.
Én nekem még egyik pen drivet se kellett telepíteni. :))
Viszont azt nem értem hogy egy időben egyszerre 4 pen drive hogy tud besz*rni, mert sajna a múltkor igy jártam. :)
Na halika. -
"Érdemes nekem erre a gépre felrakni egy WinMe-t vagy Win2OOO-et"
A 64 Mbyte memória kevés. Érdemes lenne bővíteni, ameddig csak lehet (Pentium III-as F400/F403/F409-es típusú Sony Vaio laptopoknál ez 256 MByte).
Nemrégiben egy ismerősöm az előbb említett típusok egyikére Windows XP-t rakott fel (450 MHz-es Pentium III-as CPU), és átlagos irodai használatra jól használható.
Windows ME-től én tartózkodnék (nem volt vele kellemes kapcsolatom). Akkor inkább 2000. (vagy ha lehet XP). -
gcsomesz #53 Tisztelettel. ???? -
gcsomesz #52 Van egy 4OOMhz es 64Mb Ram os régi sony vaio laptopom, amit csak exelre használgatok win98SE van rajta gyárilag.Viszont nagyon idegesít, hogy gyakorlatilag minden pendriveot telepíteni kell.Érdemes nekem erre a gépre felrakni egy WinMe-t vagy Win2OOO-et, hogy az Xp-hez hasonlóan müködő, automata pendrive felismerést kapjak?Vagy van más megoldás???PLs Help! 
-
Ha van a pendrivehoz driver, nem valószínű, de ha nincs elméletileg fel kellene. -
gcsomesz #50 Nem tudja valaki, hogy a WinME az felismeri automatikusan a pendrive-okat, vagy csak az Xp?
-
mármint én, csk már nem tudok rendesen gépelni. -
nem kell. már megoldottad: kidobtam a picsába -
nekem olyan gondom van, hogy amiot ráteszek a pendrivera az miután - leválasztással - kiszedem a gépből menten megsérül. Miért? -
Esetleges ok: nincs feltelepítve minden szükséges driver az alaplaphoz.
Vagy ha nem ez a gond, akkor talán maga a Pendrive a ludas. -
Szevasztok! Nekem is van egy problémám. Hasonló mint makáé sőt szinte ugyanaz. Tehát az egyik gépen gyorsan másol a másikon meg nagyon lassan. Mindegyik 2.0-ás USB és total commander. Az egyik alaplap az K8N Neo-4 a másikat viszont nem tudom. De egy másik pendriver-ra meg mindkettő ugyanolyan gyorsan másol... Tehát nem tudom mi lehet a probléma. Pls help! -
Gondom a következő: Van egy pendrive. Bedugom, erre megjelenik egy cd-rom meghajtó, elindul valami nyavajás progi, és csak utána jelenik meg maga a pendrive. Hogyan tudnám ezt a rejtett partíciót eltüntetni, amiről ezek a szemetek elindulnak? 8-as pqmagic nem látja az eszközt, windows lemezkezelő nem enged particionálni. -
endiboy #43 hi!
vettem egy 512-es kingston pendrive-t, és érdeklődnék, hogy mért csak 477 mb van rajta? vagy ennek ilyennek kell lennie? -
valaki okos nekem is mondjon valamit :)
mar kerdeztem mast is de valahogy nem volt biztos.
szoval csak annyi lenne a gond hogy az XPSP2 nem ismeri mar fel. eddig tudtam rendesen hasznalni most csak CSERELHETO LEMEZT ir ki. ha FORMAZNI akarom akkor ugyan ezt keri. vagyis hogy HELYEZZEK BE EGY LEMEZT. megnyitni szinten nem lehet. egyik USB port -ba sem megy. mar felraktam ujra az USB DRIVER -t is. amugy egy 512MB -os JOGR PENDRIVE -
Van 2 rakás tégla. Az egyik 100 kiló összesen, a másik 22. Szted meik kupacot tudod átrakni egy másik helyre gyorsabban? -
zummlencs #40 helló mindenkinek
kérnék egy kis segítséget
van egy sandisk 2gb os pendrive-om, és nem másol megfelelően.
ha egy 100mb-os fájt elkezdek másolni akkor kb 600, 700kb/s-sel másolja, de ha kis fájlokat másolok max 22mb-os fájlt akkor egy pillanat alatt átdobja,(hogy van ez) ez pesze mind ntfs fájlrendszernél, fat,fat32 nél is ugyanez, pedig usb2 high speed-es, és az usb port is 2.0ás és a driver is az. win sp2 van rajta. ja ez mind csak írásnál van, ha olvassa tehát másolok róla akkor 12-16MB/s-el másol.
próbáltam másik számítógépen és ott is ugyanolyan.
esetleg valami driver probléma lehet? vagy csak simán a pen drive-m szar?
-
Spire #39 Partíciót szerintem nem tudsz törölni és újra létrehozni, csak formázni.
Illetve van olyan pendrive, amihez adnak olyan FORMAT segédprogit, amivel két partíciót is létre tudsz hozni. Ennek akkor van értelme, ha az egyik titkosított. -
Bakka #38 Hogyan lehet eltavolitani a pendriverol (azaz mp3 player) a particiot, szeretnem lezuzni az egesz particiot ugy hogy semmi sem maradjon, mert a tenyleges tarhelybol baromi keveset ismer fel es formazas utan sem javul...
A Paragon Partition Managerrel nem tudtam ezt elerni!
Mit tegyek? Van egyaltalan arra esely hogy megjavul a particio torlesevel majd ujrarakasaval?
thx.
-
Mihail #37 milyen progit ajánlotok jelszavas védelemre? -
Mihail #36 első 2 nem műxik