Kötelezõk röviden !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tanbar letedre nekem kell oktatni teged pedagogiara, anno ellogtad az orakat?
mellesleg en sem tok hangosan olvasni, mert gyorsabban jar a szemem mint a szam.
es a roviditett pedig tokeletesen alkalmas arra, hogy a nyaron, azaz kb 5-6 honapja olvasott konyvek tartalmat felelevenitsd.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Ez így nagyon átlátszó, ha már olvasta, akkor meglenne a sztori... hacsak nem lyukas a feje :-)
meg már ovasta is.
Mike: "arról, hogy nem tudnak olvasni, nem õk tehetnek" hanem ki? Nem igazán értelek...
Arról van szó, hogy olyan munkahelyi pozícióba kerül (egyre gyakoribbak a multicégek, ahol szükség van ilyenekre), ahol esetleg alkalmi elõadó lesz (akinek a szerelõsor az életcélja, az tényleg ne olvasson semmit.), fel kellene olvasni valamit, ehelyett hebeg-habog, elrontja a hangsúlyt, kihagy néhány fontos szót, az alkalmazottak jobb kedvû fele kiröhögi, a másik fél felháborodik, hogy hogy a fenébe került ez erre a posztra. Úgy rúgják ki, hogy Föld körüli pályára áll.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
az érettségitõl meg nem kell fosni, nem nagy szám
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy Bánk bán. Volt egy feesége, mert ugyan mennyi is lett vóna, ezt az egyet Melindának hívták.
Akkoriban Gertrudis volt a krályné.
VBánk bánnak volt néhány testvétre :-), úgymint Petur bán, Tiborc és a többi.
Aztán sorra kinyírt mindenki mindenkit, Melinda megõrült, a többiek halottak, Bánk az egyetlen túlélõ.
Egyébként az ilyen olvasónapló-írásoknál vigyázzatok, a tanár két kérdésbõl rájön, hogy olvastátok-e a kötelezõt.
Nem ciki olvasni, a mûveltség része!
Az viszont ciki, hogy a magyar fiatalok 30%-a egyszerûen nem tud olvasni. Hangos felolvasásnál akadoznak, kihagynak szavakat, sorokat, teljesen mást olvasnak. Miért? Mert a kötelezõket megnézik videón, elmeséltetik maguknak az SG-n, és lám, mennyi szabadidejük lett hirtelen.
Amit ezzel veszítenek, az "csupán" ennyi:
- mûveletlenek lesznek
- nem tudnak helyesen írni, mert az is az olvasással fejlõdik
- nem tudnak olvasni, ha egyszer az Élet (tudjátok, a nagy K betûs) úgy hozza, hogy közönség elõtt kell hangosan felolvasniuk egy szöveget, kész égés lesz;
- az érettségin szétszedik a tanárok, mert a kötelezõ végigolvasásából biztos, hogy benned marad annyi (hacsak nem a Viva vagy a Prvate Gold közben olvasod :-), viszont az olvasónapló copy-paste-szerû megtöltése semmi maradandót nem hagy benned;
ui.: a puska.hu-t 10-bõl 9 magyartanár ismeri és felismeri...
ui. ui.: a Bánk bán nagybetû...
már olvastam, de most az ismétléshez kellene és semmire nem emlékszem belõle így 2 év távlatából <#nemtudom>#nemtudom>
htx
megtaláltam :)))
www.puska.hu mi mindenre jo :)))
http://www.lohere.net - a MagyarChan
na mer azt nem olvasnám el semmi képp se.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nekem Az ember tragédiájából kell egy 4 oldalas házidolgozatot irnom, méghozzá 3 témában: Madách jelene, az emberiség jövöje, a tömeg szerepe.
ha valaki tud segiteni akármivel/akármiben, azt megköszönném.
jah és határidös munka, dec. 15-ig kell beadni
thx all
htx
sürgõs mert holnapra kéne
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Csak az a baj, hogy a könyvtárban nincs meg röviden és nemtom máshonnan sem beszerezni.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A fiú szerette a lánytat, de az nem merte szeretni õt mer a titokzatos gyilkos ellopta a csodatévõ gyûrût. Igen ám de az öreg halász beszélt a kékmadárral és akkor a felkelõk nagy gyõzelmet arattak. Vége.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem mondta a tanító néni, hogy a kötelezõ olvasmányt kötelezõ elolvasni?
Rövidítve: É. A.
Ranger Nehéz a boldogságtól búúúcsúúút venni...
Calver Nekem csak Sziget fesztiváli veszedelmem van.
Shadow NE ORDÍCCS!
Bad BoysA betû ellenség? Egybõl filmen...
Bazmeg, ne legyetek már ilyen tahók, senki nem döglik bele egy kis olvasásba.
Nincs meg vkinek Kosztolányitól az Édes Anna rövidítve?
Hétfõig kellene.
"The trees move. Do you not see it?"
lessie hazatér :
lessie megszületik . lessie elmegy . lessie hazatér. lessie megdöglik.
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

\"Life is around you and in you.\"
SÜRGÕS! LÉGYSZIIIIII
Vélemény: Nem volt rossz, de némely helyeken kifejezetten unalmas. Pl. Amikor fekszik Buchenwaldban, és leírja azt, amit látott, az csöppet sem volt izgalmas vagy érdekes. De voltak benne nagyon jó részek.
Sztem nem egy Nobel-díjas alkotás, de semmiképpen nem mondanám rossznak.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
pl:Légy jó mindhalálig és a Twist Oliver meg a Szent péter esernyõje
¡Hala Madrid!