Nagy joystickos topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Logitech Attack 3
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ugyan ez volt a gondja ami a tiédnek csak egy idõ után mindkét tengelyen ugralttttt !!!!
Holnap azt hiszem megkapom a cyborg evomat !
Szerintem te is vehetnél eggggggggyet 10000 körül van.
Nem szabad olcsó szart venni semmiben se !!!!!
Ezt halgasd meg :
Az egyik gyökér haveromnak is ilyen joyja-van és azt mondta, hogy nagyon kiraly joystick! 😊
Magyaráztam neki mitõl szar de õ azt mondta, hogy milyen kiraly és ez a legjobb joy a világon. LOLOLOLOLOL
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ilyen?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Tapasztalatbol mondom
genius-f23
Senki se vegyen ilyet még sanyix se 😊 !

Vettem 1 Logitech Attack 2 joyt ami kb. 6 hónapig bírta. Utána nem lehetett úgy kalibrálni, hogy mindig balra ne húzón. Nagy szar az egész. Lecseréltem egy Saitek ST290-re ami mai napig jól bírja, bár idõnként ezt is kalibrálni.
Szóval nekem nem jött össze...
Mit lehet ilyenkor tenni?<#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Köszi
Kijelölöd az SST-ben a 2 shift gomb közül azt amelyik kell (jobb v. bal) majd ott ahol megadod milyen gombot használjon nyomsz egy jobb egérgombot és kiválasztod a command buttom helyett a shift buttom-ont. Ezután a Shiftstate legördíthetõ menübõl kiválasztod azt az oldali shift-et amit beállítottál és ugyanúgy adod hozzá a gombokat mint normál modban. Ezért is jó ez a joy mert így majd 2-szer annyi gombkombináció helyezhetõ el rajta mint alapból. Csak sajna nekem repülés közben nincs kedven a joyról levenni a kezem, így a jobb oldali shift-et és gombokat nem használom..... Pedig akkor 3-szor annyi gombom is lehetne.... De talán egyszer 😄
Ha valaki gondolkodik X52-õn, ott meg shift gombok mellet/helyet (lehet, hogy van, de lehet, hogy nincs, nem tudom) pedig profil váltó gombok vannak, így nem kell játékból kilépni, hogy profilt válts....
12 gomb + a 8 állású kapcsoló
throttle
nem kell kalibrálni
minden kézre állítható rajta
ACER Aspire 5738ZG
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mellesleg mennyi újonnan? Legközelebbi bevásárlóközpont 70 Km-re van.
ACER Aspire 5738ZG
Köszi!
ACER Aspire 5738ZG
Amugy a shift gombokat hogyan kell müködésre birni?
Amugy a shift gombokat hogyan kell müködésre birni?
Ultraszar volt, olyan 3-4ezer körül vettem.
Sztem felejtsd el.
Aproneten már 5-7ezer körül kapni Cyborg3D-t vagy EVO-t.
köszi