Nagy joystickos topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Majd lesz rosszabb, újonnan mind jó <#vigyor1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tegnap vettem pont ilyet. Szerintem kutyabaja. 6,5-ért megéri.
joebacsi
ilyen joyt ne vegyen senki, x tengelye gyárilag egy nagy hányadék:

Logitech Attack 3

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Látod azt a Turst predator joystickot nekem olyan volt 😊 !!!
Ugyan ez volt a gondja ami a tiédnek csak egy idõ után mindkét tengelyen ugralttttt !!!!

Holnap azt hiszem megkapom a cyborg evomat !
Szerintem te is vehetnél eggggggggyet 10000 körül van.

Nem szabad olcsó szart venni semmiben se !!!!!

Ezt halgasd meg :
Az egyik gyökér haveromnak is ilyen joyja-van és azt mondta, hogy nagyon kiraly joystick! 😊
Magyaráztam neki mitõl szar de õ azt mondta, hogy milyen kiraly és ez a legjobb joy a világon. LOLOLOLOLOL
Sanyix
Ja ilyen és, már használhatatlan, tesztnél x tengelyen lefelé összevissza ugrál a középpont és az teszrész alja között.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ilyen?
mutatom is milyen a tiéd 😊

Sanyix
Má vettem sajnos 3/4 éve 😛 De az enyém nem ilyen színes, tökfekete az egész. Énis tapasztalatból mondom, hogy egy sz*r, dehát eccerre nemlett gémportom, és kellett egy usb-s joy 😞

ok most már tudjuk 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

SAITEK a kiraly !
Ettõl is !!!
Ez is egy szar óvakoDJatok tõle !!!!
2000-3000 ft -ért senki ne vegyen joyát !!
Ez egy szar !!!
Tapasztalatbol mondom
genius-f23

Senki se vegyen ilyet még sanyix se 😊 !
repvez
Na azért egy öszvér megoldást azért sikerült összehozni.A bal shift lenyomása után a hat switch fel le mozgása a flapot a jobbra balra a propellert állitja.Az alapbeállitásnál még nekem is be kell állitani a körbenézést.Ezért elkültheted nyugodtan legalább tudok mihez viszonyitani 😊.
Sanyix
Az én F23u-m nemhúz semerre, de emelkedésnél összevissza rángat y tengelyen a negatív tartományban... Valamelyik irányba húzást meg lehet oldani egy trimmeléssel.

olyan profilom van, amiben a hat switch úgy mûködik mint az egér, azaz lehet vele nézelõdni, illetve a bal shift középre hozza a nézõpontot

Elmondom joystikos tapasztalatomat.
Vettem 1 Logitech Attack 2 joyt ami kb. 6 hónapig bírta. Utána nem lehetett úgy kalibrálni, hogy mindig balra ne húzón. Nagy szar az egész. Lecseréltem egy Saitek ST290-re ami mai napig jól bírja, bár idõnként ezt is kalibrálni.
repvez
Köszi hogy megnézted legalább tudom hogy nem én rontottam el valamit.Esetleg valami saját profilt tudsz küldeni?
Hiába jelöltem ki, hogy a SHIFT+Throttle egy új tengely, a játékban nem veszi észre 😞
Szóval nekem nem jött össze...

ez jó kérdés, még nem is próbáltam ilyet, hogy shiftezni egy tengelyt... holnap megrpóbálom én is aztán majd megírom sikerült-e valami összehozni 😊

42nd Intruder
Elméletileg a játékban elöször fel kell ismertetned a kívánt tengelyt... tovább nem nagyon tudom... (max shift-el együtt betöltött profillal)

repvez
Egy 22-es csapdájába kerültem.Tud rajtam valaki segiteni?Még mindig a joy beéllitással szenvedek.A propeller állitást akarom beállitani a gázkarra, de a progi control menuében a hotas controlnál nincs definiálva semmi,és amig nincs ott semmi addig nem tudom a joy szoftverében sem hozzárendelni.Mert ha megmozditom a gázt akkor elveszi a powertöl azt a tengelyt.Tehát tömören a gázt és a popellert uarra tengelyre szeretném tenni és a kettö között a shift gombal váltogatni.
Mit lehet ilyenkor tenni?<#confused><#szomoru1>
Sanyix
Thx.

Bucser
100kohm-os szokott kelleni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Ja nekem pont ilyenem van, és nagyon nem éri meg, egy rakás sz*r. Bár most arra gondoltam szerelek bele normális potmétert, de a bennelevõn csak egy ufós márka van, meg az hogy B100K ebbõl meg nemnagyon tudom milyen poti kell bele 😞

repvez
Köszi a beállitásokat.Bár én arra számitottam hogy nem kell folyamatosan nyomni a shift gombot.Még egy kérdés azt hogyan lehet (ha lehet egyáltalán)ugy beállitani egy gombot, hogy egymás után nyomva más-más bill leütés lehessen.Például a fire A gomb nyomása lomacnál az 1-8-ig lévö radar modokat lehessen változtatni a 8-as után vissza az elsöre.
Köszi
42nd Intruder
Shift gomb beállítása:
Kijelölöd az SST-ben a 2 shift gomb közül azt amelyik kell (jobb v. bal) majd ott ahol megadod milyen gombot használjon nyomsz egy jobb egérgombot és kiválasztod a command buttom helyett a shift buttom-ont. Ezután a Shiftstate legördíthetõ menübõl kiválasztod azt az oldali shift-et amit beállítottál és ugyanúgy adod hozzá a gombokat mint normál modban. Ezért is jó ez a joy mert így majd 2-szer annyi gombkombináció helyezhetõ el rajta mint alapból. Csak sajna nekem repülés közben nincs kedven a joyról levenni a kezem, így a jobb oldali shift-et és gombokat nem használom..... Pedig akkor 3-szor annyi gombom is lehetne.... De talán egyszer 😄

Ha valaki gondolkodik X52-õn, ott meg shift gombok mellet/helyet (lehet, hogy van, de lehet, hogy nincs, nem tudom) pedig profil váltó gombok vannak, így nem kell játékból kilépni, hogy profilt válts....

NeoMaN
ja, természetesze X, Y és Z tengely is van

NeoMaN
most vettem nemrég sztem a legjobb ebben az árban
12 gomb + a 8 állású kapcsoló
throttle
nem kell kalibrálni
minden kézre állítható rajta

vki
Valaki a Cyberg Evo-ról nem tudna egy kis tájékoztatót adni?(Hány gomb, hány tengely, meg ilyenek) Az angolom nagyon gyér, és így diákmeló után egy kicsit fárasztó is lenne.

ACER Aspire 5738ZG

Bucser
meg www.depo.hu-n is lehet még kapni meg ott árak is vannak..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Most jut eszembe a teszvesz.hu-n van egy elado!
repvez
A hétvégén vettem a cyborg 3D-t veszprémi boltban ott volt mellette az EVO is 10200-ért csak nekem ennek a gázkar elhejezése jobban bejon nem kell a csuklom alatt matatni.Nem muszály nagy bevásárlo kozpontba menni bármelyik számtechboltba meghozzák ha valamit is számit az eladonak az üzlet.
vki
Nincs valakinek egy eladó Saitek Cyber Evo joystickja?

Mellesleg mennyi újonnan? Legközelebbi bevásárlóközpont 70 Km-re van.

ACER Aspire 5738ZG

Bucser
bármyely számítástechnikai szaküzlet media markt Tesco esetleg...

vki
Valaki tudna egy olyan honlapot mondani, ahol errõl a Cyborg Evo-rõl van több kép? Mert a gyári honlapon csak egy van. Meg egy helyet, ahonnan lehet rendelni.

Köszi!

ACER Aspire 5738ZG

repvez
Nekem is az volt nagyon gyorsan felejtsd el, mert fél év mulva kidobhatod és addig se lesz tul sok élményed vele.Mint ládod én most vettem cyborgot eddig szuper csak egy kis segitségre lenne szügségem a gombok programozásához.Valamelyik forumon irták hogy a váci "gazdaságosban" 2800-ért dobálták az EVO-t.Az enyémet 9300-ért vettem.
Amugy a shift gombokat hogyan kell müködésre birni?
repvez
Nekem is az volt nagyon gyorsan felejtsd el, mert fél év mulva kidobhatod és addig se lesz tul sok élményed vele.Mint ládod én most vettem cyborgot eddig szuper csak egy kis segitségre lenne szügségem a gombok programozásához.Valamelyik forumon irták hogy a váci "gazdaságosban" 2800-ért dobálták az EVO-t.Az enyémet 9300-ért vettem.
Amugy a shift gombokat hogyan kell müködésre birni?
NeoMaN
Nekem volt valami ilyesmi nevû Geniusom.
Ultraszar volt, olyan 3-4ezer körül vettem.
Sztem felejtsd el.
Aproneten már 5-7ezer körül kapni Cyborg3D-t vagy EVO-t.

vki
Genius F-23 Joystick USB

Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

ACER Aspire 5738ZG

repvez
Amig gyujtögetem a pénzem egy x-52-re addig vettem egy cyborg 3D platinumot.Valaki használ ilyet?Ha igen akkor tudna egy jo profilt sturmohoz és lomachoz.Vagy a programjához segitséget mert még nem igazodom ki rajt.Csak egy fél napja van meg.
köszi
repvez
Köszi, hogy utánna kérdeztél!
akkor talán ezért nem volt a saitek honlapján sem.
42nd Intruder
Sorry, de azt mondják nincs manual x52-höz. Ezek szerint marad az online tesztírás olvasása.

repvez
Köszi
42nd Intruder
Majd megkérdezek valakit.