22
Segítség! Kéne egy kis help beépítésel kapcsolatosan!
  • HerrKiss
    Bocsi, az előbb elszúrtam a kép URL-t, és nem tudom, hogy kell módosítani a hozzászólásomat.
  • HerrKiss
    Sziasztok!
    Kitörölték a topic-omat, pedig szerintem a "nem találom a driver-t", messze nem ugyanaz, mint a "kéne egy kis help beépítéssel kapcsolatban", de mind1.
    Tegnap valaki (sajnos nem írtam fel a nick-jét, a topic meg ugye már nincs meg, hogy megnézhessem) tett fel nekem egy drivert, amit ezúton is köszönök, de sajnos az XP szerint a könyvtár, ahova letöltöttem a file-okat, "nem tartalmaz információkat a hardverrel kapcsolatban".
    Szóval a kérdésem még mindig ugyanaz. Honnét tudnék ehhez

az infra porthoz drivert letölteni?
    Köszi előre is!
  • Magnum PI
    Hi!

Ha valakinek van ilyen infrája, küldje már el nekem az Xp drivert mert szétment a cd, és a neten nem találok hozzá

[email protected]

Köszi!
  • Norbyte
    Én nem vacakolnék újra alaplapra döfhető infrával.
    Tök szabványos volt, 1féleképpen bedugdosható és mégis vagy éppen ezért, kinyírta a K7N2-L-lemet.
    Azóta kicserélték az alaplapot gariba Delta-sra és vettem egy USB-s infrát.
  • Demeter
    Hi!

Lenne egy kérdésem ami érinti az infra témakörét. Mégpedig, hogy használ-e valaki NF7-S tipusú Abit lapot? Csak azért kérdem mert érdekelne, hogy mi az "optimális" BIOS beállítás USB-s infra mellett?!

Thx!
  • Tufa16
    az alaplap amugy nálam is 5ös...
  • Tufa16
    nem de megoldottam... és azért mert te nem értettél hozzá nem kell leszarozni... ennyi
  • Pheel
    Te nem értettél hozzá...
    Enyém amúgy 5-ös csatlakozós, akárcsak az alaplap.
  • Tufa16
    akkor mér szarozod?
  • Pheel
    Végülis fogalmam sincs róla, csak már több mint egy éve használok egy házi készítésű ilyet...
  • Tufa16
    Amugy le lehet zárni a T-mát!
  • Tufa16
    Ezt a szart sikerült összekötni a gépel! inkább akkor szólj hozzá ha vágod is valamennyire!
  • Pheel
    Igen. Ezért nem kell minden szart megvenni...
  • Pheel
    NEM
  • Taranov
    Most én elvből nem segítek, ugyanis ennek nem ez a topikja.
    Ezt a topikot szerintem lehet törölni, amennyiben a moderátor is úgy találja.
  • 0ppika
    Hi. Nekem van TV kártyám és hozzá távirányító (infás), ezt tudnám használni másra is, pl mobiltelefonhoz?
  • Geeryy
    ez a kerdés bnem fért volna bele a harver forum !!!segitseg!!! topic-ba???? máár mindenért topicot kell nyitni???
  • Tufa16
    de ez csak 5 drót. ezen 6darab van
  • Pheel
    A lábkiosztás a következő:

+5V
    üres
    rxd
    gnd
    txd

Persze 0-4-es lábak sorrendjében. Általában az alaplapon a lábak számozása kimenetek felől kezdődik (PS/2, USB, COM, LPT).

A saját cuccod meg olyan, amilyen.
  • Munch
    Keress használati utasítást a mainboardodhoz!
  • Tufa16
    Szóval kéne egy kis segítség nekem! Vettem egy alaplapi infraportot az asztali gépembe! Na most az a probléma hogy nem vágom mit hova és hogyan! A lényeg hogy van 6darab kábel! barna,zöld, piros,fekete,sárga, kék. Na most van egy matsonic 7157C tipusú alaplapom. az infrához jár még egy kis fekete müanyag vmi amibe a 6darab kábelből 5öt lehet bedugni. Segítsetek! abszólut nem vágom!
  • Tufa16
    első