Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wrong Disc inserted please insert the original disc into your CD/DVD frive.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A játék hardon cirka 9 órás, amit azért a mai játékok is megirigyelnek. A grafika meg ütõs és jól optimalizált, eszméletlen árnyékok és fény effektek vannak. Bár nem smerek minden Unreal2/Warfare-es játékot, de kétségkívül ez lehet a legjobb darab. Pár kép
Esetleg érdekel valakit a játék score-ja?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nekem kéne a Star Wars Republic Commando crack-ja.Ha valakinek megvan légyszi írjon. Ha megvan annak írok e-mail címet.
Elõre is köszi: szondiadam10
De minek a bot? Tavaly játszottam vele akkor még volt bõven játékos.
egyébként azt szeretném kérdezni hogy mapet hogy lehet csinálni ? jutyúkon mikor nézek videókat akkor néha látok ilyet hogy custom map...
valaki tudna segíteni ?
Mégegyszer köszi
A lényeg: vegyél le minden grafikát, vagy kapcsold ki, 640x480 felbontás. Bár engem így is kidobott, de van valamelyik grafikai opció, amit nem kel kilõni. Talán a bump-mapping kell low beállítani. Sajna már nem emlékszem, de tuti megy GF2 is. Tény, iszonyat ronda volt, a fényeket falnak láttam, stb. de ment!
Esetleg itt még csekkold le, mi hibádzik.
Igy kartya csere nelkul nem is tudsz vele jatszani.
bejön az intro meg minden új profilt csináltam rányomok hogy új játék betölt majd kilép hibaüzenettel
valaki tudna segíteni hogy lehet-e telepíteni vmit hogy mûködjön
a videó kártyám Nvidia Geforce4 MX440
A játéknál... talán próbáld lentebb venni a felbontást, grafikát, fõleg a bump mappinget, Vsync, AA beállításokat lõdd ki. Próbáltad ha újra indítod a gépet, állítasz a virtuális memórián. Esetleg aktív vírusírtó, több ötletem nincs.
A laptopon milyen specifikációjú? Windows verzió?
Laptopon játszok és amikor Sun Facet legyõzöm le kell menni a lifttel vhova, na és a töltés felénél kilép és vmi ilyesmit ír ki: a memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read.Már mindent levettem de így se mûxik.Pls vki segítsen
elõre is thx
Kérdésem az, hogy tudok szerverre betteni botokat?
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Az lene a kérdésem, hogy én letöltöttem, kipróbálni most a játékot. ÉS az lenne a a gondom, hogy letöltöttem a a cracket, de azt írják, hogy nem egyszerûen kell crackkelni. Valaik elmondaná, hogy akkor, hogyan kell crackelnia a játékot?
De amkor mindent kitöltöttem ezt írja ki:
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Belemegyek. Ott meg kell adni egy e-mail címet
Ekkor ezt nem fogadja el hanem ezt írja ki:
Majd itt nyomok egy igent. Ekkor kéri, hogy írjam be ezeket:
Ekkor beírom a jelszavam mert csak azt tudom.
Majd rányomok, hogy Login Wizard és újból kiadja az e-mail-es ablakot.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Kössz a segítséget már próbáltam de ahoz elkéne indítani a a gamespy-t és az meg nem jó mert regisztrációs kódot kér hogy mûködjön!
Nekem az a gondom, hogy megvan a Star Wars Republic Commando és van hozzá egy crackem. De ha meg crack nélkül akarok játszani akkor azt írja ki hogy rakja be az eredeti lemezt de nekem az nincs meg hanem másoltan van csak. És ha crackal akarok játszani akkor ezt adja ki:
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert GameSpyMgr.dll nem található" Ekkor letöltöm a netrõl a GameSpyMgr.dll fáljt berakom abba a helybe ahol a játék is van
Ha ez meg van akkor újból elindítom! Akkor ugyan ezt a hibaüzenetet kapom csak a GameSpyMgr.dll helyett Core.dll írja ki.
Ekkor letöltöm a netrõl a Core.dll fájlt. Ugyan azt csinálom vele amit az elõbb.
Majd újból elindítom a játékot. Akkor ugya ezt a hibaüzenetet kapom csak ne GameSpyMgr.dll vagy ore.dll hanem zlib.dll-el.
Akkor letöltm a zlib.dll fájlt a netrõl. Ugyan azt csinálom mint az elõzõkkel!
Aztán megint elindítom. Megint kapok egy hibaüzenetet de ekkor nem azt hogy mi hiányzik hanem ezt: "Az eljárás belépési pontja(??0gzifstream@@QAE@PBDH@Z) nem található a Dll-ben (zlib.dll)
Ezt írja ki! Na én meg nem találok a neten olyan zlib.dll fáljt amibe benn van ez a valami amit kiír!
Valaki esetleg tud adni egy olyan cracket ami nem ad ki ilyeneket.
Vagy egy olyan zlib.dll fáljt amiben benne van ez (??0gzifstream@@QAE@PBDH@Z).
A segítséget elõre kössz!