1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
Cangi #1198 Nem tudna valaki adni nekem egy jó kis Monster Garage os honlap címet?Megköszönném. -
Toroco #1197 Cangi azt mond meg hogyan tetted fel a tengelyt a kocsi aljára a fűnyírónál. Leszedtem, átalakítottam de vissza nem teszi. azt irja instalálja előszőr a rear axlet, de azt lesem lehet szedni a kocsiról. -
#1196 OK csak ne idegeskedj ha a fűnyirbálónál probléma lesz -
Cangi #1195 elkezdem még1x nem bírom MG nélkül -
Cangi #1194 Na a "szmájlik" is parazsosak lettek -
Cangi #1193 Persze ennek nem örülök -
Cangi #1192 KIJÁTSZOTTAM AZ MG-T!!!! -
#1191 Én tanultam
-
Cangi #1190 Gyertek már fel!!Az MSN re!!
-
Cangi #1189
-
Cangi #1188 [arnyek=GREEN]Felvettelek titeket!!!! -
Toroco #1187 Nem is tudom talán a hármas tervet. azt amikor a kasza a kocsi alján van -
Toroco #1186 [email protected] az MSNem holnap én is leszek MSNen -
#1185 cangi toroco most megyek haza de holnap vaok -
#1184 [arnyek=BLUE] végülis a tengely nem tulzottan fontos de lehet hogy az a gond -
#1183 toroco mi az msn-ed -
#1182 függ attól hányas tervet csinálod -
#1181 de megnézem -
#1180 MSN -
#1179 [email protected] -
#1178 ok -
Cangi #1177 [email protected] ez a címem MSN majd estefele TALÁN leszek
-
Toroco #1176 én is a fűnyirónál akadtam el. valami tengely kéne ami a lapátokat tartja vagy mi, de se venni, se gyártani nem tudok olyat. Nekem is megadnád a cimedet, és te is cangi ha gondolod.
-
Cangi #1175 rémkölyüök most elkélne a segítséged.....Elakadtam a Fűnyíros feladat tesztelős részénél PLS add meg a címed!!THX -
Cangi #1174 rémkölyök nekem nem jelezte!!!!Add meg a címed felveszlek én THX -
#1173 de látom nem érdekel akkor csá -
#1172 Cangi felvettelek -
Cangi #1171 Sziasztok!Nagyon megköszönném ha v.ki felvenne MSN ben és segítene nekem!Nagyon köszönöm előre is!([email protected])Nagyon köszönöm előre is -
#1170 Az 5. pályán a tűzoltós limóval mit kell csinálni mert az egész tűzoltó cuccot megcsináltam -
#1169 kösz
-
Toroco #1168 Nem jó az előző. Akkor ezt! -
Toroco #1167 Innen Letudod szedni. azonnal letöltés indul el. -
#1166 Valaki tud egy patchet a 2. pályán kifagy v. kilép? -
#1165 Bocs de valaki tudna segiteni a már végig játszottam majdnem a gamet de letöröltem az állásomat véletlenül és a harmadik pályán tartottam mert megint elölről kezdtem nincs valakinek egy állása a 3.pályán az e-mail:[email protected] -
#1164 Hello! Ne haragúdjatok ha már idegesítő a kérdés, de már tényleg mindent megpróbáltam a 3. autónál(vízre kell tenni a wolkswagent), de egyszerűen nem enged át a végén, pedig az autó működőképes, mert le is tom. tesztelni,meg a kipuf.-ot kivéve minden rajta van a rajzról, ajtók is, kivéve a hátsót, mindkét űlés is benne van, a rádió is. Mást nem figyeltem. Légyszi v.ki írja le ,hogyan kell, vagy mit kell kivenni esetleg beletenni,szoval mi a fene a gond. Előre is köszi! -
dani03 #1163 csö valaki irja mar le légyszive s h az elsö palyan mit kel, csinalni:)amugy meg kell nyomni valami gonbot h vége legyen a pályának mert mindent emgcsináltam de nem történt semmi:( -
Toroco #1162 thx
-
Toroco #1161 Én most a fűnyírónál szívok. a második verziót próbáltam, de hiányzik egy tengely amira a pengét meg a minden mást kell feltenni. és nem tudok rájönni hogy azt honnan lehetne beszerezni, vagy csinálni. ehez kéne help -
Minute #1160 Hello én a golfkocsinál akadtam el az 1. terv szeint csinálom de valahogy az ajtót nem tudom megcsinlni olyanra h felnyijjon megvanak azok az alkatrészek e nem engedi pls help. -
Toroco #1159 ya az volt a baj :D