1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • Giovanni #154
    Akkor lehet, hogy ez is a warez hibája, de nálam az elmentett játék visszatöltése után
    nem lehet forgatni a kamerát, és becsavarni a csavarokat :(
  • Hmuda
    Hm. Majd kiderül. Az SL1 elég siralmasan kezdte nálam a pályafutását, aztán az SLRR mérföldekkel jobb volt, remélem itt is van akkora ugrás.
  • Bandeeka
    Hali!
    Bocs a láma kérdésért de ebbe a gaméba mi a lényeg? Az első pályán darabokra szedtem a kocsit és utána mit kell csinálni mert nemjövök rá az istenért se. Mégegyszer bocs az ilyen kérésért. Bye Thx
  • Alexease
    Nem tepjuk le;)))
    Azt kellene mondanom, hogy mar jobb a helyzet mint az SL-leknel, mert tovabb fejlesztettek az engine-t. Sot, az elozetes teszteleseknel, sem a kiado, sem az Invictus NEM talalt bugot. De azert ehez az is hozza tartozik, hogy ez a jatek meg gyorsabban keszult el mint az elozoek, es amennyit lattam eddig belole, ez sem egyszeru, foleg a szerelgetos resze, rengeteg az uj, egyedi feature.

Persze ezeket, gyorsan meg is tudod cafolni, ha visszaolvasol nehanyat:((

En remenykedem, hogy tenyleg csak a warez hibaja, es mar jol osszetudtak rakni. Bar ez nekem rossz, mivel akkor nem lesz mukodo verziom, mert itthon nem lehet majd beszerezni.
    Persze, a remeny hal meg utoljara:))))
  • Giovanni #149
    2-es pályán picit felemeltem a kocsit :)

• Hmuda
    Khm. Lehet, hogy letépitek a fejem, de van olyan bugos mint a SL sorozat, vagy már volt idejük optimalizálni?
  • Alexease
    Amugy a teljes ISO: 798,710,976 byte, 3 Audio track-kel.
  • Alexease
    Eloszor a Bronco hatsoreszenel (cab) amikor lehegesztettem, masodszorra, a Bronco elejen, a mikor a motorterbe a csovazat hegesztettem fel. Mindketszer, a hegesztes vegenel, 100%-nal lepett ki.
  • hali
    amit en belinkeltem az mindig mashol jelentkezik, van hogy egybol inditas utan, de neha jatek kozben is
  • kitamas
    !Thread::evalName: null.methodcall() at file "LScrewDialog;" at line 387

Melyik alkatresznel volt ez?

Egyebkent 99% hogy nem a full jatek hibaja, hanem a torese vagy a warez meretcsokkentese.

Kozak Tamas
    Invictus
  • cifuatwork
    Na az ilyenek miatt tisztelem az Invictust! No nem azért, mert supportálják a warezt (mert nem erről van szó), hanem azért figyelnek ránk, fanokra, holott egyértelmű, hogy mi illetgálisan játszunk a játékukkal. Mégsincsenek véresszájú megjegyzések vagy felszólítások a fórum üzemeltetőihez.

Hail for Invictus!
  • Alexease
    Bronco, hegesztes kozben, epp amikor 100%-ban lett kesz.
  • Alexease
    !Thread::evalName: null.methodcall() at file "LScrewDialog;" at line 387
  • Alexease
    746,726,706 byte
  • I-NoVa
    Megáll az ész, látom keserű jövőmet. A játékfejlesztők supportolják a warezt :). Nem sokan csinálnák utánatok.
  • kitamas
    Sziasztok!

Nektek hany Megabyte az egesz jatek a felinstallalas utan?
    Van egy gyanum, hogy azert fagy mert a tort verziotokbol ki van hagyva egy jo par cucc.

Kozak Tamas
    Invictus
  • hali
    ezzel az uzenettel vag ki
  • Rodriguez
    Nekem véletlenszerűen fagy. Már a 1. pályán is fagyogatott.
  • Giovanni #134
    Storno, már rájöttem :)
  • Giovanni #133
    Első pályán hogy lehet megcsinálni a bukókeretet? Sehogy sem jövök rá :/
  • I-NoVa
    Este meglesem, most csak itt foglalja a drága helyet :).
  • hali
    2. palyan mindig kifagy:(
  • Zola NFK
    Hát ez megható... Köszönjük.
  • Rodriguez
    Marha jó ez a játék! A legjobb a hegesztés/lángvágás.
  • Carlos
    Képek?
  • hali
    nu, a jatek kiraly, nagyon faja lett, jo kis szereles, aztan teszt, bar elso kocsinal (kis terepjaro) fizika picit fura volt (bar itt monnyuk nem ez a lenyeg), de lehet csak nekem :)
  • M@TriX
    jaja, mondjuk határeset, de mediumon bizti el fog menni.
    Amúgy az akkor 1.4-eshez egy Gef3Ti 200 volt...
  • Alexease
    Talan el megy rendesen. Mivel csak garazs van benne, nem kell versenyezni, nincs kozlekedes, varos stb., valszeg menni fog.
    Talan, mintha most az SL-lel a garazsban szerelgetnel, es egyszer kimennel a tesztpalyara.
  • Tufa16
    már a 27. file! :) na télleg joccakát
  • Tufa16
    Én most jelenleg a 26odik file-t szedem le! de sztem már csak holnap játszik vele, külömben nem alszok el soha! :)
    Matrix! milyen video kártyád van hozzá?
    Szerintetek mennyire lessz ok az én gépem hozzá? P3 733 160Sdram és egy 128Megás Fx5600... azért ugye futni fog?! Na mind1! kezdek álmos lenni! még elpippantok egy cigit aztán alszok! csak azon filózok hogy felkeljek-e 1-2órával korábban mint kéne vagy inkább várjak délutánig. Szerintem korábban felkelek! na joccakát! reggel még benyögök vmit ide!
  • grebber
    Eléggé sulyos lesz a game!!
  • Carlos
    Nekem holnap lesz lenn.
    Menni kéne aludni... :)
  • Rookie
    De jó 1eseknek hogy csorog már le a game... Én sírhatok se tudom leszedni 56K val.. :)) jham de télleg ezért vannak a haverok.. :) Nem is szoltam.. :D Jhó gamet akinek már sikerült leszedni.. :)
  • M@TriX
    Hopsz, sorry, nem vettem észre, hogy az egyik 1024-es...
  • M@TriX
    Na tessék pár kép: nehogy azt mondjátok én nem adok. ;)

Alexease: ránézésre a modellek elég SL-esek, szerintem átimportálhatóak lesznek. Szerinted?
  • Carlos
    Ja, és Matrix POWER!
    Meg WMH... :)
  • Carlos
    Süti!
  • M@TriX
    ebben nem lesz város, és a tesztpályán és a garázsban full graffon nálam egy 1.4-es CEL-lel is 60FPS+ volt...
  • Carlos
    Én holnap kezdem el letölteni míg melózom... :)
    Most megyek szundítani picit!!! :)
  • Carlos
    Ja, hogy b***ná meg!