1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • Giovanni #197
    Szedd ki az összes ablakot
  • ZsZso
    Hát, akkor nem tudom ... még egyszer megcsinálom ... az egészet ... de télleg nem értem ... lehet, hogy a nevem nem teccik neki ...
  • Alexease
    Nem irt ki semmit hogy kesz vagy vagy hasonlo. Ha jo az auto, akkor felul kell leptetni egy napot, es megjelennek az egybb dolgok, pl. autofestes, matricazas stb. Plusz a katalogusban lehet nitrot is venni az anyos ules helyere.
  • Giovanni #194
    új motor nem is kell....én legalábbis nem raktam bele
  • ZsZso
    hát, csak új motort nem tettem bele ... futóműnél minden új.
  • Giovanni #192
    A futómű és hajtás minden elemét ki kell cserélni ha jól emlékszem, 2 sport ülés, meg amiket felsoroltál. így működnie kell
  • ZsZso
    Brühühü :( ... amúgy köszi, hogy próbálsz segíteni ...
  • ZsZso
    De mi ? A forrasztásoknál volt olyan, hogy 97%, aztán úgy csinált mintha 100% lenne, de elfogadta .. ez szerintem nem hiba ... de AKKOR MI ? Most má a tököm tele van ...
  • Giovanni #189
    akkor tuti, valami apró marhaság hibádzik :)
  • ZsZso
    A hód meg nem kell rá ... de "szemei" vannak :)
  • ZsZso
    Azt kifelejtettem, a felsorolásból :), de amúgy az is ott van :)
  • Giovanni #186
    Akkor ha jól értelmeztem a felsorolás, kimaradt a kocsi eleje. A hűtőmaszkot is módosítsd, és úgy tedd vissza.
  • ZsZso
    Elmesélem ...
    Fogtam a kocsit, amit lehet lecsavarozok. Rugókat (kék)kicserélem, meg alul a vázat (első, hátsó), Monster (free) kerekek, fent átalakítotom a kocsi oldalát (4db), ettől olyan rombusz alakú lesz. Beteszem a csövekből készült két cuccot a kocsiba, meg az átalakított tetőt. Az átalakított hátulját is odateszem, üléseket kicserélem (free), meg a safety fuel -t is odarakom. Asszem ennyi
  • ZsZso
    Azokat is kicseréltem
  • Giovanni #183
    Rugókat is cseréld ki :)
  • ZsZso
    Egyéb ötlet ?
  • ZsZso
    Megvan, kiszedtem
  • bazsi123
    lol
  • Alexease
    Ablakot szedd ki!
  • ZsZso
    Még valami ... a how to videón zöldek a rugók, nálam meg csak kékek vannak ... szerintem ez nem lehet hiba, de basszus ... mingyá kiugrok az ablakon ... mé nem megy ? :)
  • ZsZso
    Mégsem az a bibi ... szóval ... megcsinálom a gépet, minden jó rajta, és aszongya, hogy nem fully functional ... rohadjon meg ... mi a picsát tegyek még ? Rugókat, kereket, vázat, meg védőrácsot, szóval minden ott van. Még az a safety fuel is. Ha tesztelni akarom, akkor csak forog a kereke, de TABra semmit se mond. Amit a HOW TO filmben mutat azt mind megcsináltam, MI LEHET A GOND ????
  • Fefe
    Gondolhattam volna azt is,hogy olyan mint a SLRR ott is lényegében szabad minden (Itt most a szerelésre értem)
  • Fefe
    Jó oké. de elég lett volna annyi is amit Matrix írt.
  • ZsZso
    Mért van az, hogy nem akar működni az első pályán a futómű ? Mindent lecseréltem olyan monster -esre, de egy kérdőjel van a futómű vizsgalátánál ? Forogni forog a kerék, de ott egy kérdőjel, és újrakezdi a pályát ... már harmaccorra teszem össze a gépet, de valami még nem az igazi ... pls segítség !!!
  • Alexease
    Ez arogans volt?!?! Csak leirtam, hogy logikusan gondold vegig, hogy hogyan lehetne megirni egy ilyen programot. Ennyi.
  • Fefe
    Elég lett volna annyit írnod amit Matrix is írt
  • Fefe
    Bocsánat,hogy megkérdeztem. Amúgy nem tudom mivel bántotalak meg, hogy ilyen arogánsan válaszolsz
  • Alexease
    Azert gondolj mar bele rendesen: milyen engine kellene ahoz, hogy azt csinalj amit akarsz?!?!
    Azt írják nincs védelem az iso ban, ezáltal nem kell törni, tehát egy az egyben imaget csináltak és kész. Tehát a játék a szar, ami nem lep meg :(
  • M@TriX
    Amúgy nektek az ISO van meg igaz? És azt elszarták volna?
    Ez azért ritka...
  • M@TriX
    megvan a dva a végtermék, de odáig szabad az út. ;)
  • Fefe
    1 kérdésem volna?

Előre meghatározott kocsikat kell össze barkácsolni vagy az mindegy,hogy mit buherálsz össze
  • Alexease
    Ezenken kivul szerintem nagyon jo lenne a jatek!!! Ahoz kepest, hogy mire keszult, es mennyi ido alatt, nagyon tuti. Jokat lehet szerelgetni, szamolgatni az idot, penzt a vasarlasnal, szerelesnel, szallitasnal, gyartasnal stb. Teljesen uj funkciok az engine-ben, es nagyon jol mukodnek. (Leszamitva ezt az egy-ket bibit.)
  • Alexease
    Ahhh! Hajtepes van:)))) Mar majd nem kesz volt a homobil-om, erre akkor jott meg egy alkatresz a boltbol, amikor beleptem vasarolni, erre lefagyott;( (!Thread::evalName: null.methodcall() at file "LGarage;" at line 806)

Amugy a hegesztesi kilepsem megoldodott - elvileg - felraktam 1024x768-ba. Bar nem ertem, de igy elsore vegig szerelgettem problema nelkul az elso autot.
  • Redfox
    Jaja, azt nagyon bírnám.:)))
    Köszi, remélem működni fog.
  • Alexease
    Nekem ugyanez volt tegnap:(( De nehany ora mulva mukodott rendesen. Lehet, hogy egy titkarno gepelgeti at az adatokat az egyik helyrol a masikra;)))))))))
  • Redfox
    Hello mindenkinek!
    Miért van az, hogy amikor a warezcenterre regisztrálok egy kódot, telefonon, két napra, 120 Ft-ért, és megpróbálnám használni, nem működik? ilyenkor mit kell csinálni?
    Előre is thx!
  • Rodriguez
    Jár már valaki a 3. pályán? Hogy kell kipuffogót csinálni? Az alkatrészek között nincsen, és gyártatni sem lehet.
  • Tufa16
    kiprobáltam! engem is kidobott! amikor a dzsipet csinálom az első pályán és a modofikált alkatrészt hegesztem fel! akkor dob ki! nektek hogy megy?
  • Tufa16
    na! végre itthon vagyok! most szépen elkezdem kicsomagolni aztán feltelepíteni és meglássuk mi lessz! szurkoljatok! :)