1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#197 Szedd ki az összes ablakot -
#196 Hát, akkor nem tudom ... még egyszer megcsinálom ... az egészet ... de télleg nem értem ... lehet, hogy a nevem nem teccik neki ... -
#195 Nem irt ki semmit hogy kesz vagy vagy hasonlo. Ha jo az auto, akkor felul kell leptetni egy napot, es megjelennek az egybb dolgok, pl. autofestes, matricazas stb. Plusz a katalogusban lehet nitrot is venni az anyos ules helyere. -
#194 új motor nem is kell....én legalábbis nem raktam bele -
#193 hát, csak új motort nem tettem bele ... futóműnél minden új. -
#192 A futómű és hajtás minden elemét ki kell cserélni ha jól emlékszem, 2 sport ülés, meg amiket felsoroltál. így működnie kell -
#191 Brühühü :( ... amúgy köszi, hogy próbálsz segíteni ... -
#190 De mi ? A forrasztásoknál volt olyan, hogy 97%, aztán úgy csinált mintha 100% lenne, de elfogadta .. ez szerintem nem hiba ... de AKKOR MI ? Most má a tököm tele van ... -
#189 akkor tuti, valami apró marhaság hibádzik :) -
#188 A hód meg nem kell rá ... de "szemei" vannak :) -
#187 Azt kifelejtettem, a felsorolásból :), de amúgy az is ott van :) -
#186 Akkor ha jól értelmeztem a felsorolás, kimaradt a kocsi eleje. A hűtőmaszkot is módosítsd, és úgy tedd vissza. -
#185 Elmesélem ...
Fogtam a kocsit, amit lehet lecsavarozok. Rugókat (kék)kicserélem, meg alul a vázat (első, hátsó), Monster (free) kerekek, fent átalakítotom a kocsi oldalát (4db), ettől olyan rombusz alakú lesz. Beteszem a csövekből készült két cuccot a kocsiba, meg az átalakított tetőt. Az átalakított hátulját is odateszem, üléseket kicserélem (free), meg a safety fuel -t is odarakom. Asszem ennyi -
#184 Azokat is kicseréltem -
#183 Rugókat is cseréld ki :) -
#182 Egyéb ötlet ? -
#181 Megvan, kiszedtem -
bazsi123 #180 lol -
#179 Ablakot szedd ki! -
#178 Még valami ... a how to videón zöldek a rugók, nálam meg csak kékek vannak ... szerintem ez nem lehet hiba, de basszus ... mingyá kiugrok az ablakon ... mé nem megy ? :) -
#177 Mégsem az a bibi ... szóval ... megcsinálom a gépet, minden jó rajta, és aszongya, hogy nem fully functional ... rohadjon meg ... mi a picsát tegyek még ? Rugókat, kereket, vázat, meg védőrácsot, szóval minden ott van. Még az a safety fuel is. Ha tesztelni akarom, akkor csak forog a kereke, de TABra semmit se mond. Amit a HOW TO filmben mutat azt mind megcsináltam, MI LEHET A GOND ???? -
#176 Gondolhattam volna azt is,hogy olyan mint a SLRR ott is lényegében szabad minden (Itt most a szerelésre értem) -
#175 Jó oké. de elég lett volna annyi is amit Matrix írt. -
#174 Mért van az, hogy nem akar működni az első pályán a futómű ? Mindent lecseréltem olyan monster -esre, de egy kérdőjel van a futómű vizsgalátánál ? Forogni forog a kerék, de ott egy kérdőjel, és újrakezdi a pályát ... már harmaccorra teszem össze a gépet, de valami még nem az igazi ... pls segítség !!! -
#173 Ez arogans volt?!?! Csak leirtam, hogy logikusan gondold vegig, hogy hogyan lehetne megirni egy ilyen programot. Ennyi. -
#171 Elég lett volna annyit írnod amit Matrix is írt -
#170 Bocsánat,hogy megkérdeztem. Amúgy nem tudom mivel bántotalak meg, hogy ilyen arogánsan válaszolsz
-
#169 Azert gondolj mar bele rendesen: milyen engine kellene ahoz, hogy azt csinalj amit akarsz?!?! -
#168 Azt írják nincs védelem az iso ban, ezáltal nem kell törni, tehát egy az egyben imaget csináltak és kész. Tehát a játék a szar, ami nem lep meg :( -
#167 Amúgy nektek az ISO van meg igaz? És azt elszarták volna?
Ez azért ritka... -
#166 megvan a dva a végtermék, de odáig szabad az út. ;) -
#165 1 kérdésem volna?
Előre meghatározott kocsikat kell össze barkácsolni vagy az mindegy,hogy mit buherálsz össze -
#163 Ezenken kivul szerintem nagyon jo lenne a jatek!!! Ahoz kepest, hogy mire keszult, es mennyi ido alatt, nagyon tuti. Jokat lehet szerelgetni, szamolgatni az idot, penzt a vasarlasnal, szerelesnel, szallitasnal, gyartasnal stb. Teljesen uj funkciok az engine-ben, es nagyon jol mukodnek. (Leszamitva ezt az egy-ket bibit.) -
#162 Ahhh! Hajtepes van:)))) Mar majd nem kesz volt a homobil-om, erre akkor jott meg egy alkatresz a boltbol, amikor beleptem vasarolni, erre lefagyott;( (!Thread::evalName: null.methodcall() at file "LGarage;" at line 806)
Amugy a hegesztesi kilepsem megoldodott - elvileg - felraktam 1024x768-ba. Bar nem ertem, de igy elsore vegig szerelgettem problema nelkul az elso autot. -
Redfox #160 Jaja, azt nagyon bírnám.:)))
Köszi, remélem működni fog. -
#159 Nekem ugyanez volt tegnap:(( De nehany ora mulva mukodott rendesen. Lehet, hogy egy titkarno gepelgeti at az adatokat az egyik helyrol a masikra;))))))))) -
Redfox #158 Hello mindenkinek!
Miért van az, hogy amikor a warezcenterre regisztrálok egy kódot, telefonon, két napra, 120 Ft-ért, és megpróbálnám használni, nem működik? ilyenkor mit kell csinálni?
Előre is thx! -
Rodriguez #157 Jár már valaki a 3. pályán? Hogy kell kipuffogót csinálni? Az alkatrészek között nincsen, és gyártatni sem lehet. -
#156 kiprobáltam! engem is kidobott! amikor a dzsipet csinálom az első pályán és a modofikált alkatrészt hegesztem fel! akkor dob ki! nektek hogy megy? -
#155 na! végre itthon vagyok! most szépen elkezdem kicsomagolni aztán feltelepíteni és meglássuk mi lessz! szurkoljatok! :)