Aljas RTL Klub + TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13:25 Gyerekeknek
13:26 A gyûszûnyi erdõ lakói (angol rajzfilm - 13/7.) A hosszúfarkú látogató
ez vajon hanyas kariokát kapott?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
tehát sohasem értettem, hogy míg szexet nem szabad bemutatni, egy fedetlen kebel nem jelenthet meg a filmvásznon, addig gyilkolni a legvadabb formában is szabad
pedig nem a gyilkosságból lesz a gyerek
vagy pl. eszembe jutott még a szex irodalom, felvilágosítás és társai, vmirt ez is 18 éven felülieknek van kikiáltva, pedig éppen nem annak a korosztálynak kéne ezeket olvasgatnia (illetve már régen rossz, ha 18 évesen vki még ott tart)
ez a mûsor rém gusztustalan
ez az RTL legmmélyebb pontja
bár lehet, hogy ocsmányságban alul tudják majd múlni ezt is
Egy nagyobb névnél gondolom drágábbak a reklámblokkok, mivel nagyobb a nézetség. Az már mindegy, hogy utólag derül ki, hogy nagy szar film volt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem azért nem pakolták tele a Schindler listáját, mert nem akarják, hogy 5 órás legyen a film, vagy hogy tisztelegjenek a 2. vh. elhunytak után vagy csak mert egy ilyen filmet nem illik megszakítani reklámmal. Ló**szt!
Azért, mert a filmet csak úgy engedi leadni a szerzõ, hogy azt nem lehet reklámokkal megszakítani!
A reteklubbnál dolgozók még az anyjuk temetését is megszakítanák 3 reklámblokkal meg 3 elõzetessel...
Egyébként újabban nagyon jól elvagyok már retekklub nélkül is, viasat3 nagyon feljött, Simson meg Rémredes rulz már alapból és akkor a vv3 retek helyett a tv2 meg jóbarátokat nyom szóval most már oda sem kapcsolok. Nem mintha, a tv2 akkora király csaotrna lenne, de azért a Jóbarátok meg a vv között van egy "hangyányi" különbség...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A diszletesek nemtudták, hogy még egy ma is használatban lévõ zászló, azt kirakták dísznek a falra 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PSN ID.: Beegabor
Volt erre már csomó példa.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
szoval ez teljesen mindennapos, nem tudom mire ez a nagy horges, Moraek biztos nem kaptak eleg penzt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De ezt is csak azért mert reklámokkal vagy 5 orás lenne és nem azért hogy élvezhessuk a filmet....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mert egyszer már elég volt, vagy én tudom rosszul?
Meg egy hajó elsüllyedése és ez a történet asszem nem egy súlycsoport filmezés szempontjából.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ja meg a híradót, azt meg szoktam nézni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ez az rtl klub egy akkora fos, hogy az már egyszerûen hihetetlen. És én vagyok olyan barom, hogy nézem de csak azért mert van pár jó mûsoruk. De itt van ez a VV3 hányás...
Tegnap pl. március 15.-e meg minden gondoltam legalább az ünnepnapon ha barátok közt sem lesz akkor ezt a szemét valóvilágot sem kell néznünk, de azt természetesen kellett...
Vártam a Pál Utcai fiúkat, mert kíváncsi voltam a filmre. Azért arra nem gondoltam, hogy egy ilyen film közbe ünnepnapon is van pofájuk reklámblokkot berakni.
Totál hányás az egész a sok marhával az élen aki nézi ezt a való világ l***szt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]