Aljas RTL Klub + TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
lol

Tikal
m2 szombati adása:

13:25 Gyerekeknek
13:26 A gyûszûnyi erdõ lakói (angol rajzfilm - 13/7.) A hosszúfarkú látogató

ez vajon hanyas kariokát kapott?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hehe, volt már vmelyik topicban😄

comet

ehehehe

Jaja, amiben egy kis erotika van az már 18-as karika, de amiben egymás torkát vágják el, belek robbannak ki meg stb.. arra csak 12es karika, majd 16 😊)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

David2
"SZTÁR BOX" ajjaj mijöhet még? A piros sarokban: MAjka, a lerobbant szívével.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Taranov
Nekem ez a kettõ pont nagyon tetszett, amit példának soroltál fel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike
szvsz a mai magyar remarkok szarok, az eredetinek a nyomába sem érnek (Meseautó, Hyppolyt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
tudomáson szerint a szex jó dolog, mig a gyilkolászás, vérengzés nem

tehát sohasem értettem, hogy míg szexet nem szabad bemutatni, egy fedetlen kebel nem jelenthet meg a filmvásznon, addig gyilkolni a legvadabb formában is szabad

pedig nem a gyilkosságból lesz a gyerek

vagy pl. eszembe jutott még a szex irodalom, felvilágosítás és társai, vmirt ez is 18 éven felülieknek van kikiáltva, pedig éppen nem annak a korosztálynak kéne ezeket olvasgatnia (illetve már régen rossz, ha 18 évesen vki még ott tart)

Mike
Láttam az anyacsavarból 2 percet

ez a mûsor rém gusztustalan
ez az RTL legmmélyebb pontja
bár lehet, hogy ocsmányságban alul tudják majd múlni ezt is

comet
Tudjátok én már annak örülök, hogy eljutottam arra a szintre, hogy nem is tudok semmit ezekrõl az esetekrõl, csak most ahogy olvasom a fórumot. A legegyszerübb módon ki lehet fejezni a véleményeteket, nem kell oda kapcsolni. Vagy nem kell tvt bekapcsolni csak ha dvdt nézel. Vagy Spektrumot. Vagy National Geography-t. Vagy BBC Prime-ot. Vagy Discovery-t. Engem csak ne nézzenek teljesen hülyének való világgal, gagyifilmekkel, semmirõl sem szóló barom sorozatokkal...*kikapcs*

Aramir
Üzlet.
Egy nagyobb névnél gondolom drágábbak a reklámblokkok, mivel nagyobb a nézetség. Az már mindegy, hogy utólag derül ki, hogy nagy szar film volt.

Voltan
Igen, de ugyanez volt a Predator 3-mal, meg az Armageddon 2-vel, stb. Tehát VAN pofájuk megcsinálni. Egyébként én attól is falra mászom, hogy ugye szombatonként késõ este adták le a Rémálom sorozatot. 23 óra után kezdték, ott fityegett szépen a 18 éven felülieknek karika is, mégis úgy meg volt vágva, hogy néha egyszerûen nem is lehetett érteni, hogy mi is történik. Még régen láttam õket, tehát emlékeztem, de ha valaki elõször nézte, hát az néha nem érthette. Az a legkevesebb, hogy a 4. rész végén, Freddy kb másfél-két percig agonizál, az RTL Klubon ebbõl lett 10 sec. A francba, hát ha horrort adnak, akkor az legyen is horror b***ameg! Az éjeli mûsorban ezeket kivágják, de fõmûsoridõben lehet adni, mikor Segal teli pofával káromkodik, Pandora meg a tükör elõtt csekkolja a tõgyeit. Hát könyörgöm, mi ez már?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Alien
fuuu ja... az is mekkora volt már...Köze sincs a a predator szériához, de azért ragadozó 3-at adnak neki címnek...mikor az eredeti cím vmi DNA vagy mi volt... különben jó pocsék egy film volt...

Aramir
Ez igaz, viszont aki Rambo rajongó, az tudja, hogy nincs Rambo 4, ezzel csak magukat járatják le, legalábbis a szememben.

BaLeeX
El vagy tévedve!
Nem azért nem pakolták tele a Schindler listáját, mert nem akarják, hogy 5 órás legyen a film, vagy hogy tisztelegjenek a 2. vh. elhunytak után vagy csak mert egy ilyen filmet nem illik megszakítani reklámmal. Ló**szt!
Azért, mert a filmet csak úgy engedi leadni a szerzõ, hogy azt nem lehet reklámokkal megszakítani!

A reteklubbnál dolgozók még az anyjuk temetését is megszakítanák 3 reklámblokkal meg 3 elõzetessel...

Egyébként újabban nagyon jól elvagyok már retekklub nélkül is, viasat3 nagyon feljött, Simson meg Rémredes rulz már alapból és akkor a vv3 retek helyett a tv2 meg jóbarátokat nyom szóval most már oda sem kapcsolok. Nem mintha, a tv2 akkora király csaotrna lenne, de azért a Jóbarátok meg a vv között van egy "hangyányi" különbség...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Voltan
Na igen, ebben egyetértek. Az ok különben szerintem az lehet, hogy mondjuk a "Rambo 4" cim több potenciális nézõt vonz, mint a "Lézer-leszámolás".

Vagy lehet,hgoy egy elszármazott magyar így akart tisztelegni

Aramir
Ja, régebben volt rólla szó a fókuszban vagy miben.
A diszletesek nemtudták, hogy még egy ma is használatban lévõ zászló, azt kirakták dísznek a falra 😊

Taranov
Jaja. Azért a Meseautóban jobb volt a Bajor, de sajna erre van igény 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

De gyagyi ez a bajor show

Seth
Nemtudom észrevettétek-e a Gagyi Lovag elõzetesében a magyarcímeres zászlót a háttérben a várfalon?

PSN ID.: Beegabor

zaki
talán mert gagyi filmjei vannak

Gagyi mami 😄

Ramore
21-én a Fekete lovag címû Martin Lawrence filmet adják GAGYI lovag címen. Szegény Lawrencenek mostantól minden filmcímében benne lesz a gagyi szó.

Volt erre már csomó példa.
Ezt csak õk vágják szerintem, vagy még õk se 😊

zaki
ezt nem vágom. miért kell megváltoztatni egy filmnek a címét?

Predator 3 😊

wizy
mekkorát röhögtem már a Twister 2- A Twister visszavág filmen!!!!!! bazzeg, hogy tud egy tornádó visszavágni??? pfffff

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Aramir
Nemaz a lényeg, hogy milyen a film, hanem az ilyen RTL-es címek idegesítenek, hogy pl Anaconda 3., Armageddon 2., Twister 2., Madarak 3. stb stb. Miét nem lehet az eredeti címen leadni?

Mike
upsz, jogos!

robotnyk
inkább Molnárék...
Loál János
ALLYASAK!!!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mike at home
nem ez az elso regeny amit nem betuszerint filmesitenek meg
szoval ez teljesen mindennapos, nem tudom mire ez a nagy horges, Moraek biztos nem kaptak eleg penzt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Voltan
Miért? Tényleg elég gagyi.

Tikal
ja és akkor nagy pofábal mondják hogy a schindler listáját reklámok nélkul vetitik, huu most örülnöm kéne?
De ezt is csak azért mert reklámokkal vagy 5 orás lenne és nem azért hogy élvezhessuk a filmet....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fifi
És szerinted a Pál utcai fiúk címû regény nem elég egy filmhez?
Mert egyszer már elég volt, vagy én tudom rosszul?
Meg egy hajó elsüllyedése és ez a történet asszem nem egy súlycsoport filmezés szempontjából.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ramore
A Titanik film is kigúnyolta a valóságot? Nem, viszont az eredeti események önmagukban nem lettek volna elegendõek egy filmhez.
Tuvok
Nem kötelezõ ám nézni, én is csak néha este bnõmmel nézem, de csak ha vmi értelmes film van.
Ja meg a híradót, azt meg szoktam nézni.

Aramir
Az RTL megint remekelt. A Fekete Lovagból lett Gagyi Lovag.
Pfff....

Taranov
Úgy van. Mellesleg a Pál utcai fiúk is rossz film volt, kigúnyolták az eredeti regényt, ilyet nem szabadna mûsorra tûzni szerintem.

LittleL
Igazad van

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

BaLeeX
Felhozom ezt a topicot, bár ez mindig aktuális.

Ez az rtl klub egy akkora fos, hogy az már egyszerûen hihetetlen. És én vagyok olyan barom, hogy nézem de csak azért mert van pár jó mûsoruk. De itt van ez a VV3 hányás...

Tegnap pl. március 15.-e meg minden gondoltam legalább az ünnepnapon ha barátok közt sem lesz akkor ezt a szemét valóvilágot sem kell néznünk, de azt természetesen kellett...
Vártam a Pál Utcai fiúkat, mert kíváncsi voltam a filmre. Azért arra nem gondoltam, hogy egy ilyen film közbe ünnepnapon is van pofájuk reklámblokkot berakni.
Totál hányás az egész a sok marhával az élen aki nézi ezt a való világ l***szt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Taranov
Jól teszed, hogy nem jobban.

Mike at home
ennyire nezem a TV2-t

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
jaja, a Szabó Gyõzõ, õ játszotta a sorozatgyilkost a Kontrollban.

Taranov
Én is pontosan így vagyok vele, pedig mindenki oda van érte, akikkel beszélek.

Taranov
Le vagy maradva, mert a Csiiz egész rég volt, közte már vezetett talkshow-t is, ahol be lehetett szóni dopman-nek 😊)

Taranov
Km/h-s a sebességmérõ Palik állításával szemben és 180 Mph egy terepjáróban sem lehet mellesleg.

PResident Evil
nem... mert 110 el gyorsabb volt min azt mi hittük