556
Senki nem veszi észre, hogy átverik a nézőket???????
-
érdekes :) -
"Tesztünket a Merkantilbank támogatja, mert nálunk a pénz részletkérdés."
Mikor ezt hallom 10x egy 20 perces műsorban, na akkor felmegy a pumpa és jön a KI NEM SZARJA LE VAZZE? érzés :)
Meg kell mondjam, hogy SAJNOS ez a reklám elérte a hatását, mert megragadt, de az is tuti, hogy sosem leszek annak a banknak ügyfele... -
Egy nagy szar. Szűnnének meg! -
Ebből is látszik, hogy Palik egy f@szfej! -
Jó kis oknyomozós cikk :) -
Hülye palik tiszta hülyének néz mindenkit... Nem tudja, hogy mennyivel ment, aztán meg mégis. Szerinte mérföldes a km órája, közben meg km/h-ás. Nem is előtte van a műszer, hanem a navigátora előtt, közben meg mégse. Jaaj, csak azt felejti el, hogy a kamera hátulról mindent rögzített... Pancser, csak nem meri beismerni.
-
bizony ezt én is olvastam!!! eléggé lámer az rtl!!! -
Szerintem egyébként butaság szapulni a Suzukit, nincs vele semmi baj, tökéletesen megbízható, olcsó stb.
És érdekes, hogy nekünk volt 5 évig Daewoo Ticonk és egyetlen egyszer hibásodott meg, akkor volt ékszíjcsere (de az ugya a Mercedesben is előfordulhat) és tökéletesen ment, csak nem volt elég elegáns, ezért is le kellett cserélni, meg elég biztonságos, kényelmes sem volt.
Azonban az Autó2 levelezőrovatában mindig azt olvasom, hogy "1 évesen vettem fél éve egy Peugeot 206-ot, és meghibásodott, nem tudom mit tegyek, a márkakereskedő nem áll szóba velem" vagy "Újonnan vettem egy Citroen C3-at, azonban téli reggeleken nem indul be, a márkakereskedő azt mondja, hogy a rossz tárolás miatt van" stb. stb.
Na a Daewooval ilyen nem volt.
Talán akkor a Suzukiban is meg lehet bízni. -
[Walaki]D`Lair #95 Én nem... -
Érdemes elolvasni -
Chevi Camaro Video kicsit offolok de nem baj!!!! remélem! :DDD -
Itt lehet panaszolni! -
Hát ha én majd kocsit kapok nem Swiftet fogok, de tény, hogyha jutnék egy Swifthez nagyon örülnék, el is adnám. -
a 48.-dik adásban van a Chevi Camaro!!! :DDD..megvan poszteren!! :DDD -
ez teljesen korrekt :) de egyszerűbb néha leülni a tv elé és bámulni. amíg ki nem folyik az ember agya a sok szartól..én csak focimeccseket nézek,ott szerencsére még nincs reklám, csak a szünetben.
bár ez offtopic,az rtl nem is ad focit -
selwik #88 Sokadik tévétopik. Miért nézitek? Én már a híradót se nézem annyira szenzációhajhász. A fontos hírek ott vannak mindkét oldalról az mno-n meg a népszabi.hu-n naponta többször frissítve. Filmet is azt nézel amilyet akarsz, csak töltsd le előtte.
A net a legegyszerűbb és legsokoldalúbb kikapcsolódás hétköznap, ott tényleg az megy amit te akarsz:) -
PL.neked (Swift) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Igen, bár szerintem nem is nagyon lehet rosszat mondani az új autókról. Ráadásul sok olyan nézi a műsort, akinek egy Swift is nagyon jó lenne. -
egyszer azér' néztem meg a RtL-en az autógecit,mer' ott mutatták be először a Subaru Imprezát...a mostani előttit..a kereklámpásat!!! :DDD -
Egyszer totálkárban bemutattak egy falusi "csettegőt". :D Feküdtem a röhögéstől! :DD (amúgy a totalcar.hu-ról az összes rész letölthető)
Az RTL-es műsor meg egy akkor akkora nagy SZAR, hogy azt el nem lehet mondani!! Gyulai Baláz nem tud beszélni, az a nő, pedig egyszerűen irritáló. Az autókról meg szinte csak jót mondanak. -
ja wazze..15-20 perc a műsorból,és aztán 5-10-15 perc reklám...milyen rendszer ez?? szar!!!!!!!!!!4 -
Az RTL-n Is van autós műsor,de abba mindíg a mai szarokat mutatják..mittom én amiket mostanában terveznek stb....
de a tv2-nek azé' jó mer nem csak a maikat hanem a régebbiket is bemutatják...volt egyszer hogy egy tankot mutattak be!!! az nagyon lol volt...vagy ott volt egyszer egy tuningolt Chevrolette Camaro ('78'-as),ami szerepelt az egyik Tuning&Stereoban!! :DDD -
en azt utalom alegjobban hogy a manapsag inkabb megnezel valamit ket reklam kozott.. es az lenen a jo ha ket valami kozott latnal egy kis reklamot.. de neeeeem.... -
Na megvan már honnan ered a történeted a majomcivilizációs topicban! :D
A majmok bolygoját én is szeretem, de most az utolsó részt nem láttam. Mi történt benne?
A TV2-nek meg kifejezetten jó a műsora szombat délután. (Totalcar, Sliders, Csillagkapu) -
nem tom nekem a Mad Max jobban bejön!igaz kicsit elrukkol a valóságtól a 2,meg a 3-dik rész...de nekem tetszett...de a mai filmek mind arról szólnak hogy minden második embert lehentelünk,vagy van egy rambó gyerek aki egy komplett hadsereget legyőz,stb... -
Nekem is elegem van ebből a sok moslékból ami ömlik a pofádba ha bekapcsolod a tv-t... Én szinte csak a Viasatot, az Extremet, a Spektrumot és a Discoveryt nézem, ezeken szoktak még menni jó dolgok. -
Azért néha csinál kót az RTL.
Főleg most...MAjmok bolygója...aki nem nmézi szégyelje magát :).... szvsz kurva jó film, bár lehet hogy régi, de van alapigazsága...igaz az évszámok kicsit mások...:)
a tv2 meg add Sliderts ami régen, mikor még indult az rTL-en volt. -
de én nem is nézek úgy alapjába véve sokat TV-t...néha van 1-2 film,vagy híradó,vagy valami tré mese...vagy Spektrum,NG,Discovery...inkább sz.gépezek,vagy a haverokkal vagyok,vagy zenét hallgatok!!! ennyi,, -
hireket meg a reutersen kell olvasni :)
meg iott az euronews, az a kedvencem -
ok, ez is elfogadható -
igyekszem úgy csinálni mintha nem létezne
tudatosan -
Nekem is, de azért a híradó akkor ott van már az m1-en is, ami mégiscsak sokkal jobb. -
Nyakatekert a mondat, de érthető. -
Én azért nyitottam topicot, hogy elmondjam a véleményemet valahol.Azt hiszem ezért van a fórum. Nem hiszem, hogy ezért fasz lennék. Szerintem nem mindenki látja át, hogy mi folyik a médiában, ezen is segíthet esetleg. Ha nem így látod sajnálom. Nekem ez a véleményem a dologról. -
ez így igaz!! de ma már mindenhol az RTL Klub,VV3-ról van szó...suliba,buszon,utcán! ma már nem tud úgy elmenni az ember sehova hogy ne hallaná az autó rádióba,vagy ne látná meg plakáton!!! -
abban szoktak lenni magyarországi felvételek is. pl.: tetszett amikor magyar rendőröket mutattak be, ahogy részeg csöveseket igazoltattak. :) -
Global Cops szuper -
nem is nézem az NG-t sűrűn
szvsz nézhetetlen -
A Discoveryben azt utálom, hogy 10 percenként megszakítják a műsort, hogy 689-jére is lássam a hülye előzeteseiket. -
meg az is fasz, kai errőkl topikot nyit
hiszen ha nem nézné, nem nyitna róla topikot
én pl. csak ezekből tudom, hogy mi megy az rtl-n - jó meg amikor kapcsolgatok, akkor pár másodpercet - szóval én tuti nem nyitnék topikot az rtl-ről
minek ugyanis ellentopik? hogy jól kiutálkozhassam magam?
annak meg mi értelme?
utálkozástól nem fogom magam jobban érezni