174
Amerikai rendszámú H2-t keresek.
-
#174 -
#173 Itt meg ez a topik van ezzel a témával szal vite lezárve.
Semmiben sem ütközött a kérdésem a topik témájával. -
#172 De itt van az autós fórumrészleg. :O) -
#171 Nem értem mi a kérdésben a hiba...... sztem nem a topik ellen szól. -
#170 Ez nem az a topik. -.- -
#169 Ez vajon sebességileg is tuningos vagy csak esztétikailag? -
#168 -
#167 cép. -
#166 ott van, pont nem láttátok -
#165 Na ez??? -
#164 http://www.lynchhummer.com/h2pages/colors/black.grass.600.jpg
??? -
killerblade #163 Nem akarok beleszolni, de ha belém jött volna és utánna kurvaanyázik én tuti nem az autoját törném össze, hiszen az csak egy gép, és a faszkalap irányitotta, ezért ha baj van ő kapjon, szerintem, és sok szerencsét, vagy még az is megoldás hogy valami gyufások 30 rugoért tuti feltéglázzák, és a kerekeböl meg gumikbol kijön a javittatás -
-
#161 Ja láttam!:)
Fülig ért a szánk... -
#160 Azzal nincs is gond, megy mint a golyó, de egy nagyobb széllökésnél inbolyog... -
#159 Aszongyák jól húz. Totalcar teszted láttad? -
#158 1.3 -
#157 Hemö V8 -
#156 7.2 Hemi V8! -
#155 1.5? -
#154 Nem rossz...
Bár a fogysztást csak akkor lehet 7L alá vinni, ha nem ülök be!:) -
#153 Amúgy hogy tetszik az Ignis? -
Mongyuk Hummeren jól mutat -
#151 Én már hugyoztam le részegen taxit németországban, münchenben :) De rendes a kilinc magasságába :D Nagy fasz voltam :) -
#150 hábazzmeg gonoltam hogy nem az autót te fasz !!! *jajjjj* !!! -
Ahogy ígértem...
Persze a ball oldalán is végigfojt... -
[Walaki]D`Lair #148 Mit hugyoznak mindíg le?! Jó hogy kitalálsz ilyeneket...max a kerekeket az utcán sétáló kutyák, de azt is ritkán.... -
#147 nekem most amikor karácsonyra mentem ki szüleimhez brüsszelbe a határon petárdát dobtak a kocsim alá a szerb túristák ^^ pedig nekem csak egy mezei b2500 mazdám van,és ráadásul nem is új,már egy éves ^^ -
#146 tört volna le a keze !!! mondjuk neketek mindig lehugyozzák a kocsit :P -
[Walaki]D`Lair #145 ja...amikor volt az erotika kiállítás...gondolom ment vissza valami csűrhe a buzukihoz, azt baszta a csőrét, hogy valaki megengedheti magának az XC-t is....>:(((( -
#144 -
#143 komoly ??? -
[Walaki]D`Lair #140 Ajánlom figyelmedbe a Volvo XC90-et...:)))
Amúgy a mienknek végighúzták kulcsal a motorháztetejét kb. 3 hetes korában....>:( -
#139 k,jó éjt :-) -
#138 Mennyél aludni -
#137 LOL -
#136 te meg teljesen LOL vagy ezzel az m3as átmegy a városonal :-D az a 3as főút LOL az m3as meg egy autópálya,ott leállósáv van,nem biciklisáv LOL -
#135 azért megnézném a nem terepjáróddal hogy mész végig itt a faluban a földúton,amikor olvad a hó...és ha zavar,hogy a Pestre járáshoz nem veszek külön egy nem terepjárót,akkor akár dühönghetsz is -
#134 Vannak kommersz taxisok, és vannak akiknek stabil ügyfélköre van, ők megtehetik hogy extrább kocsit vegyenek, ezeket nem tudod utcán leinteni. -
#133 bázzegh ott lakom, ahd tudjam már :D