Amerikai rendszámú Hummert keresek!

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
<#wow3>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

JAS 39
Itt meg ez a topik van ezzel a témával szal vite lezárve.

Semmiben sem ütközött a kérdésem a topik témájával.

/Gripen az égbõl/

Loál János
De itt van az autós fórumrészleg. :O)

JAS 39
Nem értem mi a kérdésben a hiba...... sztem nem a topik ellen szól.

/Gripen az égbõl/

Loál János
Ez nem az a topik. -.-

JAS 39
Ez vajon sebességileg is tuningos vagy csak esztétikailag?

/Gripen az égbõl/

Dred bíró

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
cép. <#taps>

\"Én vagyok a Rend!\"

LeBronjózska
ott van, pont nem láttátok

LeBronjózska
LeBronjózska
http://www.lynchhummer.com/h2pages/colors/black.grass.600.jpg
???

Nem akarok beleszolni, de ha belém jött volna és utánna kurvaanyázik én tuti nem az autoját törném össze, hiszen az csak egy gép, és a faszkalap irányitotta, ezért ha baj van õ kapjon, szerintem, és sok szerencsét, vagy még az is megoldás hogy valami gyufások 30 rugoért tuti feltéglázzák, és a kerekeböl meg gumikbol kijön a javittatás <#wilting>
Bunyós Pityu

hi púh

Crem
Ja láttam!:)

Fülig ért a szánk...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Azzal nincs is gond, megy mint a golyó, de egy nagyobb széllökésnél inbolyog...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pempõ
Aszongyák jól húz. Totalcar teszted láttad?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Crem
1.3

Pempõ
Hemö V8

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János
7.2 Hemi V8!

Pempõ
1.5?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Crem
Nem rossz...

Bár a fogysztást csak akkor lehet 7L alá vinni, ha nem ülök be!:)

Pempõ
Amúgy hogy tetszik az Ignis?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ

Mongyuk Hummeren jól mutat

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Én már hugyoztam le részegen taxit németországban, münchenben :) De rendes a kilinc magasságába :D Nagy fasz voltam :)
PResident Evil
hábazzmeg gonoltam hogy nem az autót te fasz !!! *jajjjj* !!!

Crem

Ahogy ígértem...

Persze a ball oldalán is végigfojt...

[Walaki]D`Lair
Mit hugyoznak mindíg le?! Jó hogy kitalálsz ilyeneket...max a kerekeket az utcán sétáló kutyák, de azt is ritkán....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Botond
nekem most amikor karácsonyra mentem ki szüleimhez brüsszelbe a határon petárdát dobtak a kocsim alá a szerb túristák ^^ pedig nekem csak egy mezei b2500 mazdám van,és ráadásul nem is új,már egy éves ^^
PResident Evil
tört volna le a keze !!! mondjuk neketek mindig lehugyozzák a kocsit :P

[Walaki]D`Lair
ja...amikor volt az erotika kiállítás...gondolom ment vissza valami csûrhe a buzukihoz, azt baszta a csõrét, hogy valaki megengedheti magának az XC-t is....>:((((

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil

PResident Evil
komoly ???

[Walaki]D`Lair
Ajánlom figyelmedbe a Volvo XC90-et...:)))

Amúgy a mienknek végighúzták kulcsal a motorháztetejét kb. 3 hetes korában....>:(

Botond
k,jó éjt :-)
Pempõ
Mennyél aludni

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
LOL

kurvanyu jó-johánzon!!44

Botond
te meg teljesen LOL vagy ezzel az m3as átmegy a városonal :-D az a 3as fõút LOL az m3as meg egy autópálya,ott leállósáv van,nem biciklisáv LOL
Botond
azért megnézném a nem terepjáróddal hogy mész végig itt a faluban a földúton,amikor olvad a hó...és ha zavar,hogy a Pestre járáshoz nem veszek külön egy nem terepjárót,akkor akár dühönghetsz is
Pempõ
Vannak kommersz taxisok, és vannak akiknek stabil ügyfélköre van, õk megtehetik hogy extrább kocsit vegyenek, ezeket nem tudod utcán leinteni.

kurvanyu jó-johánzon!!44

PResident Evil
bázzegh ott lakom, ahd tudjam már :D

Én faterom taxis, és azé nem vesz terepjrót, sõt drágább autót, mert 90%-ban nem az elit bankár ül be az autóba, hanem a paraszt/cigány/részeg/buzi/stb... azoknak kár is.... Azonkivül egy pl touareg éves szervize szerinted mennyi ? +fogyasztás +az alapára már magaában az autónak....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

I.C.ram
Lehet, hogy cigány :) Cigóknál sima elõfordul ez :)
Taranov
Nem békási :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
pppff ez ubergaz gagyi sztori...
1)en nem tudok elkepzelni olyan fogyatekos faszokat akik meg mernenek huzni egy haver kocsijat.. foleg nem s8 ast VAZZZZ.... es ha meghuztak volna az automat akkor a nagykest vagtam volna a hataba.. es a javitast is alhatta volna... csak az egesszel az a baj hogy nincs olyan segg aki ezt megtenne...az ellensegemnek nem karcolgatom ossze az autojat.. de meg le se kopom
CSOCSO
LOOOL rulz... nem is tudtam!!! bekas rulez!!!!!!:))))))
Taranov
És ezutóbbi a nyomasztóbb :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igen, bár a Touareg jó lenne, de talán taxinak drága.

Taranov
Még nem volt pénze a családnak, hogy megcsináltassa :D

I.C.ram
Nem õ törte össze a gyerek kezet, hanem a faterja szerintem, miután meglátta, hogy karcolják a kocsiját :)
I.C.ram
újgazdagok rulz! S8 audi, de már adják is a kölyöknek összetöretni....
Oldal 1 / 4Következő →