407
miért ?
  • Dani19..
    ugy is teszunk.. :PPP
  • RadeoN
    halgassatok deftonest, ugye P.E.? :))))))

• robotnyk
    cipész maradjon a kaptafánál, yetike a kalapács józsi bácsinál...
  • Yetike
    Inkább halgassátok a nemtommilyendizséteknek a rendkívül mély mondanivalóit.
  • Dani19..
    prakis egy vmit tanulj meg. ha vmihez nem naon értesz abba inkább ne szolj bele tul nagyokat,mer akik jobban értenek hozzá azok ecceruen csak kiröhögik az ilyet.e zvan
  • Dani19..
    ezekután a kijelentésed után szerinted a tobbiek engem fognak szánalmasnak vélni? hát pofán kell hogy röhögjelek téged.
  • Dani19..
    ez a madár azt hitte h a dj kicks az egy lemezlovas nevét takarja??? jesszusom fogjatok le
  • robotnyk
    te büdös lámer, a Dj Kicks egy mix sorozat neve, nem a Dj-é. amúgy légy oly bátor és reggeld be magad, vagy loginolj be ha írsz, mert így az jön le hogy egy gyáva féreg vagy öcsém.
  • Dani19..
    yetikéhez meg hozzase tudok szolni.. inkabb menjen vissza a hegyekbe a szoros labaival
    ehwhehehe
  • Dani19..
    eza prakis mekkora egy iq fájter.. ekkora baromságot még csontkészen se tudnék mondani.
    meg ér egy hatalmas LOLt
  • robotnyk
  • PResident Evil
    lol :DDD
  • Yetike
    Nyugodj meg, nem is néztem ki belőled többet.
  • robotnyk
  • PResident Evil
    :DDD
  • PResident Evil
    loál... mondom bazzegh megnézem yetike mit alkotott erre semmi.... kilépek erre már van comemnt

Kalapács yetike
  • Dani19..
    ezt utenem a kalapálo jozsinak:
  • Yetike
    Nohát nohát emberkék, úgylátszik ez a társaság túlontúl magas értelemvonalú a hozzám hasonló egyénekhez képest, akik meg merészelik azt tenni hogy valamiről véleményt mondanak és netalántán még valamit szeretnek is... :). Lol...

D0: No komment emberke, majd idővel megkomolyodsz és esetleg megtanulsz nem csípőből beanyázni a fórumra. Az meg, hogy nem tetszik a Kalapács... hát sry, ez van. Azt viszont nem értem én miért lennék "kis féreg", és milyen kórt kívánok terjeszteni egy NYÍLVÁNOS fórumon (amit nem kötelező elolvasni). Nem kérem hogy magyarázd meg, nem vagyok rá kiváncsi.

Talán nem érnek itt egyesek annyit, hogy ezt a hozzászólást megfogalmazzam, de hát üsse kavics, lássátok kivel van dolgotok : ).

Kalapács Józsi Jobboldalt.

• Dani19..
    és még hozzátenném h amit a gyiikclassicsrol toltogettem azok MINd a kedvenceim!!!
    (licken-licken:DDd
  • Dani19..
    eheheh sejtettem h ez NEKED fel fog tunni..
    ebbol latszik h nemsok drumandbasst szoktam toltogetni
  • robotnyk
    Tosca - Busenfreund
  • Gyiik
    miert latom azt, hogy az utolso 3 darab meg a gyiikclassicsrol valo??:D
  • zakika
    Luka Turillinek ket albuma van - az elso hasonlit a rhapsodyhoz, csak mas enekes, masodik mar egy kicsit brutalisabb, kevesebb benne a nagyzenekari hangzas es bott az elektronika (olyan Marilyn Manson fele zene alafestesnek, de egy kis Therion is van benne).
  • Takezó
    hmmm azt nem is ismerem ;) akkor letöltöm, köszi a tanácsot
  • Dani19..
    és az utolso számként ott figyel felix da housecat-madame holliwood (tiga rmx-e) is ami ecceruen kötelezö az elektronikus zenét kedvelök számára..
  • Dani19..
    Tiga - DJ Kicks
    ez is ecceruen fantasztikus.. számomra a 10 legjobb mix album között siman ottvan.
    codec&flexor,2raumwohnung,swayzak,carl a.finlow,antonelli electric.. ecceruen zsiiiiiiiir
  • zakika
    Luka Turillinek vannak azert jobb szamai is, nekem a regi kedvencem a Lord of the winter snow
  • robotnyk

ajánlom is!
  • Takezó
    Metallica - The Call of Ktulu a legjobb szám, amit valaha hallottam...
    Továbbá még 1-2 kúl:
    Clawfinger - When everything crumbles
    Fear Factory - Invisible Wounds
    Gamma Ray - Lake of Tears
    Luca Turilli - Legends of Steel
  • Dani19..
    d&b-t ritkán szoktam hallgatni..
    nehany kedvencem a stilusbol:
    ils-no soul (high contrast rmx)
    usual suspects-killa bees
    dj red & earth people-ride
    total science-squash
  • Dani19..
    szopjaaaale, letöltöm akkoris. :DDD
  • robotnyk
    Dani! olvass és irigykedj!

legfrisebb szerzeményem:

Yunus_Vs_Subsky-Airfuzz-Promo-CDR-2004-USF
  • robotnyk
    ja, látom már az angolom kopik kifelé, szal that's what i call music :)
  • robotnyk
    :-)

Tosca - Doris Dub
    that's what is call music....
  • zakika
    latom mindenki milyen nyitott, baratsagos es tolerans

ezt a feelinget atelni, tiszta megtosztulas
  • RadeoN
    d'n'b-t hallgatsz, koma ?
  • hen-tes
    [nem akar ő is lebaszást, ezé elhúzz]
  • PResident Evil
    hozod a formád :)
  • O0D:
    "Kalapács Józsiék fantasztikus zenét játszanak"
    lol.
    Szerintem meg ocsmány udnorító "zenét" játszanak... Nem bírom az ilyen nagymagyar divatmetál, egyen populáris masszát.

Meg az ilyen férgeket is mint amilyen te vagy. Mit akarod itt terjeszteni a saját kórod? kis geci.
  • PResident Evil
    pfff