Jobb keresõt, mint a Google?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok, hogy hogy lehet egy keresõbe regisztrálni úgy egy oldalt, hogy ne csak az oldal nevére lehessen benne rákeresni, hanem egyéb kulcsszavakkal is, tartalomtól függõen?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gyóóóóóóóóó!
Ez a vivsimo nekem nagyon bejön. Többé nem is használom a google-t 😊
Olyan dolgokat ír ki nekem kategorizálva, hogy szinte hihetetlen!
Köszi a cikket SG!!!
Ez a vivsimo nekem nagyon bejön. Többé nem is használom a google-t 😊
Olyan dolgokat ír ki nekem kategorizálva, hogy szinte hihetetlen!
Köszi a cikket SG!!!
Ebben teljesen igazad van, a gugli rengeteg használhatatlan infod ad akkor is ha jól irom be a keresendõ dolgokat.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
En is azt hasznalom evek ota...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Végre valaki ismeri ;-)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
akinek profi keresoprogi kell az keressen ra a copernicus ra... nemtom hany eve letezik de 4 minimum.. vagy 10 keresocsatin keres es szepen elrendezi a talalatokat stb...
Eljen, meg jobban szoktassuk le az usert a gondolkozasrol.
nekem sincs gondom a kereséssel, de hát a hülyegyerekek vannak többen 😊
az a baj hogy sajnos nem tudja az egyszeri júzer hogy mit is keres.. mert hogy kötõjel meg kettõspont meg minden szar lehet akár 1 címben is ..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Na ja de a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy használhat + és - jeleket meg idézõjeleket stb. 😊)) Egy jól megfogalmazott keresés szinte mindig meghozza a várt eredményt.