Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Na, de azt akarom csak, h több 10000 elégedett vásárló van, akik komplett gépet rendelnek, szóval úgy tûnik te a hiba% vagy... Pechsorozat sajnos, de hidd el, h nem az ipon tehet róla.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amit én néztem annak csak annyi a ficsõrje hogy átlátszó 😊
És ilyen Y elosztót hol kapok?
All hail the double x!
én is hasonlóan jártam egy másik cégnél
a legolcsóbb helyen sose szabad vásárolni, a saját bõrömön tapasztaltam
csak annak köszönhetem, hogy rendezték a dolgot, hogy a meggyõzõ és szájbarágósan elmondtam, hogy vagy elrendezzük az esetet vagy a fogyasztóvédõ, stb szervekhez fordulok.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Megérkezett, kemény fél napig mûködött aztán be se lehetett kapcsolni. Mondom fasza, visszaküldtem garanciafutárral, mert autó nem volt kéznél. Kb. 3 nap után írták, hogy a videókártya rossz 1-1,5 hét a csere. 2 hét(!) múlva írták, hogy megérkezett, mehetek vagy küldik, szerencsére már lett autó, ezért nem kellett a kurva lassú garanciafutárt választani.
Hazahoztam, mûködött, de feltûnt, hogy hullámzik a képernyõ és egy idõ után a gép leállt. Pár nap után meguntam és vittem vissza. Kiderült, hogy megint a videókártya a hibás (valószinûleg tök ugyanaz volt, csak megbuheráltak rajta valamit a szervízben, hogy mûködjön még egy ideig, amúgy tuti használt volt...). Azt mondták 1 hét a csere. 2,5 hét(!!) múlva írták, hogy kicserélték egy másik típusúra, mert olyat amilyet vettem, már nem tudtak szerezni, persze a weblapjukon azért még mindig úgy volt feltûntetve, hogy kapható...
Sebaj mûködött végre minden... Kb. 4 hónap múlva megint valami nem jó a géppel, kiderült hogy megint a videókártyával van baj... Természetesen megint 2 hét kibaszott malmozás a csere miatt.
Igazából már megint van probléma a géppel, csak azért nem vittem vissza eddig, mert semmi kedvem megint 2 hetet várni a kibaszott cserére.
Azért vettem iponból, mert ott voltak a legolcsóbbak az alkatrészek... bárcsak a drágább helyrõl vettem volna.
Szóval annak ajánlom az ipont, aki szeret használt alkatrészeket venni, vadonatújnak feltûntetve. Szeret 1,5-2,5 hetet várni egy kibaszott garanciális cserére (más boltoknál ez pár nap, max. 1 hét!). Szereti, ha elbasznak az életébõl heteket.
Soha többé ipon! (kivéve persze a heteken át tartó garanciális szopást még, sajnos...)
Mellesleg a webáruházak a legritkább esetben rendelkeznek saját termékkészlettel, "átsétálnak" a legközelebbi nagykerbe, és elhozzák, amit éppen rendeltél. Ha épp nincs, akkor (megszívtad, és) már borul is a 2 napos szállítás. "
Az zavar, hogy ajánlgatjátok itt össze-vissza az ipon nevezetõ pénzmosóhelyet és közben meg a becsületes kis boltok meg tönkremennek
Masik, hogy veszel y kabelt de akkor bucsut mondhatsz a pwm-vezerlesnek (nem katasztrofa, a venti attol meg "szabalyozodik").
ventik:
link
PWM-es: link
Saor Alba
Saor Alba
inkább nézegess bmw képeket...
Saor Alba
#hhwnd
Saor Alba
ha nagyon sûrgõs neki megveszi egy helyi boltban, vagy utánvéttel az a legtisztább,
mellesleg a futár mindíg szól telefonon amikor jön, ha beikszelted a telefonos értesítést ha nem
#hhwnd
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Saor Alba
Mitgondoltok az aláirásomba lévõ konfigba melyik kártyát érdemesebb megvenni Asus GTX260/2DI/896MD3 vagy Sapphire 5770 1GB GDDR5 ?
köszi
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
ha most megveszed az AM2+ alaplapot DDR2 memóriafoglalattal abba belemegy ugye az AM3 proci meg a meglévõ DDR2 memóriád
szóval mikor legközelebb memóriát akarsz cserélni DDR3-ra, cserélned kell az alaplapodat olyanra amibe belemegy, ezek a hibrid alaplapok meg nem jól (belemegy a DDR2 meg DDR3)
#hhwnd
Utoljára nekem ennyiért írta Május 21-én:
CPU AM3 Phenom2 X4 955 BOX Black C3 3 év gar: 39.990,-
De ez lehet már 41 is.. kb olyan árban van mint iponon
Amúgy szerintetek egy FSP 450es tápnak a kábelei elég hosszúak lesznek egy alsótápos házhoz? Mondjuk most ebben a házban eléggé kavarodnak, mert ehhez túl hosszúak
90%-ban jatekra hasznalom a gepet, egyaltalan mennyire szamit az am2+/am3 illetve a ddr2/ddr3 kozotti kulonbseg ha ugyanaz a proci es a vga?
Egyelore am2-re hajlok, mert igy marad a ram, es egy lap+phenom 955 kijon annyibol mintha vennek egy vele egyszintu quad-ot (Q9550) a mostani konfigba. De azert bassza a csorom, hogy inkabb nem lenne-e jobb egy am3 lap uj ramokkal, usb3, stb. hogy aztan ne kelljen megint hozzanyulni 2-3 evig.
Amiket neztem:
GIGABYTE GA-MA770-UD3 17300.- ipon
AMD Phenom II 955 BE 36000.- gianni
brutto: 53300.-
velemeny?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ON
Valamelyik erre járó moddi törölje pls!