Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Köszi!
Úgy néz ki a hardveraprón 750ért veszek 2db-ot <#vigyor>

pxxl
vagy onnan, vagy nézd meg a pcgear.hu-n is, ott is szokott lenni. eladó srác is jófej 😊

All hail the double x!

berczely
Köszi már megtaláltam!<#taps>

redmonk
Kábelek- Kiegészítõ kábelek-2. oldal-440Ft

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

berczely
<#falbav>

redmonk
ott van a képen a cím 😄

berczely
Emberek segítsetek!
Hol vegyek Y elosztót?

redmonk
Spanokkal egyszer összesen közel 1.000.000 Ft-os tételben rendeltünk. Hibátlan volt minden.

Lacee86
Komplett gépet nem vettem még ugyan ipontól, csak 1 monitor, azzal kifogástalan volt minden, hamar jött, semmi gondja, jóval olcsóbb volt mint máshol stb.
Na, de azt akarom csak, h több 10000 elégedett vásárló van, akik komplett gépet rendelnek, szóval úgy tûnik te a hiba% vagy... Pechsorozat sajnos, de hidd el, h nem az ipon tehet róla.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
am meg aki akar ott vásárol, aki nem az veszi drágábban, végülis leszarom h mit csináltok 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
szted az ipon direkt elrontja az alkatrészeket? vagy õk tudnak szerezni gyári garisat de a kártya az vmi bóvli nem gyári? nem értem a problémádat igazából, garifutárral ingyen szállították, kicserélték amikor beszart hisz garis, arról meg gecire nem tehetnek h szar az a széria amit te rendeltél, nem õk gyártják, õk csak eladják, ha ugyanazt a szériát máshol veszed meg másfélszer annyiért szted az nem romlott volna el? 😄 gondolkozni kéne. miért is hibás a webshop amikor egy alkatrész romlik el õk meg csak egy szaros viszonteladók?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
5-6x rendeltem már az ipontól, mindig a kért idõre ittvolt, az volt benne amit klértem és soha semmi baj nem volt vele...

pxxl
én meg megrendelem, és átsétálok az üzletbe 😄

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Én is rendeltem többször is az ájpontú és soha semmi gond sem volt. Igaz, nekem van eszem és munkahelyre, futárnak fizetéssel rendelem, illetve nem vásárolok olcsó hulladékot.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

berczely
Fúj ne is mond!
Amit én néztem annak csak annyi a ficsõrje hogy átlátszó 😊

És ilyen Y elosztót hol kapok?

pxxl
nincs baj a revoltec ventikkel. nekem is van 4 db 120-as, halk, jól keveri a levegõt. de persze nem a világítós modderfostalicskaledes ventit kell venni 😊

All hail the double x!

pxxl
nem kéne gányolni, inkább vegyél egy elosztót...

All hail the double x!

MaSzKa
azért olcsó, mert a hozzáállásuk és a garancia is gazdaságos

én is hasonlóan jártam egy másik cégnél

a legolcsóbb helyen sose szabad vásárolni, a saját bõrömön tapasztaltam

csak annak köszönhetem, hogy rendezték a dolgot, hogy a meggyõzõ és szájbarágósan elmondtam, hogy vagy elrendezzük az esetet vagy a fogyasztóvédõ, stb szervekhez fordulok.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Én tavaly vettem gépet az iponnál és... rohadtul megbántam.

Megérkezett, kemény fél napig mûködött aztán be se lehetett kapcsolni. Mondom fasza, visszaküldtem garanciafutárral, mert autó nem volt kéznél. Kb. 3 nap után írták, hogy a videókártya rossz 1-1,5 hét a csere. 2 hét(!) múlva írták, hogy megérkezett, mehetek vagy küldik, szerencsére már lett autó, ezért nem kellett a kurva lassú garanciafutárt választani.

Hazahoztam, mûködött, de feltûnt, hogy hullámzik a képernyõ és egy idõ után a gép leállt. Pár nap után meguntam és vittem vissza. Kiderült, hogy megint a videókártya a hibás (valószinûleg tök ugyanaz volt, csak megbuheráltak rajta valamit a szervízben, hogy mûködjön még egy ideig, amúgy tuti használt volt...). Azt mondták 1 hét a csere. 2,5 hét(!!) múlva írták, hogy kicserélték egy másik típusúra, mert olyat amilyet vettem, már nem tudtak szerezni, persze a weblapjukon azért még mindig úgy volt feltûntetve, hogy kapható...

Sebaj mûködött végre minden... Kb. 4 hónap múlva megint valami nem jó a géppel, kiderült hogy megint a videókártyával van baj... Természetesen megint 2 hét kibaszott malmozás a csere miatt.
Igazából már megint van probléma a géppel, csak azért nem vittem vissza eddig, mert semmi kedvem megint 2 hetet várni a kibaszott cserére.

Azért vettem iponból, mert ott voltak a legolcsóbbak az alkatrészek... bárcsak a drágább helyrõl vettem volna.

Szóval annak ajánlom az ipont, aki szeret használt alkatrészeket venni, vadonatújnak feltûntetve. Szeret 1,5-2,5 hetet várni egy kibaszott garanciális cserére (más boltoknál ez pár nap, max. 1 hét!). Szereti, ha elbasznak az életébõl heteket.

Soha többé ipon! (kivéve persze a heteken át tartó garanciális szopást még, sajnos...)

MaSzKa
"Mit vártok egy olyan webáruháztól, aki vásárolt magának egy neves, jól menõ torrent oldalt, hogy "hírlevél" néven spammelhessen? De ha már itt tartunk a "magon" is vásárolt egy kis reklámfelületet -biztos, ami biztos alapon. De ezért sosem fogják elõvenni, mert ugye egy rendes adófizetõ cég... (de ha a tinédzser gyereked nem küldi be az adópapírját a nyári minimálbéres munkájáról, karácsonykor már kapod is a 200 ezres büntetést, mert sumákolsz) Ja meg nézzetek rá az "IPoltalom" szolgáltatásukra, az is megérne egy misét.

Mellesleg a webáruházak a legritkább esetben rendelkeznek saját termékkészlettel, "átsétálnak" a legközelebbi nagykerbe, és elhozzák, amit éppen rendeltél. Ha épp nincs, akkor (megszívtad, és) már borul is a 2 napos szállítás. "

Az zavar, hogy ajánlgatjátok itt össze-vissza az ipon nevezetõ pénzmosóhelyet és közben meg a becsületes kis boltok meg tönkremennek

Solten

3 pin de szabalyozza a ventit (TX2-n is 3 pines a venti).

Saor Alba

berczely
Hmm... ezt kajak csak így lehet megoldani hogy akkor már nem lesz szabályozható?<#szomoru1>Akkor mi a f*sznak rá a 2 hely?Láttam olyan procihûtést ahol alapból 2 centi van rajta, azt hogy kötik be?

Solten
Revoltec?? Ne viccelj... Egyik lehetoseg hogy meghagyod a gyarit, marad a PWM csatin, a masikat pedig radugod a lap egyik "fan" csatlakozojara...
Masik, hogy veszel y kabelt de akkor bucsut mondhatsz a pwm-vezerlesnek (nem katasztrofa, a venti attol meg "szabalyozodik").

ventik:

link

PWM-es: link

Saor Alba

Solten
De folyamatosan ezen a meleg homaron vannak ilyen remtortenetek... Nem vonom ketsegbe azert nemelyik szerzo hitelesseget, de azt se mondanam hogy elhiszem. Tobb velemeny tobbet er az biztos.

Saor Alba

berczely
2db 9,3cm-es hûtést lehet rakni a tx3-ra... na és én vennék rá 2 revoltec hûtést már ki is néztem!.. hogy azt lehetne egy egybeheggeszteni valahogyan?a kábelt mivel csak 1db 4pines csati van a lapot!

MR ME
te folyamatosan szídod az ipont, kb csak akkor írsz ide is ha végre találsz egy cikket amin vkinek vmi problémája van velük, uncsi már kicsit...ez a kb többezer elégedett vevõ mellé jön 1 akinek volt baja, hát gyorsan fikázzuk le az egész céget effektus kicsit unalmas már

inkább nézegess bmw képeket...

Solten
link

"REVOLTEC 9,3CM-es hûtést vennék rá 2db-ot!"

? Milyen CPU hutore?

Saor Alba

allock
ha jól értem 2db venti kábelt akarsz összekötni majd azt egy pwm csatlakozóra? fogalmam sincs van e ilyen kábel

#hhwnd

berczely
De a kábelt megtudom oldani?

allock
sharkoon ventik egész halkak

#hhwnd

berczely
Solten ehhez mit szólsz?

Solten
Szerencsere nekem mindent 2 (max 3) nap elteltevel leszallitottak, nincs rossz tapasztalatom veluk.

Saor Alba

allock
valamit elbaszott ez a vevõ
ha nagyon sûrgõs neki megveszi egy helyi boltban, vagy utánvéttel az a legtisztább,

mellesleg a futár mindíg szól telefonon amikor jön, ha beikszelted a telefonos értesítést ha nem

#hhwnd

MaSzKa

kifli
Szia, ati
tsarffi
hmm nehéz döntés... azért kösz

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Solten
Hi.: link (Amugy a GTX 260 9-10k -val dragabb az 5770-nel...)

Saor Alba

szerintem a gtx260 dx9-10ben erõsebb az 5770nél, de a gtx nem tud dx11et... bár nem nézegetem a teszteket 😄

allock
5770 újabb, jobb
én így látom, lehet tévesen de nekem ATI kéne 😛

#hhwnd

tsarffi
Hi

Mitgondoltok az aláirásomba lévõ konfigba melyik kártyát érdemesebb megvenni Asus GTX260/2DI/896MD3 vagy Sapphire 5770 1GB GDDR5 ?
köszi

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Solten
Hello. AM3-at valassz.

Saor Alba

+ most még úgy tûnik, hogy a bulldozer only am3 lesz

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

allock
nyúzhatod halaszthatod de elõbb utóbb DDR3-ra kell váltanod, már régóta egy árban van a DDR2-vel

ha most megveszed az AM2+ alaplapot DDR2 memóriafoglalattal abba belemegy ugye az AM3 proci meg a meglévõ DDR2 memóriád

szóval mikor legközelebb memóriát akarsz cserélni DDR3-ra, cserélned kell az alaplapodat olyanra amibe belemegy, ezek a hibrid alaplapok meg nem jól (belemegy a DDR2 meg DDR3)

#hhwnd

Hali, Gianninak írj.. az a proci már rég nem annyi, 40k körül lesz..

Utoljára nekem ennyiért írta Május 21-én:
CPU AM3 Phenom2 X4 955 BOX Black C3 3 év gar: 39.990,-
De ez lehet már 41 is.. kb olyan árban van mint iponon

Igen tudom, hogy így is elég, de van benne turbo mode vagy micsoda, ami alapból 3,2re lövi magát :o

Amúgy szerintetek egy FSP 450es tápnak a kábelei elég hosszúak lesznek egy alsótápos házhoz? Mondjuk most ebben a házban eléggé kavarodnak, mert ehhez túl hosszúak

Hamed
Urak, van egy olyan dilemmam hogy valtanek amd-re csak am2+/am3 kozott meg nem jutottam dulore.
90%-ban jatekra hasznalom a gepet, egyaltalan mennyire szamit az am2+/am3 illetve a ddr2/ddr3 kozotti kulonbseg ha ugyanaz a proci es a vga?

Egyelore am2-re hajlok, mert igy marad a ram, es egy lap+phenom 955 kijon annyibol mintha vennek egy vele egyszintu quad-ot (Q9550) a mostani konfigba. De azert bassza a csorom, hogy inkabb nem lenne-e jobb egy am3 lap uj ramokkal, usb3, stb. hogy aztan ne kelljen megint hozzanyulni 2-3 evig.

Amiket neztem:
GIGABYTE GA-MA770-UD3 17300.- ipon
AMD Phenom II 955 BE 36000.- gianni
brutto: 53300.-

velemeny?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

berczely
Gyere a topicba!Van mód a multira warezzal is! <#wink>

Én is én is! Sajnos single-zek, mert nincs pénzem, hogy megvegyem... :S
ON
berczely
Amúgy... rohadjak meg de most vettem észre hogy ez nem is a screenshotok játékokból topic! <#falbav> jézusom! <#wow1>

Valamelyik erre járó moddi törölje pls!

berczely
Nekem is tökre Lego Race jut róla eszembe!<#nyes>

Majd este mehetnénk csapatni!Gyere a topicjába!