Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Megszeretném kérdezni, hogy van-e olyan oldal vagy hely (cora, tacskó, madaras teszkó nem érdekel) ahol részletre lehet venni gépet?
Köszi elõre is
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Race07-et kb. 2 hete tolom,nagyon rá vagyok kattanva 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nagy GOND van😄
Tudom hogy kicsit off,de hatha ti tudtok tanacsot adni!
Haverral nagyon tolnank valamit online,valami RACe jatekot,meg amibe tudunk kruzolni,TDU kilove.....milyen jatekot tudnatok ajanlani?
:) Semmi okosság :P
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
igazából már kinéztem egyet (HD5750-et), de érdekelne, hogy van e ennél jobb választás
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy picit lejjebb mentek a DDRII RAM-ok árai ahogy néztem. Kár, h most totál nincs pénzem ilyesmire, pedig most lenne érdemes venni plusz 1-2 gigát. Bár hát proci sürgõsebb lenne, de hát az is felejtõs egy jó darabig. 😞
AMD Phenom II 925 2.80Ghz AM3 BOX 33.761
GEIL Black Dragon 4096Mb DDR3 1600Mhz KIT 30.925
MSI 770-C45 18.163
82.849Ft
És akkor már van egy elég jó géped. Eladod a régieket, és akkor talán az az 50-es ráfordítás így térül meg a legjobban 😉
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3 BOX 15.318 Ft
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz 12.988 Ft
45.886 Ft
vagy így
vagy egy DDR2es alaplap, +2giga DDR2
#hhwnd
Proci
RAM-ból meg 20k-ért biztos ki jön 2giga. De mindenféleképp olyant vegyél,ami most van benne. Mivel nem írtad milyen ramjaid vannak pontosan így inkább nem ajánlok semmit.
Jelenlegi gépem: C2D E4500, Asus PKPL,2 GB ddr2 ram, HD 4850, 400as FSP táp
Mi lenne a legcélszerûbb fejlesztés maximum 50kból? Jelenlegi alaplabba megéri még fejleszteni?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
GIGABYTE GV-R577SO-1GD HD5770 1GB GDDR5 PCIE