Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Olcsobb megoldas: link. Ide venned kell hatra egy 12-es ventit, oldallapra is lehet egyet (v. helytol fuggoen kettot).
Saor Alba
[/spam]™
modularis:
Ugye lathato miert lehet elonyosebb az utobbi. Kevesebb a kabeldzsungel.
Saor Alba
(Ha jól tudom..)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sorry a hülye kérdésért elõre is:
Mi a különbség a sima táp és a moduláris táp között? :$
Kerestem elég sok helyen, de nem találtam konkrét választ..
Saor Alba
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Nekem nincs vele semmi bajom. Überhalk,amióta cseréltem erre Codegenrõl,azóta érdekes módon nem fagy le a gép. Én csak ajánlani tudom 😊
Esetleg még ami szóba jöhet olcsóbban,az a Gigabyte SuperB 460.
Jah! Ez lemaradt! :-) Sry
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Én nem értem pontosan de én eddig ugy tudtam hogy az opengl olyasmi mint a directx csak ingyenes, ezért próbáltam mint a directx et letölteni valahonann de nem nagyon jött össze :S
Nem azért de baromira sajnálom mert az az igazság hogy az enemy territory összeségében nekem sokkal jobban bejött mint a badcompany 2 vagy a mw 2.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szvsz a Win7 az egyik legjobb ha nem a legjobb újkori windows. Eddig én is csak XP és semmi más alapon voltam de aztán mióta van laptopom és Win7 van rajta azóta csak az és semmi más
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azért írok ide mert ez a legaktívabb forum és hátha a hozzáértõk tudnának mondani valami okosat.
Az a helyzet hogy a régi játékok, különösen ami baj hogy az Enemy territory is open gl hibát ír ki ponosabban ezt: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. Sok helyen olvasgattam mi lehet a hiba de az egyetlen értemes válasz az volt hogy frissítsem a drivert, ez megtörtént de ugyanugy nem következett be semmien változás.
Esetleg ha tudnátok mondani valamit nagyn megköszönném.
Vga: gigabyte hd5850
op: win7
A teljesn igazsághoz hozzátartozik az hogy pár szerverre amin nincs punkbusted beenged de nagyon furcsa szinekkel illetve akadozik is, nem grafikailag hanem minthogya internettel lenne a baj. Legutóbb a régi 7300 as kártyával futott rendesen, utána kölcsön kapott 9400 asal is ez volt már a porbléma.
Elõre is köszönöm!
Fejleszteni szeretném a gépemet, nyár lévén hûtéssel. 😊
Házat szeretnék venni, illetve csendes hûtést bele. És esetleg egy merevlemezt.
A ventilátorokat illetõen már kaptam egy ultra-kuss ajánlatot (Noctua NFR81800 extra halk ventilátor, 1800 RPM, 80 mm). Ebbõl gondoltam kettõt: egyet elõre, egyet hátra. Ha van véleményed, akkor ne tartsd vissza! 😊 Vagy ha tudsz hasonlót, jobbat, ami valamiért ajánlanál, akkor oszd meg velem!
A házról még fogalmam nincs. Legyen nagy. 😊
Amit beleteszek:
- táp
- alaplap (+ proc, memó, memó hûtés)
- VGA kártya (passzív hûtéssel, ami nagyon forró így nyáron)
- IDE kártya (IDE bõvítésre)
- két, esetleg 3 vinyó
- kislemezmeghajtó, 2 dvd meghajtó
Szóval nincs sok minden, nem amiatt kell a nagy ház, hogy elférjen benne minden. Persze ugye nem árt, ha a vinyók nem egymást simogatják.
És még egy SATA vinyón gondolkodom.
Azt hiszem, egyelõre röviden ennyi. 😊
Véleményeket, ötleteket, tapasztalatokat szívesen fogadok. 😊
Köszi,
Catti
[/spam]™
En ezt neztem ki:
monitor: LG W2361V
alaplap: ASUS P7P55-E
proci: Intel Core i5 760
vidkari: Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB
memória: Corsair Dominator 2x2 GB DDR3 1600
merevlemez: Samsung F3 (7200rpm) 1TB
optikai meghajtó: Samsung SHS223C/BEBE DVD-writer
ház: Asus
tápegység: Enermax EPR385 Pro82+ II 385W
egér: Logitech M500
bill: Keysonic KSK-8000U
venti: 2db Fractal Design Fan 120
hangkaryta: Echo Layla 3G PCI
Valojaban munkaallomas lesz, atomstabil es halk mukodes a cel.
1. Szerintetek a táp ok? Ugy latom, hogy a csatlakozok lehet, h kevesek??
2. Ill a teljesitmenye eleg lesz mindent maxon hajtva is?
3. A Firewire chipsetrol nem talatam infokat ezzel az alaplappal kacsolatban, mert jo lenne tudni, hogy TI (Texas Instruments) vagy csak VIA.. ill tudtok ajanlani P55-os deszkat TI firewire-s chipsettel? (A kulso hangkari latency-je miatt fontos.)
Egyebkent itt egy tablazat a vidkari teljesitmenyekrol.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
fotográfik kolomp edisön :D
12V-os agakon 252W... Sok user itt is 400W-os tapegyseggel hajt meg kozepkategorias VGA-t, 4 magos CPU-val.
Saor Alba
Saor Alba