Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
proci 4 magos?
Kingmax DDR2 1024 Mbytes
Intel G33/31 Exoress Chipset Family
AMD Athlon II X4 635 2.90Ghz AM3 BOX: 25.250Ft
KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz CL9: 10.662Ft
SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 HDMI DP FULL PCIE: 39.855 Ft
Össz: 93.679 Ft (ipon.hu)
RAM-ból javasolt inkább 4 GB, 2 az a min. amit beleírtam. Ezenkívül nem tudom, milyen tápod van most, de lehet az is kellene.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
- CPU - Specification
- Mainboard - Manufacturer, Model
- Memory - Type, Size, DRAM Frequency
- Graphics - Name
Egyébként biztos kell még 1-2GB RAM és valszeg videókártya is, de ez majd kiderül.
[merlinw.org]
1 gb-os ram
256 videókártya
alapla,proci,memória nemrég let cserélve
Egy óriási sportmániás vagyok...Nézni és játszani is szintúgy imádom!😊Eddig azonban az elég alacsony anyagi háttér miatt a pc játékok alacsonyabb kategóriáit tudtam élvezni...Ám amikor megláttam az elsõ videót az F1 2010 Codemasters-rõl,elhatároztam,hogy én ezzel játszani fogok,méghozzá saját gépemen.Végigdolgoztam a nyarat azért,hogy legyen keretem megvenni a szükséges dolgokat: Új Memória(RAM),Videókártya,Processzor.Abban kérem a segítségeteket,hogy mondjátok meg légyszíves milyen minõségû és tudású alkatrészeket kell/tudok venni ahhoz,hogy ezzel a remekmûvel maximum szinten játszak?A pénzkeret: 90-100e forint!Köszönöm mindenkinek!
q8300
q8400
q9400
ebbõl melyiket érdemes vennem, illetve megéri e a q9400 a kb. 8k plussz költséget vagy inkább azt igyam el.
Játékra kell, cpu zabáló wowra.
köszi
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
SATA tápcsatiból van általában kevesebb, ahhoz szoktak adni molex-sata átalakítót.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szóval ezek lennének a kritériumaim.
Ezt a configot kéne meghajtania.AMDx22 5200+,2Gb-ram,nvidia geeforce 9800GT.dvdíró,floppy,300Gb Samsung winchester.MSI k9n Neo f v2 alaplap.
Csak annyi vele a helyzet hogy a dvd-íróm meg a winchesterem egy régi szabvány vagyis sima IDE a bemenete ezért olyan kellene ami ezeket is befogadja.
A további helyzet az hogy el kéne bírnia egy ennél komolyabb gépet is a tápnak mert szeretnék fejleszteni a közeljövõben.
Szóval van valakinek valami 5lete hogy milyet vegyek?Olyan helyrõl kéne ahonnan meg is tudom rendelni és postán vagy futárral meghozzák.25ezret szánnék az akcióra.Elõre is nagyon köszönöm.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz vadiúj AM2+
intel quad core q9400 használt 775
Melyik a jobb vétel?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Példaképpen, az alant írott konfigommal szinte semmi különbséget nem vettem észre 800-1066 között. Max benchmark értékeknél.
[merlinw.org]
Mert nekem most van 333as meg 533as is a gépbe, és szeretnék beletenni 2gbot ami jobb és nem összekeverni.
A lényeg, hogy nincs baj a lappal, csak a "kék" slotba kelleni fog egy VGA, ha játszani szeretnél.
Más: Ugyan ritkán használjuk, de vicces: A PICE 2x slot komoly helyen van (a híd borda fölött)..izé😊)

[merlinw.org]
- max. 8192 MB, 800 MHz-es 4 DIMM DDR2 memória - ezt írja, akkor ne vegyek bele 1066mh-es ramot, ugye? Ha beleteszem akkor nem fogja felismerni, vagy 800asnak fogja felismerni?
A DDR2 RAM megállja még a helyét?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ha am2+ az alaplapod akkor a mostani amd procik belemennek és a ddr2 ramjaid is jók lennének azokon az alaplapokon még dd2-es foglalat van (tehát csak procit és vid karit kéne venned)
ha viszont alaplapot kell cserélned akkor am3 lesz és azon már dd3 slot van tehát a ramok csere
Eljutottam oda, hogy valamit fejleszteni kellene a gépen, elsõsorban a FINAL FANTASY XIV miatt. Mivel totál el vagyok maradva hardver téren, javaslatokat várnék.
Most van Athlon X2 4600+ (2.4) proci, 4GB RAM, és Sapphire HD3870 512 a kártya.
Mi a fõ szempont, mire kell gyúrni?
Persze nem végtelen a budget sem, tehát nem csúcskategóriára gyúrnék. Kártyából egy Sapphire 4870 Vapor-X 1GB GDDR5 van kinézve.
Procim nagyon gáz már manapság? 😊
Segítetek nekem tippekkel?
(Jah, monitorom is 1280x1024-ben megy maximum jelenleg, egy Samsung SyncMaster 913n)
Köszi!
Mayday
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
katt
tehát ez az integrált cuccos egész pontosan mit is takar? látom te nagyon értesz ezekhez,valamelyest én is,de én leragadtam az alap dolgoknál. :/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!