Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltéve ha az az FPS inkább FSP 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
PALIT GTX460 1GB GDDR5 SONIC PLATINUM PCIE 62.914Ft
SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 HDMI DP PCIE 70.236Ft
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
[merlinw.org]
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bazdmeg ilyenkor annyira hülyének érzem magam hogy ilyeneket meg kell kérdeznem.Mert amivel már volt dolgom/problémá azt kapizsgálom de ezeket.
Szóval ennek is van egy RGB kábelja ami kijön belõle amire rákötöm a videókártyához kapott(hdmi?DVI?) csatlakozót aztán mehet a dolog.
Mellesleg már tuti h a monitor hibás mert rákötöttük laptopra és ott is szar a képe.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
<#zavart2>#zavart2>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Valamint ez a moncsi jó is?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Dübörög a 965ös x4
Ha vár vele 1-2 évet a felét sem kapja érte. Okosan csinálja, én a kocsival játszom ezt😊 PC-vel lusta vagyok, pedig az enyém is érik az eladásra lassan.
[merlinw.org]
Számolgatok, hogy be kellene újítani a konfigom.
Mennyiért lehet manapság elpasszolni ezeket:
Core2Duo E8400 3Ghz
Gigabyte GA-EP35C-DS3R (http://www.giga-byte.hu/products/mb/overview/ga-ep35c-ds3r_21.html) //annyi bakija van, hogy nem megy az integrált hálókártya, adnék pci-ost hozzá//
2*2GB dual kites (tehát 4x1G😎 Geil Ultra DD2 800Mhz
Sapphire 4850 512MB Vapor-X
Ezt szeretném lecserélni, max 30k-t tudok pluszban rákölteni.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Saor Alba
A pontos konfig:
Gigabyte EP45-UD3P
E8500 (3,16 GHz)
Geil Ultra DDR2 4GB 800MHz CL4
Sapphire 4870 Toxic 512 Mb
Mindez W7 Enterprise alatt.
Jó ár/értékû felsõ kategória:
AMD Phenom- 2 1090T X6 BOX 65 625 Ft
- AMD AM3 Foglalat, 6 mag
- 3.2GHz mûködési frekvencia
- 3.6GHz Turbo CORE technika
- 1.125-1.4V feszültségek
- L1 cache: 128kb
- L2 cache: 512kb x 6
- L3 cache: 6Mb Shared
- Maximális fogyasztás: 125W
- AMD64/AMD-V/Cool-N-Quiet
- Extended 3DNow,MMX,NX-bit
- SSE,SSE2,SSE3,SSE4a
Intelbõl:
Intel Core i5-670 3.46GHz BOX 56 875 Ft
- Socket LGA 1156, 4 mag
- Dual magos felépítés
- 733MHz GPU órajel
- L3 Cache méret: 4Mb
- 32nm gyártási technológia
- 73W-os fogyasztás
- Int. DDR3 memória vezérlõ
Ez is elég mindenre még jó ideig és az ára is finom:
Core i5-760 2.80GHz BOX 48 250 Ft
- Socket LGA 1156, 4 mag
- 2.80GHz Mag órajel
- L3 Cache méret: 8Mb
- L3 Cache sebesség: 2.80GHz
- 45nm gyártási technológia
- 95W-os fogyasztás
- Kétcsat. DDR3 memória vez.
- Turbo Boost 3.2GHz
Ha most vennék gépet akkor az X6-ot venném gondolkodás nélkül, ha csak proci kellene inteles alaplapba akkor az i5-760-at venném.
[merlinw.org]
Ezzel azt szeretném eldönteni h a monitorom szart be vagy a VGA-m.
És a kérdés.Mi a franc baja lehet neki?Por vagy megadta magát?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
All hail the double x!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3