Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Saor Alba
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Saor Alba
Szóval egy fél vagy 1 éve néha-néha, pl. gép bekapcsoláskor mindig zúgott valami. Aztán egyszer nagyon hangos volt és nem akart abba maradni, úgy hogy elkezdtem keresni mi zúg és megtaláltam.
Itt is látszik, hogy ugye van a külsõ burkolata, és azon belül van a ventillátor.
A kártya fejjel lefele van a gépbe, és valahogy nem tom mi történt de "ráesett" a burkolatra a ventilátor, azaz forogni forog, a tengelye forgatja de ha nagyon megy akkor kib*szott hangos mert folyamatosan súrolja/karcolja a szélét a burkolatnak.Onnan tudom hogy amikor kerestem a hangot, megfogdostam az alkatrészeket, és amikor hozzá nyúltam a ventihez, fel tudtam "csúsztatni" kb 1-2 mm-et és amikor feltoltam akkor ugye szinte semmi hangja nem volt. (Persze mind ezt mûködés közben.)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Viszont a Black Ops is szaggat pedig nagyon levettem midnent, meg az új NFS is úgy fut hogy 1280x1024 (mindent így játszok mert csak ennyit tud a monitor) és minden más kiakpcsolva, de még így is 1-2x beszaggat.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bár most egy <#lama>#lama>-t fogok kérdezni, de tápokban nem vagyok otthon, illetve hogy minek mekkora kell, szóval, a vinyók száma függhet a tápoktól? Mert most 3 van a gépbe, de akkor gondolom a vinyóknak mind1 milyen táp van...
Saor Alba
Ja igen és 200.000 Ft-ból karácsony után össze fog jönni olyan gép amin legalább mediumon menni fog a crysis 2 szerintetek?
"Ja igen és VGA-ból ATI szóba sem jöhet csak és kizárólag Nvidia"
Az ilyen ovodaba illo megjegyzeseket lehetoleg keretik mellozni, inkabb ajanlom figyelmedve az alabbi grafikont:
GTX 460, HD 6850 remek kartyak, mindketto 45k korul kaphato... Te dontesz.
(+10-11k-val tobbe kerulo 6870 meg jobb vetel szvsz 😊 )
Saor Alba
De akkor ezek szerint, nem csak táp de alap lapot is mindenképpen cserélni kell. Akkor szerintem megvárom a karácsonyt addig gyûjtök, most van 45.000 forintom, nov 30. névnap, aztán dec szülinap meg karácsony szóval, remélem fog jönni egy kis "bevétel" és akkor majd beszélek apával és valamennyit ad bele és ha mondjuk össze szedek egy 100 körüli összeget, akkor akár õ is bele ad még egy 100 ast és akkor már komplett gépcsere. Amúgy is ez a VGA éppen belefér a gépházba, úgy hoyg ha esetleg a kövi nagyobb lett volna, lehet hogy új ház is kellet volna :S
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan fejlesszem a gépemet.
Van egy MSI R3870X2-T2D1G-OC 1024 MB PCIE vidi kártyám és a ventilátorral vannak gondok, meg hát nem is túl erõs, de még garanciális, szóval az lenne a terv hogy vissza visszük és egy jobb kártyát vennénk helyette.
Most látom csak hogy nem csere garanciás de az oldalon (Ipon.hu) már nincs kint a termék szóval az árát vissza kapom remélhetõleg.
Na szóval ennek az ára 35.000 Ft én szeretnék valami erõsebb kártyát
ezekre gondoltam, szóval pont egy 10esel kell kipótolnom a régi árát. Esetleg ha tudtok jobbat, elfogadom de max 50.000 forintig de inkább 45 körül. Akkor marad pénzem új CPU ra. Na abból fogalmam sincs hogy milyen kéne, illetve hogy milyet tudok bele rakni az alaplapomba.
Ilyen alaplapom van.
Plussz mindenképpen kéne egy új táp mert a mostani konfigot is sztem éppen bírja.
Ja igen és VGA-ból ATI szóba sem jöhet csak és kizárólag Nvidia.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
CPU típusa : Intel Celeron, 2400 MHz
Alaplap neve : Abit IC7
Rendszermemória : 512 MB
Videokártya : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 M😎
Lemezes meghajtó : Maxtor 60GB és 40Gb
Optikai meghajtó : SAMSUNG RW és egy ASUS RW
Hangkártya : Realtek ALC650
Ár:20.000ft akit érdekel irhatprivit vagy ide is irhat 😊
MSI 870-C45: 16.513 Ft
AMD Phenom II 945 3.00Ghz AM3 BOX: 32.006 Ft
KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G: 14.400 Ft
SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb SATA2 HD103SJ: 13.939 Ft
PALIT 460GTX 1GB GDDR5 HDMI PCIE: 45.088 Ft
121.946 Ft
Saor Alba
az egyik barátom szeretne egy alaplapot a következõ konfigurációhoz(MOST venné, tehát ha valami nem jó, akkor pls szóljatok.. JÁTÉKRA kéne neki és 120ezret rászán. Természetesen pár ezerig túl lehet lépni, de ha nem muszáj akkor ne!)
tehát maga állította össze:
Proci:Core i3-550 dualcore 3,2Ghz 1333Mhz 4mb LgA1156
ram: 2x2gb DDR 3 1333 Mhz
Lap: Biostar TH55HD (OC) Intel S-1156 mATX ->ez jó ??
HDD: Samsung F3 HD1035J
kártya: PCI E 460 GTX 768Mb Gainward DDR5
De nyugodtan rakjatok össze gépet. Természetesen táp nem szükséges, mert 450Wattos Gigabyteja van.
Várjuk a segítségeiteket, nagyon szépen köszönjük!
Saor Alba
Saor Alba
AMD Phenom II 945 3.00Ghz AM3 BOX: 32.006 Ft
KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G: 14.400 Ft
POWERCOLOR AX6870 1GBD5-M2DH PCIE: 60.983 Ft
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ: 10.374 Ft
FSP FSP400-60APN: 8.412 Ft
ASUS TA-K82: 5.425 Ft
148.975 Ft
(meg mindig ott tartasz hogy GTX 460? <#rolleyes>#rolleyes>)
Saor Alba