Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tápból pedig FSP 400W (8 ezer szintán)
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
-AMD Athlon II X2 255 Boxed proci 13.000 forint
-XFX Radeon HD4670 750M 1024MB PCIe (HD-467X-ZDF2)VGA 15.000 forint
Eddig 37 ezer, szerintetek ez megfelelõ konfig az elõzõhöz képest? (amit kinevettek páran 😄)
És hozzá mondjuk:
-LC-POWER LC6650GP3 8 ezerért?
Ez így 45 ezer lenne durván.
Vélemény?
I S A e o e m o w s m !
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Itt vannak róla infók.
I S A e o e m o w s m !
45-bõl 25 máris csak 20 maradt.
Táp+proci 20ból? Elég necces 😊
I S A e o e m o w s m !
(Max grafikával vannak az adatok)
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Ati HD5750 (esetleg egy 4850, kb. ugyan az, csak nincs DX11, és 3k-val olcsóbb): 23k
Intel Celeron Dual Core E3400: 11k (Ezt pedig szerintem tudod tuningolni, tuninggal pedig bõven mennek majd a játékok)
FSP 400W tápegység: 8k
Ez így 42k, sajnos RAM meg alaplap már nem fér bele. De ha írsz egy alaplap típúst akkor többet tudok mondani, mert lehet hogy jó az az alaplap. (Nekem is 3-4 éves Asus P5B van, és tökéletes)
Tápegység pedig azért kéne, mert az olcsóbb tápokban nics semmi védelem, vagyis ha elromlik viszi magával az egész gépet. Jobb ha veszel 8k-ért egy normálisat, mintha a mostani miatt az egész géped elromlana. Haveromnak is volt szar tápja (Mercury), és felrobbant😄
És nem kamuzok, nem érdekem <#hamm>#hamm>.
Viszont GTA IV és társai már el se indulnak, Black Ops is befagyott az elindításnál (egy próbát megért letölteni 😛).
Nem NASA technológiát akarok, csak hogy a mai játékok egyáltalán elinduljanak a gépemen és ne diavetítéssel.
I S A e o e m o w s m !
AMD 64 3500+ proci
Gigabyte 1600-as VGA
és egy 2004es asus alaplapom van MOST 😊
Nos ezekhez képest az a konfig amit írtam, hát jócskán veri 😛
Nincs 55-60am rá, 45 max.
De köszi azért.
I S A e o e m o w s m !
A RAM-odat amúgy Everest nevû progival tudod megnézni, h milyen.
Mai játékokhoz kéne, de nem elvárás a full grafika, ha közepesen ellötyög bõven elég.
Videókártyát még ezt ajánlották: MSI Radeon R4670-MD1G DDR3 PCIExpress
Ez jobb mint amit elõször írtam, de valamivel drágább is.
I S A e o e m o w s m !
A samsung szep, de nem olvastam rola jokat
LG W2453TQ-PF 50.484 Ft
Errol viszont jokat irnak...
Egyébként meddig várható még a ram árak esése?
Mostanában elég szépen elindultak lefelé, pár hét és pár száz forint miatt nem nagyon akarok várni, de ha esélyes egy nagyobb árrobbanás valamikor akkor inkább várok.
Van egy kétgigás 1600-as Kingmax memória a gépemben, most akarok bele még venni. Azon gondolkodom 2x2 gigát kellene, de azért ha csak 2 giga menne bele azért az sem lenne annyira kevés már(4 giga).
Nem vagyok valami jártas a témában, de én is mostanában akartam VGA-t venni. A VGA-t szerintem felejtsd el. 1 GB? Nos, én HD4850-et akartam venni, és azt hallottam abból is fölösleges az 1 gigás. Tulajdonképpen az azért van, hogy jobban el tudják adni. Ha kicsivel többet is tudnál rá költeni, szerintem egy HD4850 jobban megérné... Vagy esetleg egy 5750.
Ha valaki tud, kérem segítsen döntenem.
Tehát, szeretnék új konfigot venni, 40-45 ezer forintom van rá.
Tehát Procit, Videókarit meg Alaplapot akarnék venni:
-VGA: MSI Radeon R4650-MD1G 1024MB PCIe
-Proc: AMD Athlon II X2 265 Boxed
-Alap: ASRock N68C-GS UCC
Tehát Procit, Videókarit meg Alaplapot akarnék venni:
A ramom 1x 1GB kingston, 1x 2GB kingston.
A tápom: Gaba BS-8000 450W max.
A kérdés adott, megfelelõen mûködne ez a konfig? Bírná a tápom?
Ha valaki tud segíteni elõre is köszi, vagy ha hasonló áron, de jobb vasat tudtok ajánlani, azt is megköszönöm 😊
I S A e o e m o w s m !
Lehet nem jó fórum, de valaki adna linket , ahol le van írva mi a különbség a 32 és a 64 bit között? Tudom 64 a jobb, azt is rakom majd fel, csak érdekelne miben más a kettõ.
Köszi
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Monitor legyen inkább:
LG Electronics W2243S 35ezer
És akkor jut combosabb VGA-ra.
VTX3D VX5670 1GBD5-HV2 PCIE 22.888Ft
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
valahogy úgy mégjobban lefelé szoktak menni az árak az eddigi tendenciák alapján, a ramnak nagyon jó ára van, meg a vinyónak is
ram még mehet majd lentebb mert sok a felhalmozott készlet belõle
processzoroknál majd ha jön az új tokozás, vga-nál meg annyira nagy áresés nem hiszem, hogy lesz max ha az ATI rákényszeríti az Nvidiát az új kártyáival 😊
#hhwnd
iPonon karácsony tájékán hány százalékos áremelkedés szokott lenni? Mert ha 5%-nál több akkor karácsonykor elmarad a gépvásárlás 😞
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^