Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
I S A e o e m o w s m !
Az összeállított konfigot, és az ipon.hu-ról rendelted meg?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Akkor összeállt a konfig.😊 Már csak várni kell ünnepek utánig, és akkor talán kicsit olcsóbban is meg lehet szerezni, meg akkor leszek csak otthon.😊
Minden estre tök jó, hogy van végre egy fórum, ahol (a játékosokkal ellentétben) segítenek is!😊
Köszi még1szer!
40-el semmit sem érsz itt ha erre vagy kíváncsi max filmezõs gépet lehet összedobdni integrált vga-val, kidobott pénz lesz az ablakon, összeveszed a sok gatyit kiadod rá a féltve õrzött 40.000 Ft-odat erre a várt teljesítmény elmarad aztán majd mész any*zni, hogy ilyen szar olyan szar többet nem veszel semmit
inkább tényleg tarsd meg a lóvét, és vegyél majd normálisat, ha eljutsz arra a szintre anyagilag is akkor nem évül el a megvásárolt géped egybõl több ezer forintal
MSI 770-C45
AMD Athlon II X2 245 2.90Ghz AM3 BOX
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz
SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 PCIE SP-11168-02-20R
FSP FSP400-60APN
65.234 Ft
#hhwnd
Csak az érdekelne, az alábbi konfig mûködne-e együtt, és ha nem miért nem.
I S A e o e m o w s m !
#hhwnd
-Chieftec GPS-350EB táp
-HIS Radeon HD4650 512MB PCIe kari (tudom nem csúcs, de az x1600as gigabyteomat toronymagasan veri)
-AMD Athlon II X2 255 Boxed (2x 3.1 ghz) proci
-MSI K9A2GM-F V3 alaplap
Vélemény? Árban 44 HUF lenne ez a kompozíció, jöhetnek a véleményen, negatív-pozitív egyaránt!<#pias>#pias>
Ha ugyanilyen áron (Semmiképp se drágábban!) tudtok jobbat ajánlani azt is szívesen meghallgatom, meg az is érdekelne, hogy amit az elõbb leírtam, egyáltalán mûködne-e együtt? 😄
I S A e o e m o w s m !
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lényegében használnám a gépet videó készités, vágásra, photoshopra (jó lenne most már tisztességesen megtanulni ezeket), plus nem utolsó sorban játék, és egyebek. 😊
mert így leíroások alapján , eddig nem sok külömbéget vettem észre
(Mennyiért nézted azokat a RAM-okat? Mert ha lényegesen nem drágább,akkor végülis tökmind1,ártani nem árt. 😊 )
(Amiket én elõször szemeltem ki a Kingston HyperX-ek azok XMP RAM-ok, nem tudom hogy megéri-e, van-e értelme...)
Táp: Corsairbõl a VX450-et néztem,de 20k-ért...annyira nem volt szimpi. Kétségkívül fasza kis táp. Odin széria is bevált,FSP-t már nem is említve. SuperB 460-at meg nem véletlenül ajánljuk itt is agyba-fõbe 😉
ATi kártya meg abszolút jó. Képzeld,nekem eddig csak ATi-m volt 😊 Nem vagyok márkapárti,azt veszek/vennék ami éppen jó. Ez a VTX3D meg pláne marha jó,mert valami embertelenül olcsóért osztogatják a VGA-t a népnek. Egy kolléga tán' 1 hónapja vett pont ugyanilyen 5770-et és nagyon meggyõzte.
Egyébként ezen a héten, de inkább jövõhéten lenne esedékes a vásárlás.
AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition 38.220 Ft
KINGMAX TinyBGA 4096Mb DDR3 1333Mhz KIT 13.687 Ft
VTX3D VX5770 1GBD5-H PCIE 32.755 Ft
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ 9.937 Ft
SAMSUNG SH-S222A/BEBE Fekete OEM 5.150 Ft
SHARKOON Rebel 9 Economy Fekete 13.975 Ft
GIGABYTE Superb 460W/CHIEFTEC CTG-450-80P 450W BOX 9.577/12.050Ft
+az a pár darab 12-es venti
ARCTIC COOLING F12 Pro 1.549Ft/db
szvsz ezzel jobban járnál,márcsak a 4mag miatt is. (+bitang jól bírja a tuningot a proci)
Többiek véleményét is várd meg,pláne Soltenét! 😊
De szivesen "barátkozom" a Corsair-rel is... 😊
1., 500W felesleges és nem is hiszem,hogy az a táp olyan hû de nagy hatásfokkal rendelkezne
2., Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal,hogyha aztmondom,hogy számomra ismeretlen márka és inkább vennék FSP-t vagy Corsairt,Chieftec-et..
Rögtön összedobok valamit.
VGA-n vacillálok, táppal mi a gond? (rosszat nem igazán olvastam róla eddig).
Táp nem stimm,GTS 450 felejtõs.
Mennyibõl szeretnéd mindezt kihozni?
Alaplap: GigaByte GA-H55M-UD2H (micro-ATX)
CPU: Intel Core i3 550 3,2Ghz
RAM: Kingston HyperX (2x2Gb kit) DDR3 CL9 1600Mhz
HDD: Samsung Spinpoint F3 500Gb SATA2 16Mb cache
ODD: LG GH22NS40, S-ATA
VGA: GigaByte GeForce GTS450 OC (1Gb GDDR5) PCI-E (vagy GigaByte HD5770)
Ház: Sharkoon Rebel 9 Economy (plusz elõre 1x12cm hûtõ, hátra 1x12cm, oldalra 2x12cm hûtõ)
Tápegység: Super-Flower Atlas 500P-12P 500W
Tanácsotokat, észrevételeiteket elõre is köszönöm! 😊
monitornak többen javasolták már itt LG W2453TQ-PF 50.484 Ft. vinyó nem kell, van három egyet átteszek ebbõl majd. tehát ha ezeket levesszük akkor 150-160k ból kéne egy gép vinyó, és monitor nélkül.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
De a tippeket tényleg köszi 😊
I S A e o e m o w s m !
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Akkor mégis mit vegyek?
Nem évtizedekre kell, 2-3-4 éven belül cserélem úgyis.
Csak a mostanim már szar.
40-45 ért proci-alaplap-VGA és táp is HA nagyon muszáj, csak ennyit akarok 😄
Nem kell 1920as felbontás ultra grafikán.
Nem kell semmi extra, csak menjen rajta min-medium szinten egy 2010es játék, Mafia II, GTA IV stb.
I S A e o e m o w s m !
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Tényleg nem szempont nálam, hogy akármi fusson 1920as felbontáson, ellennék én 1024-en is a Black Opsal meg GTA IV-el, nem vagyok maximalista.
I S A e o e m o w s m !
A GT 240 -en gyakorlatilag 9600 GT átnevezett változata DirectX 10.1 -el felturbózva. Vagyis az Nvidia újabb parasztvakítása."
Viszont ez menne a ASRock N68C-GS UCC alaplapba?
I S A e o e m o w s m !
Egyébként ezzel jobban jársz, mint a 4670-nel.
-ASRock N68C-GS UCC alaplap 9.200 forint
-AMD Athlon II X2 255 Boxed proci 13.000 forint
-XFX Radeon HD4670 750M 1024MB PCIe (HD-467X-ZDF2)VGA 15.000 forint
+ FSP 400W 8 ezerért jó választás lenne?
Mármint, ezért az árért persze.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
FSP,Gigabyte,Corsair,Enermax,Chieftec.