Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 terrás vinyót akarok venni (hitacsi 7200 rpm)rendszerlemeznek is használnám, de nekem azt mondták, hogy ezek a terrás vinyók nem jók rendszerlemeznek, mert tönkremennek hamar. Vélemény?
Köszi a segítséget!
Most felnyomok rá mindent, azt letesztelem.
Csipesz
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Ilyened van vagy ehhez hasonló? A nagy csatisat rátolod a tápra, a 6pinest meg a vga-ba
1.
2.
mivel a gyári kábelenen is csak 1bemenet van gyanítom az elég
#hhwnd
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A Phenom 945 -ös procit bios-ba ha be kell állítani, hogy állítsuk be a 1333-as memóriához? A szorzókra gondolok. Vagy hagyjuk auto-n mindet?
15*200 -on? A mem meg 667-en?
de ha annyira meg akarsz nyugodni veszel egy új átalakítót 😊
#hhwnd
Ami meg nekem van átlakító, nem merem rádugni 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
FSP 400W FSP400-60APN Active PFC
de nincs rajta 6 tûs vga csati. Ez kellett volna:
FSP 400W FSP400-60GHN Active PFC
mert ezen meg van egy.
A vga meg ez: VTX3D HD5770 1GB DDR5 /VX5770 1GBD5-H, de ehhez meg NEM adtak 6 tûs átalakítót!
Az oldalon, meg a dobozán is írják, hogy a VTX3D HD 5770 1GB GDDR5 : Minimum System Power Requirement --> 450W
Mivel ez nem az én gépem, hanem uncsitesómé, de nekem meg (alanti konfigból) van egy átalakító ami megmaradt a VGA-ból, mert a táphoz adtak pár csatit és azzal dugtam rá. (nem is merném az átalakítóval), így gondoltunk rá, hogy kipróbáljuk. De hosszas huzavona után arra a döntésre jutottunk, hogy mégse próbáljuk ki.
Mert a táp pl nincs 450W, és egy ilyen átlakítós megoldás meg nem tudom mennyire megbízható. Meg mondták azt is, hogy az átlakítóval, ha esetleg kb 100%-osan kihajtanánk a karit, lehet nem kapna elegendõ feszt, és lehet h el is szállhat.
Szóval ehhez már teljesen nem értek.
Ti mit mondtok? Várjuk ki a holnapot és próbáljuk becserélni a tápot a nagyobbikra a boltban? Vagy dugjuk rá nyugodt szívvel az átalakítóval a 400W-os tápra???
Köszi a segítséget!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De sajnos a táp elég kevés hozzá. És nincs rajta 6tûs PCI táp csati.
Szal mehetek vissza a boltba kicserélni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
GIGABYTE P55A-UD7, sürgõsen, áron alul jóval.
Bontatlan, dobozos, hibátlan!
Érdeklõdni PM-ben!
üdv,
www.team-gigabyte.com
szintén zenész <#eljen>#eljen>
Saor Alba
Valaki tudna segíteni összerakni egy új gépet(játékra, 1280*1024es felbontásra)kb 60.000 Ft-ból? Alaplap, proci, videókártya, memória és táp kéne, az egész egy microATX házba lenne belerakva.Egyenlõre ezekre gondoltam:
ASROCK N68-GS3 UCC 10.451
AMD Athlon II X2 250 3.00Ghz AM3 BOX 14.563
SAPPHIRE 11168-23-20G HD5670 512MB GDDR5 PCIE 19.713
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR3 1600Mhz 4.482
FSP FSP400-60APN 8.775
Összesen:57984 Ft
www.smart-bus.hu
Itt egy F3 a Ready-bõl:
1000GB (1T😎/32M/7200rpm Samsung HD103SJ bruttó: 13 900,- HUF
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Saor Alba
Valaki adna linket a legfrissebb directX-hez? 64bites rendszerre valót. Köszi szépen!
engem az izgat hogy ennyi cumo elég ha ezt egybe lehet-e épiteni?
és hogy kompatibillisek-e? mert mini gépekbe nem vagyok jártas. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lustaság, úgyhogy tényleg csak, ha van "kész"😊
[merlinw.org]
Hát kell egy táp átalakító kábel. ill egy sima sata adatkábel
átalakító adatkábel (létezik olyan is aminek egyik felén csatlakozó elvan fordítva 90 fokot)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Köszönöm a válasz(oka)t!!!
SAMSUNG 1000GB F1 7200rpm 32MB SATA2 HD103UJ 14.313Ft
vagy
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ 9.937Ft
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep