Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30k körül ATI videokártyából szerintem ez volna a legjobb választás. (Ha jól emlékszem akkor a múltkor írtad hogy ATI VGA-k érdekelnek)
hála istennek a vga kérdés ugrott most,sikerült szereznem egy használt 6200-as geforce-t barátnõm gépébe.szóval akkor rátudok szánni 25-30k-t is késõbb.
a másik a proci hûtõvel is úgy jártam mint a tápegységgel,most hogy megszeretném rendelni levették az oldalakról
így ismét keresnék egy normális nem túl zajos hûtõt am2-es processzorra árban az elõzõ amit néztünk 8 ezer ft környékén volt,szóval ebben a kategóriában jó lenne maradni persze 1-2 ezer +- belefér
a másik a proci hûtõvel is úgy jártam mint a tápegységgel,most hogy megszeretném rendelni levették az oldalakról
így ismét keresnék egy normális nem túl zajos hûtõt am2-es processzorra árban az elõzõ amit néztünk 8 ezer ft környékén volt,szóval ebben a kategóriában jó lenne maradni persze 1-2 ezer +- belefér
"asus-asrock. Hiába ua a gyártó"
Nem tudom milyen viszonyban vannak, régen AsRock és Pegatron Asus leányvállalat volt, de nemrég egy AsRock vezetõt lecsuktak ipari kémkedésért, amiért az Asus fizette. Hmmm.
Nem tudom milyen viszonyban vannak, régen AsRock és Pegatron Asus leányvállalat volt, de nemrég egy AsRock vezetõt lecsuktak ipari kémkedésért, amiért az Asus fizette. Hmmm.
"Beszart chieftech-töl még nem láttam halott gépet,"
Hát pedig a "jó öreg" delta beles 360/430W-os Chieftec és más név alatt futó társaitól só pár gép kihalt. Amúgy meg egy überdrága 60.000es táptól is behalhat ha gyári selejt, oyan ami gyári teszten nem jön ki ...
Hát pedig a "jó öreg" delta beles 360/430W-os Chieftec és más név alatt futó társaitól só pár gép kihalt. Amúgy meg egy überdrága 60.000es táptól is behalhat ha gyári selejt, oyan ami gyári teszten nem jön ki ...
XFX HD5770 1GB DDR5 HDMI PCIE-t nem kapni itthon?
\"Kicsi vagyok székre állok, b*szátok meg így se látok\" :):)
Én se úgy veszek, vettem gépet. 80k-es technics- erõsítõt se veszek, me az se tud többet ott pl a nevet fizeted meg. De utána kell járni. Ugy mit pl asus-asrock. Hiába ua a gyártó, de az asrock-ra mégis a hulladék alkatrészeket teszik, míg asus-ra a bevizsgáltakat. Vagy pl egy pqi memória is samsung blokkokat tartalmaz, csak éppen nem a bevizsgáltakat míg a samsung a sajátjára a teszteltet teszi. Arról meg nem tehetek, hogy sok <#lama>#lama> képes venni madarasteszkóba egybekonfigot, ami kb egy forintot sem ér. De legalább van mit javítani. <#hehe>#hehe>.
A mai 6k-es csodák meg tényleg a technika vívmányai. De pl egy 5-6 éves dimarson vagy eltax 6k-es csoda dvd, még mindíg megy a mai napig is. Míg egy mai samsung csoda ami 20k, fél évet nem bír ki.
Igaz nekem is egy Thomson DPL570-es erõsítõm van, aminek a fél belselyét kicseréltem. Igaz ez is a minõsége miatt szart be, de mivel leírtam hogy csere (csereutalvány) és magamnak félretettem "meghackeltem", majd hazahoztam így már eléggé nehézkes kifingatni. És olyat szól, hogy a 100k-es csoda sony erõsítõ, és a 300k -es mesehangfalak a közelébe se érnek, ezeknek a fos õskövület 110W-os videoton hangfalaknak (amik szintén feltuningoltak).
A mai 6k-es csodák meg tényleg a technika vívmányai. De pl egy 5-6 éves dimarson vagy eltax 6k-es csoda dvd, még mindíg megy a mai napig is. Míg egy mai samsung csoda ami 20k, fél évet nem bír ki.
Igaz nekem is egy Thomson DPL570-es erõsítõm van, aminek a fél belselyét kicseréltem. Igaz ez is a minõsége miatt szart be, de mivel leírtam hogy csere (csereutalvány) és magamnak félretettem "meghackeltem", majd hazahoztam így már eléggé nehézkes kifingatni. És olyat szól, hogy a 100k-es csoda sony erõsítõ, és a 300k -es mesehangfalak a közelébe se érnek, ezeknek a fos õskövület 110W-os videoton hangfalaknak (amik szintén feltuningoltak).
Hát, szerintem ezek a 6k forintos DVD játszók, maguk a technika hihetetlen vívmányai. Hogy ezek ilyen hulladék alkatrészbõl, hogy a bánatos szarba tudnak valami mûködõ dolgot létrehozni, az maga a csoda!!! 😄
Le a kalappal elõttük. 😄
Nem hibába mondják, mérnökök arra jó csak, hogy ugyan azt megépítse amit egy hozzáértõ szaki, csak tized árból. 😊
Amúgy nem kell messzire menni, egy 80k forintos technics erõsítõ anyagára nem haladja meg a 15k-et. 😄
Amúgy ilyen helyeken sosem vennék gépet, életemben nem vettem komplett gépet, összeszedni sem sikerült még kevesebb mint 3-4 üzletbõl egyszerre 😄 Vagy ez nincs, vagy az nincs, erre kell várni, arra kell várni... 😄
Le a kalappal elõttük. 😄
Nem hibába mondják, mérnökök arra jó csak, hogy ugyan azt megépítse amit egy hozzáértõ szaki, csak tized árból. 😊
Amúgy nem kell messzire menni, egy 80k forintos technics erõsítõ anyagára nem haladja meg a 15k-et. 😄
Amúgy ilyen helyeken sosem vennék gépet, életemben nem vettem komplett gépet, összeszedni sem sikerült még kevesebb mint 3-4 üzletbõl egyszerre 😄 Vagy ez nincs, vagy az nincs, erre kell várni, arra kell várni... 😄
Nem kell hogy hozzám hozd, majd ugyis ide kerül, akár ew-s, saturnos, mm-os, tesco-s cuccod befosik, elöbb-utóbb ugyis itt fog kikötni (garanciális központ) és majd mi megjavítjuk. <#hehe>#hehe> Amit aztán visszküldünk oda, ahonnan vetted.
Am meg, kb 5-6 éve pl dvd lejátszót (noname) is olyat lehetett kapni, ami még MA is jó. Ellenben a mai dvd lejátszók (noname) egy évnél tovább nem húzzák. NC. És nem pontosan a hõfokra gondoltam, de a sok mezei user ugyse érti, hogy: olyan hulladék fos szar alkatrészeket tartalmaz, amitõl sokáig nem bírja a cucc. Fõleg ha pár fokkal melegebb, nem a megadott évig fog üzemelni hibátlanul és idõ elõtt beszarik. Kondik kimennek, ellenállássok, stb... Pl fél kiló portól melegszik mint atom. De te biztos érted, mert mûszerész lehetsz.
Hasonlíts össze egy 6k -es codegent, és egy 28k-es chieftech tápot.
Nah ez nem sikerült. De mind1, nem magyarázkodok.
Flame forewer. <#worship>#worship>
Beszart chieftech-töl még nem láttam halott gépet, de codegentöl már nem egy gép (kompletten) dobta fel a talpát (proc,ram,alaplap,vga).
Am meg, kb 5-6 éve pl dvd lejátszót (noname) is olyat lehetett kapni, ami még MA is jó. Ellenben a mai dvd lejátszók (noname) egy évnél tovább nem húzzák. NC. És nem pontosan a hõfokra gondoltam, de a sok mezei user ugyse érti, hogy: olyan hulladék fos szar alkatrészeket tartalmaz, amitõl sokáig nem bírja a cucc. Fõleg ha pár fokkal melegebb, nem a megadott évig fog üzemelni hibátlanul és idõ elõtt beszarik. Kondik kimennek, ellenállássok, stb... Pl fél kiló portól melegszik mint atom. De te biztos érted, mert mûszerész lehetsz.
Hasonlíts össze egy 6k -es codegent, és egy 28k-es chieftech tápot.
Nah ez nem sikerült. De mind1, nem magyarázkodok.
Flame forewer. <#worship>#worship>
Beszart chieftech-töl még nem láttam halott gépet, de codegentöl már nem egy gép (kompletten) dobta fel a talpát (proc,ram,alaplap,vga).
Ezt a kerdeses FSP-t lemezgettek a PH-s szakik, a kis bordameret mellett (alacsony zajszintnek lottek) kisse alulmereteztek a bemeneti kor kondijat. Ami nem feltetlen katasztrofa, de jobb eset szvsz ha tulmereteznek valamit. 😊 90-es tapegysegnel foleg.
Persze lehet hogy gonosz megjegyzes volt a "kisporolt", mondhatjuk az is hogy szep, rendezett... 😄D
Nyilvan nem veletlenul kapta a 90-es minositest, a kerdes az hogy a benne levo alkatreszek 2 ev elteltevel is eletkepesek lesznek-e...
Persze lehet hogy gonosz megjegyzes volt a "kisporolt", mondhatjuk az is hogy szep, rendezett... 😄D
Nyilvan nem veletlenul kapta a 90-es minositest, a kerdes az hogy a benne levo alkatreszek 2 ev elteltevel is eletkepesek lesznek-e...
Saor Alba
Az tuti, amúgy éreztem is mindig. Mindig öt 5.25-ös férõhelyes házat vettem, és a víznek a súlyát is mindig cipelni kellett 😄
Amúgy félretéve a viccet, ha megnézel egy ilyen egyszerû kis tápegységet/telefon/kamera/fényképezõ töltõt, az elmúlt 5-6 évben azok is felére csökkentek méretben, súlyban meg még drasztikusabb a változás. Megbízhatóságuk meg ennek ellenére fejlõdött. 5-6 alkatrészt, simán kiváltottak egyel. <#idiota>#idiota> Itt is simán végbe mehet ilyen változás, csak az alkatrész árakon múlik, mit tesznek bele 😄
Amúgy félretéve a viccet, ha megnézel egy ilyen egyszerû kis tápegységet/telefon/kamera/fényképezõ töltõt, az elmúlt 5-6 évben azok is felére csökkentek méretben, súlyban meg még drasztikusabb a változás. Megbízhatóságuk meg ennek ellenére fejlõdött. 5-6 alkatrészt, simán kiváltottak egyel. <#idiota>#idiota> Itt is simán végbe mehet ilyen változás, csak az alkatrész árakon múlik, mit tesznek bele 😄
GIGABYTE GA-770T-D3L: 16.550 Ft
AMD Phenom II 550 3.10Ghz AM3 BOX Black Edition: 22.675 Ft
A-DATA 4096Mb DDR3 1333Mhz KIT: 10.187 Ft
SAMSUNG SH-S223C/BEBE: 4.414 Ft
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ: 10.432 Ft
VTX3D VX5770 1GBD5-HV2 PCIE: 31.777 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.437 Ft
AMD Phenom II 550 3.10Ghz AM3 BOX Black Edition: 22.675 Ft
A-DATA 4096Mb DDR3 1333Mhz KIT: 10.187 Ft
SAMSUNG SH-S223C/BEBE: 4.414 Ft
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ: 10.432 Ft
VTX3D VX5770 1GBD5-HV2 PCIE: 31.777 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.437 Ft
Saor Alba
Hát, ezeknél a kapcsoló üzemû tápoknál, nehéz ezt megállapítani, hogy mi számít spórolásnak. 😄
Minden esetre, ezt toroid trafós tápegységgel kellene létrehozni.... Minden háló-partys emberke kigyúrt fazon lenne már 😄
Minden esetre, ezt toroid trafós tápegységgel kellene létrehozni.... Minden háló-partys emberke kigyúrt fazon lenne már 😄
Jah, jo kisporoltak a belsejet... <#alien>#alien>
A felfele nyilacskak meg jobb szellozest biztositanak a mehsejt-racsozatnal? 😊)
A felfele nyilacskak meg jobb szellozest biztositanak a mehsejt-racsozatnal? 😊)
Saor Alba
Én 5-6 éve vettem chieftec 550es tápot, most cseréltem benne a 12cmes ventit mert hangos kezdett lenni. Az akkor volt ~28k, kellett a 7800gtx sli miatt.
Nem volt ráírva hogy 80%gold plus, és mégis jó.
Amúgy a 15k villanyszámla kb 5-6 év alatt teljesül, ha utánaszámolsz, és 10% hatásfok miatt milyen hõmérséklet különbségek lesznek kb? 2-3 fok?
Nem mintha valaha is elvinném a gépemet bárhova is szereltetni, vagy javíttatni, de hozzád bizti nem vinném.
Nem volt ráírva hogy 80%gold plus, és mégis jó.
Amúgy a 15k villanyszámla kb 5-6 év alatt teljesül, ha utánaszámolsz, és 10% hatásfok miatt milyen hõmérséklet különbségek lesznek kb? 2-3 fok?
Nem mintha valaha is elvinném a gépemet bárhova is szereltetni, vagy javíttatni, de hozzád bizti nem vinném.
Van az az õsi angol mondás, hogy: "Nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsót vegyünk!"
A magyarok általában éppen úgy nem értik, mint a "kompromisszum" szó jelentését, ami minden más nyelvben jót jelent, kivéve itt. 😊
A magyarok általában éppen úgy nem értik, mint a "kompromisszum" szó jelentését, ami minden más nyelvben jót jelent, kivéve itt. 😊
100-110ért gépet tudnnátok nekem összepakolni?
Amd-s is lehet ha az olcsóbb
ati-s karival ha lehet 😊
Gépház nem kell
Amd-s is lehet ha az olcsóbb
ati-s karival ha lehet 😊
Gépház nem kell
\"Kicsi vagyok székre állok, b*szátok meg így se látok\" :):)
Ui központi garis szervízbe dolgozok, a héten kaptam két olyan gépet, amiben a táp fingott ki, az egyik gép sikeresen magával rántotta a memóriákat is. És még garis (1 éves garin belüli) gépek voltak!!!!
Jah és elektróvördös egybekonfig. PFf. Még ha fizetnének se kéne.
De nem ez a lényeg, legalább van melóm. <#taps>#taps>
Jah és elektróvördös egybekonfig. PFf. Még ha fizetnének se kéne.
De nem ez a lényeg, legalább van melóm. <#taps>#taps>
Nem érted, az a lényeg.
Vegyél nyugodtan egy 75%-os hatásfokú tápot, fizess ki rá pluszban évente 10-15k forintot az elpazarolt áramra mert szar a tápod. Aztán meg cseréld le kb 1 év után, mert a rengeteg hõtermeléstõl, és az iszonyatos jó minõségtõl (hatásfoktól) meggyengül a táp stabilitása, biztonsága, és ha beszarik, akár a fél gépedbe is kerülhet. Ami meg aztán meg is éri a rizikót.
Ezért érdemes fél évente noname tápot venni 6-8k ért, minthogy egyszer beruháznál egy 20-25k-s tápra, ami meg viszont min. 6-8 évig kiszolgál hibátlanul.
Dehát ezt te tudhatod, hogy mien fába vágod a fejszét.
De kb ez lenne az érhetõ magyarázat.
Vegyél nyugodtan egy 75%-os hatásfokú tápot, fizess ki rá pluszban évente 10-15k forintot az elpazarolt áramra mert szar a tápod. Aztán meg cseréld le kb 1 év után, mert a rengeteg hõtermeléstõl, és az iszonyatos jó minõségtõl (hatásfoktól) meggyengül a táp stabilitása, biztonsága, és ha beszarik, akár a fél gépedbe is kerülhet. Ami meg aztán meg is éri a rizikót.
Ezért érdemes fél évente noname tápot venni 6-8k ért, minthogy egyszer beruháznál egy 20-25k-s tápra, ami meg viszont min. 6-8 évig kiszolgál hibátlanul.
Dehát ezt te tudhatod, hogy mien fába vágod a fejszét.
De kb ez lenne az érhetõ magyarázat.
A tápegységek hatásfoka
Az energia átalakítása a hálózati 230 V-os váltakozó feszültségbõl egyetlen tápnál sem veszteségmentes, de más-más tápok különbözõ hatásfokkal dolgoznak. Minél magasabb egy táp hatásfoka, annál kevesebb energiát "pazarol el" az átalakítás során. Ezzel az elpazarolt energiával két ok miatt vannak gondok: egyrészt fölöslegesen növeli a villanyszámlánkat, egy sokat bekapcsolt számítógép esetén egy gyengébb és egy jobb hatásfokú táp energiafogyasztásában egy évben több ezer forint különbség lehet. A másik gond pedig az, hogy ez az elpazarolt energia nem tûnik el, hanem hõként ottmarad a tápban, amit a hûtésének ki kell vinnie.
A ma kapható jobb hatásfokú tápok közepes terhelés mellett 80-85%-os hatásfokkal dolgoznak.
by hoc.hu
Az energia átalakítása a hálózati 230 V-os váltakozó feszültségbõl egyetlen tápnál sem veszteségmentes, de más-más tápok különbözõ hatásfokkal dolgoznak. Minél magasabb egy táp hatásfoka, annál kevesebb energiát "pazarol el" az átalakítás során. Ezzel az elpazarolt energiával két ok miatt vannak gondok: egyrészt fölöslegesen növeli a villanyszámlánkat, egy sokat bekapcsolt számítógép esetén egy gyengébb és egy jobb hatásfokú táp energiafogyasztásában egy évben több ezer forint különbség lehet. A másik gond pedig az, hogy ez az elpazarolt energia nem tûnik el, hanem hõként ottmarad a tápban, amit a hûtésének ki kell vinnie.
A ma kapható jobb hatásfokú tápok közepes terhelés mellett 80-85%-os hatásfokkal dolgoznak.
by hoc.hu
#hhwnd
ö elméletileg igen, bizonyos ideig tud menni a gép róla 5-10 perc tán, tehát nem egybõl kapcsol ki a géped, eltudod menteni az adataidat, majd kikapcsolni a gépet rendesen
#hhwnd
Az miért fontos egy átlagfelhasználónak hogy 75% vagy 90% hatásfokkal mûködik egy tápegység?
Az évi 3000 Ft villanyszámla különbség miatt? Vagy csak ez is egy olyan népbutítás miatt felkapott semmit sem mond meg adat, mint amilyeneket sokszor látunk?
Az évi 3000 Ft villanyszámla különbség miatt? Vagy csak ez is egy olyan népbutítás miatt felkapott semmit sem mond meg adat, mint amilyeneket sokszor látunk?
Sziasztok! Van egy 650-es szünetmentes tápom! Az ilyen tápok csak arra jók ha áram kimaradás van, akkor nem kapcsol ki semmi, amit rákötöttem?
Bocs ha nem ide tartozik, meg nem nagyon értek hozzá!😄
Bocs ha nem ide tartozik, meg nem nagyon értek hozzá!😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
FSP Aurum
tetszik ez a dizány
"Az aktív PFC-s áramkörrel rendelkezõ, dizájnos termékek a 80 Plus minõsítés Gold fokozatát szerezték meg, így a hatásfokuk átlagosan 90% lehet. A hûtést egy 12 cm-es, hõmérséklet-vezérelt ventilátor oldja meg, mely a gyártó szerint alacsony zajszint mellett üzemel."
hír
tetszik ez a dizány
"Az aktív PFC-s áramkörrel rendelkezõ, dizájnos termékek a 80 Plus minõsítés Gold fokozatát szerezték meg, így a hatásfokuk átlagosan 90% lehet. A hûtést egy 12 cm-es, hõmérséklet-vezérelt ventilátor oldja meg, mely a gyártó szerint alacsony zajszint mellett üzemel."
hír
#hhwnd
Hali. RAM-okkal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e jelentõsége az azonos típusnak vagy elég ha Mhz-ben megegyezik a két RAM?Jelenleg õ van a gépemben:KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz és szeretnék még betenni mellé +2GB-t
Igazából a keret attól is függ, hogy el tudom-e adni a régit, és ha igen mennyiért.
De leírom ezt a konfigot is, köszi 😊
De leírom ezt a konfigot is, köszi 😊
I S A e o e m o w s m !
Kicsit gondolkodtam rajta... 😊 Ha nem fer bele: AMD Athlon II X3 445
ASROCK N68-S3 UCC: 9.875 Ft
AMD Phenom II 550 3.10Ghz AM3 BOX: 21.250 Ft
A-DATA 2048Mb DDR3 1333Mhz: 5.275 Ft
CHICONY Hipro 380W OEM: 6.113 Ft
SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 HDMI PCIE: 19.888 Ft
SPIRE CoolBox 503: 5.538 Ft
67.939 Ft
ASROCK N68-S3 UCC: 9.875 Ft
AMD Phenom II 550 3.10Ghz AM3 BOX: 21.250 Ft
A-DATA 2048Mb DDR3 1333Mhz: 5.275 Ft
CHICONY Hipro 380W OEM: 6.113 Ft
SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 HDMI PCIE: 19.888 Ft
SPIRE CoolBox 503: 5.538 Ft
67.939 Ft
Saor Alba
Nem tudom, az 1600 elvileg OC feature, szoval jobban jarnal egy 1333 CL7-el szvsz. Tobbi jonak tunik.
Saor Alba
Köszi, a vinyó a fontos egyenlõre, ha meg optikait veszek, az úgyis satás lesz. Köszi a választ még1x, egyébként a többi alkatrész is rendben van? Elvileg az alaplap 1600 mhz-es ddr3masig támogat, tehát azzal se lesz gond ha minden igaz.
I S A e o e m o w s m !
Egy IDE csatlakozo van rajta, masik a floppy:
Egy IDE csatlakozora pedig KETTO eszkoz kotheto. Ugyhogy a leendo optikaid SATA-s legyen.
Egy IDE csatlakozora pedig KETTO eszkoz kotheto. Ugyhogy a leendo optikaid SATA-s legyen.
Saor Alba
Valaki tudna segíteni? Ezt a konfigot raktam össze:
-AMD Athlon II X3 445 3.10Ghz AM3 BOX
-ASROCK N68-GS3 UCC
-CHICONY Hipro 380W OEM
-DEER PCSKII50
-KINGSTON HyperX 2048Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu KHX1600C9AD3B1/2G
-SAPPHIRE 11167-12-20R HD5570 512MB GDDR5 PCIE
Az egész 65e, a kérdés: az alaplapon található 2 IDE csatlakozó, és elvileg az én 2 régi vinyóm is IDE csatlakozásos, tehát elvileg az alaplap felismeri majd igaz?
Ha igen, akkor optikai meghajtóm nem lesz egy darabig pénzhiány miatt, de addig is, ez a konfig mûködõképes? 😊
-AMD Athlon II X3 445 3.10Ghz AM3 BOX
-ASROCK N68-GS3 UCC
-CHICONY Hipro 380W OEM
-DEER PCSKII50
-KINGSTON HyperX 2048Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu KHX1600C9AD3B1/2G
-SAPPHIRE 11167-12-20R HD5570 512MB GDDR5 PCIE
Az egész 65e, a kérdés: az alaplapon található 2 IDE csatlakozó, és elvileg az én 2 régi vinyóm is IDE csatlakozásos, tehát elvileg az alaplap felismeri majd igaz?
Ha igen, akkor optikai meghajtóm nem lesz egy darabig pénzhiány miatt, de addig is, ez a konfig mûködõképes? 😊
I S A e o e m o w s m !
elgondolkodok még rajta,meg ugye elõbb derüljön ki a dolog hogy kell e egyáltalán most rögtön videokártyán gondolkodnom.
Amúgy egy ilyen felálláshoz kellene majd:
asus m2n-e sli
amd athlon x2 6400+ am2
4giga 1066-os ddr2
meg majd most ugye az elõbb ajánlott chieftec 400-es táp.gondolom azért a konfiguráció is szempont videokártya választásnál
Amúgy egy ilyen felálláshoz kellene majd:
asus m2n-e sli
amd athlon x2 6400+ am2
4giga 1066-os ddr2
meg majd most ugye az elõbb ajánlott chieftec 400-es táp.gondolom azért a konfiguráció is szempont videokártya választásnál
Ilyen: link. Az mas kerdes hogy 25k-ert mar kaphato 512-es 5750.
Saor Alba
Szoval akkor jo az i7 2600! nem veszek i5 öt! ez sem olyan drága és a lap olcsobb is huzzá mint az 1366-os ami nagyon jó! Tudtok egy jó alpot 1155 hoz? gygabyte v asus-ba?
egy kicsit erõsebbé szeretném tenni a gépemet:
ati 3870 512 mb vga
amd phenom 8450 2,1 Ghz
4 giga ram
lap: Gigabyte GA-M52L-S3
szeretném az alaplapot megtartani, tehát inkább csak a processzort illetve vga-t cserélném!
Mit ajánlotok?
köszönöm
ati 3870 512 mb vga
amd phenom 8450 2,1 Ghz
4 giga ram
lap: Gigabyte GA-M52L-S3
szeretném az alaplapot megtartani, tehát inkább csak a processzort illetve vga-t cserélném!
Mit ajánlotok?
köszönöm
!Forza Ferrari!
szerintem a chieftec tápnál maradok.elég az a 400W ha halk.
Ez a hd5670 milyennek számít jelenleg?
Vga-ba még nem biztos hogy beleugrok,azmost csak kényszerbõl lenne.Barátnõm gépébõl tegnap meghalt az x550-es.na most oda új kártyát nem akarnak venni,felesleges is (net/filmzés) lenne amúgy.most szereztem kölcsönbe egy másikat havertól,de azt meg nem maradhat sokáig.
Nálam egyébként egy 2600Pro-t váltana és az menne barátnõmnek.
Ez a hd5670 milyennek számít jelenleg?
Vga-ba még nem biztos hogy beleugrok,azmost csak kényszerbõl lenne.Barátnõm gépébõl tegnap meghalt az x550-es.na most oda új kártyát nem akarnak venni,felesleges is (net/filmzés) lenne amúgy.most szereztem kölcsönbe egy másikat havertól,de azt meg nem maradhat sokáig.
Nálam egyébként egy 2600Pro-t váltana és az menne barátnõmnek.
Akkor ez a 6970 jó kártya ? és egy ilyen 1155-ös lapba egy i7 2600-as! ez jó?