Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I S A e o e m o w s m !
vagy szerinted melyiket kéne benn kéne maradni 110000 alatt
mondjuk az engem is zavart csak tudod ugy voltam vele hogy a 4 giga az legyen dual kit és hogy beleférjünk a keretbe azért kellett ilyen alacsony mhz-at ajánlani :S:S:S
bár most látom hogy hülye voltam 😄
mert ez talán beleférne a keretbe 😄
bár most látom hogy hülye voltam 😄
mert ez talán beleférne a keretbe 😄
ja és a vga az a hd6970 szerintem
Hali leginkább gigabytot ajánlanék ami socket 1155-ös foglalattal rendelkezik ezek durván 30000-40000 között vannak
Üdv! köszönöm a választ a videó kártyára! Még egy olyan kérdésem volna,hogy ebbe a konfigba:
Corsair XMS3 DDR3-RAM 8GB PC3-1600 Kit
Corsair TX650W
Intel Core i7 2600
Ehez a konfighoz tudnátok ajánlani egy olyan alaplapot amibe a processzor és megfelelõen müküdik,a memória is és a GTX 570 vagy 6970 attól függ melyiket javasoljátok bele! Az alaplap nem baj ha 40 000Ft nál nem több!(Gigabyte,Asus) Várom válaszotok! köszi.
Corsair XMS3 DDR3-RAM 8GB PC3-1600 Kit
Corsair TX650W
Intel Core i7 2600
Ehez a konfighoz tudnátok ajánlani egy olyan alaplapot amibe a processzor és megfelelõen müküdik,a memória is és a GTX 570 vagy 6970 attól függ melyiket javasoljátok bele! Az alaplap nem baj ha 40 000Ft nál nem több!(Gigabyte,Asus) Várom válaszotok! köszi.
Sziasztok,olyaan 90-100-110 000 forintért szeretnék kártya-alaplap-proci-ram kombót venni. Mit ajánlotok ??
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Hello, gépet szeretnék újítani és már jó néhány éve nem nézem hogy mik vannak, szoval az lenne a kérdésem, hogy olyan 200000 Ft-ból milyen gépet lehet kihozni?
na megjöttek az alkatrészek.a chieftec gps-400a táp biztosan mûködik ,nagyon szépen csendben.bár szerintem az elõzõhöz képest bármi csendesebb lett volna.sikerült utolsó darabként szerezni végül egy cm hyper 212 plus-t.az majd két hét múlva kerül bevetésre
"addigra már az i7-ben is kevés lesz a kakaó" ez a sor oda nem kell.<#vigyor>#vigyor>
Thrash \'Till Death
Megpróbálok egyet ocsóé venni, fejlesztést meg kitolom a következõ konzolgeneráció megjelenéséig, addigra már az i7-ben is kevés lesz a kakaó. Legalább 2 évig ezeken a mostani középszar pc-ken is jól fog futni minden.
Thrash \'Till Death
most a hawx 2-vel is ugyanazt elfogják játszani mint a crysis-al :S
Hát azért kétszer annyit nem produkál, de ügyes programozói barátaink megoldják hogy látható különbség legyen.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
hát igen ebben teljesen igazad van csak annyira dühítõ hogy van ilyen hogy megveszik a játékot és ezért pl az nvidia durván kétszer annyi fps-t produkál :S
akkor legalább jót tanácsoltam 😄
meg az amd dinamikusan növekszik mind mint vállalat mind mint piaci részesedésben 😄
meg az amd dinamikusan növekszik mind mint vállalat mind mint piaci részesedésben 😄
bár ahogy látom a hawx-nál az 570 nagyot ver a 6970-re :S
amugy nagyon játék függõ de amugy ahogy látom tulságosan említésre méltó különbség nincs de én az 6970-re szavaznék mondjuk én kezdek lassan elfogult lenni az amd ( a volt ati) irányába 😄
Üdvözletem! Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy melyik az erõsebb vga a kettõ közöl? GTX570 Vagy Ati 6970 ! A választ elõre is köszönöm!
Bency azt mondd el hogy mennyit szánsz a cuccokra és akkor összetudunk pakolni valami jót 😄
egyet amibe van vga egyet meg ugy amibe nincs 😉
egyet amibe van vga egyet meg ugy amibe nincs 😉
Hello, szerintem mukodni fog a memoria a deszkaban, max. kicsit belenyulkal az idozitesekbe (nem katasztrofa).
Saor Alba
tehát homályban amikor nem tudod hogy kanyar jön vagy az egyenesben vagy-e még 😄
Ja a videohoz meg annyit hogyha ez a 9500 gt 1 gb-s és néhol észrevehetõ az akadozás :S akkor nemtom hogy a te 256 mb-ed hogy tudja hozni az 50 fps-t :S
Hát igazából nemtom hogy hozod ki azt az fps-t de nagy mágus vagy 😄
pl ez a video lehet hogy nekem rossz a szemem de szerintem ez nem 50 fps
na mind1 kár ezen vitatkozni a döntés a tiéd hogy mit veszel ami biztos az hogy készülj föl arra hogy nyáron szerintem egy uj vga-val is bõvíteni kell a géped :S
pl ez a video lehet hogy nekem rossz a szemem de szerintem ez nem 50 fps
na mind1 kár ezen vitatkozni a döntés a tiéd hogy mit veszel ami biztos az hogy készülj föl arra hogy nyáron szerintem egy uj vga-val is bõvíteni kell a géped :S
csak szerinted, ne procit vegyél, a vga a sûrgõs nem a proci, miért nem érted meg?
mi lenne ha lemérnéd mennyi az fps-ed játék közbe?
mi lenne ha lemérnéd mennyi az fps-ed játék közbe?
#hhwnd
Utánanéztem...legolcsóbb proci 4magos 33 ezer....nyárára lehet beiktatok egy uj alaplapot,procit és ramot,és a kártya marad még és ugy jó lesz,60 fpsem nincs hot pursuitba ,de 40 van jó grafikán.Ha leveszem a grafot valamennyire 50 is szerintem.
:) Semmi okosság :P
20 körül sztem nem kapsz 4magot inteltõl 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha te elérsz ezzel a vga-val 60 fps-t akkor én megeszem a kalapom 😄
nézd meg ezt a tesztet amiben régebbi játékok vannak és a kártyád a nemhogy a 60 de még a 30 fps-t se ér el :S
ugyhogy nem hiszem hogy egy uj need for speednél eléri a 60-at
de amugy tényleg régi az a kártya az lehet a problémád oka meg talán már az a proci is kevés :S
nézd meg ezt a tesztet amiben régebbi játékok vannak és a kártyád a nemhogy a 60 de még a 30 fps-t se ér el :S
ugyhogy nem hiszem hogy egy uj need for speednél eléri a 60-at
de amugy tényleg régi az a kártya az lehet a problémád oka meg talán már az a proci is kevés :S
Hot Pursuitban csak 35-40 fps em van de felhúzva a graf nagy felbontásu texturák stb...az nem olyan kevés azért épp,legtöbbnél pedig 60 80..
Hali! Szeretnék gépet újítani, a következõkre gondoltam:
Alaplap: MSI P67A-C45
Processzor: Intel core i5 2300
Ram: Kingston DDR3-RAM 4GB PC3-1600 HyperX Kit (KHX1600C9AD3K2/4G)
(tudom, h felesleges az 1600MHZ-es memória ehhez a processzorhoz, viszont már megvan. Passzol az alaplaphoz/processzorhoz? békében fognak együtt élni/mûködni?)
Msi honlapján - http://global.msi.eu/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=&prod_no=2228 - az eddig tesztelt memória típusok közt ez nem szerepel. Ez gond lehet, vagy több mint valószínû, hogy jó ez a memória?
A másik kérdésem/gondom az, hogy az intel core i5 2300 proc. DDR3 1066/1333MHZ-es memóriákat kezeli. A fentebb említett 1600MHZ-es memóriákat ezek szerint nem használhatnám ebben a konfigurációban?
Várom mielõbbi válaszotokat, és köszi a segítséget.
Viktor
Alaplap: MSI P67A-C45
Processzor: Intel core i5 2300
Ram: Kingston DDR3-RAM 4GB PC3-1600 HyperX Kit (KHX1600C9AD3K2/4G)
(tudom, h felesleges az 1600MHZ-es memória ehhez a processzorhoz, viszont már megvan. Passzol az alaplaphoz/processzorhoz? békében fognak együtt élni/mûködni?)
Msi honlapján - http://global.msi.eu/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=&prod_no=2228 - az eddig tesztelt memória típusok közt ez nem szerepel. Ez gond lehet, vagy több mint valószínû, hogy jó ez a memória?
A másik kérdésem/gondom az, hogy az intel core i5 2300 proc. DDR3 1066/1333MHZ-es memóriákat kezeli. A fentebb említett 1600MHZ-es memóriákat ezek szerint nem használhatnám ebben a konfigurációban?
Várom mielõbbi válaszotokat, és köszi a segítséget.
Viktor
a videókártyád a ludas, értsd már meg, egy igazi õskövület, fejenállva gépelhetsz akkor se lesz több 35fpsnél, az ATI 4650-tõl is jóval gyengébb
#hhwnd
Hát hogy a videókártya nagy és hajtja a procit jobban mint a régi,ezért annyira melegszk hogy nem birja a hûtõ hûteni,igy értettem😊
most akkor mivan ???
"A melegedés az az uj videókártya okozza,9500GT GDDR3"
"A melegedés az az uj videókártya okozza,9500GT GDDR3"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem igen azzal van gond...mivel az nem melegszik csak a proci.És akitõl vettem az is tolta ezeket a játékokat szinte fullon....laggol a játék mielõtt a proci hûtést ujra pasztáztam,azután jó minden fasza.Mindenképp a proci ,vagy csak a melegedés a bûnös 😛
VGA = videókártya
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nézegettem uj procikat,igazából egy Quad Core kéne nekem...de nincs rá keret max nyár fele :S Milyen procit ajánlanátok ami JÓ áron van,olyan 20ezer kb és ütõs,ha lehet quadcore😛