Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Jól gondolom hogy létezik egyben 4 giga Kingmax Hercules 1600MHz DDR3 memória?
Van 2x2 ugyanilyen márkájú memó a gépben, de most elég jó árban van a cucc és hát ugye hosszabb távon talán jól fog jönni a dolog.
Most úgy is itt a természeti katasztrófák szezonja.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
01110000 01110010 00110000
AMD Phenom II 555 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition
CORSAIR Builder Series CX430W
GIGABYTE GA-880GM-D2H
KINGSTON 1024Mb DDR3 1066Mhz CL7 KVR1066D3N7/1G
SAMSUNG 1000GB F2 EcoGreen 5400rpm 32MB SATA2 HD103SI
SAPPHIRE 11168-23-20G HD5670 512MB GDDR5 PCIE
Ez így jó vagy lehet jobbat is kihozni 90k-ból?
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
A Samsung memóriákról tudnátok véleményt mondani ?
Garival ajánlottak nekem 1Gb DDR2-es memóriát 3500Ft-ba
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Olvastam a hozzászólásokat, szóval amit állítasz egyszerûen nem felel meg a valóságnak.
Azt nem tudom, hogy máshol hogyan irt, de itt egyedül felháborítóan a Laca barátod kezdett el csak írni.
Nem, te azt állítottad õ mit írt, ami megint csak nem fedi a valóságot, mert nem emlitette sehol, hogy azonos órajellel kellene õsszehasonlítani a processzorokat. Egyetlen egyet állított, hoghy felesleges egy 4 GHz környéki processzort lecserélni egy olyan processzora, ami százhúszezer különbségbõl jön ki, ha a tulajdonos csak játékra akarja használni, mert ott minimális lesz csak a különbség.
Tessék a valóságnak megfelelõen írni, nem pedig meséket kreálni, ahol van egy gonosz boszorkány, ha nincs igazatok.
Ugyanazon órajelen gyorsabb lesz egy Sandy Bridge, mint egy Wolfdale. Nahát, breaking news...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Én elnézést kértem,reagáltam ahogy reagáltam ,asszem ennek már semmi értelme sincs.
A ROF-ról mint hardver igényes game-ról.
Volt alatta kétmagos 3,5 ghz en. Mit mondjak sanyarú volt.Van 4 magos 3,2 ghz-en .
Hellyel közzel hibátlan ugyanazon confignál. Win7 64 bit.
Hagyjuk ezt az 1 fps -t mert ez nem igaz. De ha húzzuk és a kétmagos 4 ghz en mûködik ,sem igaz. A videó kártya sem mindegy,ez is igaz.Hogy teljes pompájában élvezhessük,oda mindenbõl komoly kell.
De a vitát 1 hónap múlva újra megnyithatjuk,Solt kollegával csinálunk egy szimulátoros tesztet két, három fajta géppel,platformmal stb. Ha nincs igazam revidiálom az álláspontomat,de addig amíg más sem próbálta ezt ki lehetõleg ne akarjon meggyõzni senkit,hiszen fogalma sincs a dologról.
Remélem így megfelel mindenkinek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
2: Jakuza stílusa bicskanyitogató... olvasd vissza a párbeszédüket. Ha velem beszélne így, én is úgy reagálnék, ahogy Laca. Ergo, ha már beleszólsz a párbeszédükbe, akkor nem csak az egyiket kéne kiemelni.
3: Igazad van, elnéztem... Nem azonos órajel... Tragédia...
4: Ettõl függetlenül az állításával gond van, ugyanis cpu hasonlításnál alap, hogy közel azonos órajelen mérjük össze õket... akkor kapunk reális képet róluk. Ezért is írtam amit írtam...
Kíváncsi lennék rá azonos órajelen milyen eredményt hoz egy 2500K, és egy C2D... hogy nem 1 fps a különbség RoF alatt abban biztos vagyok.
www.smart-bus.hu
Az külön negatívum, hogy 45 évesen felnõtt létére viselkedett igy.
Nem akarok döntõbirõ se lenni a vitában, de elöször szerintem elkellene olvasnod mit irt le, vagy értelmezni.
Két különbözõ órajelrõl irt, tehát a megállapításod se fedi a valóságot, ami az volt, hogy ; azonos órajelen nincs különbség a C2D és 2500K között, eleve képtelenség.
Hiszen mást írt. Egy alapórajelû 2500król, ami tudtommal 3.33GHz és egy közel négy gigaherzes C2Drõl.
Szóval szerintem, mielõtt kritizálsz tanulmányozd a leirtakat azt javaslom.
RoF: Ha négy magból kettõt letiltok a Q9550-n, nem 1 fps különbség lesz. Próbáltam. Ergo amit állítasz, hogy azonos órajelen nincs különbség a C2D és 2500K között, eleve képtelenség.
www.smart-bus.hu
No meg milyen videó kártyával? meg milyen felbontásban? meg minden bekapcsolva? Komolyan érdekel.
Már elnézést kértem ,de még egyszer nem fogok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Mas: Leteszteltuk alaporajelen a Rise of Flight nevu jatekot egy alaporajelu 2500k-n es egy C2D-n ami 3.98GHzen szaladgalt, megsugom egy azaz 1 FPS kulonbseg volt a ketto kozott.
Meresi hiba. Ennyi!!!
Tessék.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
www.smart-bus.hu
Én is elragadtattam magam.Elnézést érte.
Jelzem most jövök a szomszédból,leteszteltük az I5 2500K-t egy GTX 560 al 8 giga rammal. Direkt feltettem a Roffot. Ja és az én 3,2 ghz es 4magos ommal is gtx 560. Meg mindkét gépbe betettük a 460 ast is. Mindkettõ órajele ugyan az.
Nos konklúzió. Mondhat bárki ,bármit, nem is lehet egy lapon említeni.
Még hogy nem gyorsul😊)
Na de majd veled egy komolyabb tesztet megejtünk,és talán az perdöntõ lesz.
Kicsit másszunk ki a homokozóból...
www.smart-bus.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
En a helyedben azt sem vennek, hanem varnek meg par honapot. Persze a te penzed tehat, azt veszel rajta amit akarsz, igy az hogy en mit tanacsolok az nem mervado.
A VGA-t lecserelnem es ennyi, mert az ugy is hoz kulonbseget es a kesobbi gepbe is beleteheto kompromisszumok nelkul.
Amugy szerintem ez a mostani technologia, marmint a 2500k kevesebbet fog elni, mint a C2D es hamarabb kezdodik meg az elavulasi folyamat pont az LIano es a tobbi kov generacios proci miatt.
Ezt a szimulátÓr dolgot meg nem értem. Ha az FPS megnõ akkor miben lesz gyenge a proci? Azt ne mondjátok, hogy a különbözõ számítások le lesznek maradva a megjelenítéstõl, mert olyan nincs.
Szerintem úgy járnál a legjobban, ha vennél egy új VGA-t, GTX560 Ti vagy amit akarsz (sõt ha most nem cserélsz mindent egyben, akkor lehet drágábbat is tudsz és 1-2 hónap múlva meg megveszed hozzá a többit). De, ha te eldöntötted, hogy márpedigmostcserélekmindent, akkor írhatunk akármit, de hidd el, hogy egy VGA csere+jelenlegi vas és teljesen új vas között szimulátorban _SEM_lesz marginális különbség.
De javaslom próbáld ki egy kétmagoson a ROFF ot (bár én csak mint analfabéta mondom mindezt) és utána egy négymagoson. Az órajel az lehet egyforma is.
Osztán ha majd érdemi különbséget találsz felfedezni akkor megoszthatnád ez irányú észrevételeidet ,szívesen venném.😊
Videót éppen nem tömörítek meg vágok, de zenét szoktam elég sokat vágni, szerkeszteni, effektezni stb. ezekmellett hobby szinten 3d modellezés is befigyel néha, igaz erre végülis elég lenne a mostani proci is, de ha már cserélek valamit akkor cserélek mindent és így az újabb simekkel se lesz gondom, ha meg nem elég a proci akkor ahhoz a laphoz késõbb vehetek akkár egy i7-et is.
Javaslom megtekinteset, akkor Solt velemenyenek is oke ?
Mivel nem is olyan regen volt ez a tema az AMD-s topicban is.
Erdekes ugyanarra jottek ra, hogy a jatekok miatt az ilyen iranyu fejlesztesnek nem sok ertelme van, mivel ar/ertek aranyban minimalis a kulonbseg.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1018027697&no=14307