Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ipon-on kívûl lehet 28-ért ilyet venni. Nagyon jól szellõzik, a merevlemezeimet is 22 fok felé nem engedi. Ez felsõ kategóriás ház, persze az árát is megkérik. De ezzel nem lesz bajod, az biztos, ha ilyet veszel.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mennyit szánsz rá? ( ne spórolj rajta! )
www.smart-bus.hu
Mai napig is ház-gondjaim vannak, mivel 2003-as szabványoknak felel meg csak, sztem
Összerakhatsz minden drága kütyüt és szépen megpusztulnak,a dunsztban ha egy rosszul megtervezett házba pakolod õket..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nálam egyébként mindig hõmérsékleti gondok vannak. most is azért ment tönkre az egyik kondenzátorom. (Vga vagy tápnál...)
Tápnál ,egy ilyen konfighoz már dukál egy jobb fajta ,
Én egy ilyet vennék
De csak mert ezeket ismerem.
4 magos intel proci, 3.3 Ghz
4 GB MB ram
nvidia GTX 570
táp meg alaplap nagyon kérdéses, ha lehet még alaplapi márkát mondjatok még pls.
thx
Bocs de ezt nemrég találtam és nagyon bejön:XD
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Majd megnézem és referálok.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Az elégedettséged érthetõ... 😊 Ha a legerõsebb bull nem hozza legalább az i5k szintjét teljesítményben és tuningban, akkor én is i5k-t fogok venni... 😊
www.smart-bus.hu
1. Azert az Intel nem kicsivel vezeti a piacot. Tehat ala kell arazniuk.
2. GPU-k teren mar az Nvidia elott jarnak, meg is olcsobbak a hasonlo kategorias cuccaik.
Neked mindegy, aki 1 honap mulva keszul venni gepet annak meg qrvara nem... <#alien>#alien>
Saor Alba
Különben 4 vagy 3,6 az szerintem nem jelent oly sokat. Vagy igen?
Én csak ecseteltem elégedettségem okát😊
Azt meg ne feledd, hogy a q9550-m nem mai csirke, ráadásul csak 3,6GHz-n járatom. Plusz te 1680-ban, én meg 1920-ban játszom... 😉
www.smart-bus.hu
Na ezt nem hinném. Ha jobb drágább lesz ,nem nagyon csak ippen hogy.
Miért adná olcsóbban? Nem jótékonykodik egyik cég sem szerintem.
Ha meg nem, akkor maradunk a kötelezõ olcsóbb az AMD filozófiánál.
Mondjuk nekem aztán oly mindegy én 2 évig nem is nyúlok a pc-m he max a napokban veszek egy ssd-t és sanyi. Én nagyon meg vagyok elégedve vele,pl a COD ban csupán a proci miatt London felett dupla annyi az FPS em mint SOLT -nak. Neki 12-15 nekem 32-ésssssssssss tovább😊
Csak nehogy az legyen hogy megvegye aztan 1 honap elteltevel mar joval olcsobban kaphato vagy esetleg olcsobban a gyorsabb Bull... <#alien>#alien> A konkurenciahoz kepest a hasonloan / jobban felszerelt (tobb ficsor) AM3+ deszkak ugy is olcsobbak lesznek...
Saor Alba
Solten😊 Bull:XD
Mire hazánkba ér lesz az õsz is😊szvsz
Saor Alba
Szerintem hibátlan . A lap is jó . Mellé nem nyúlsz a dologgal az biztos.
Veszett gyors a proci is,4.5 gigát mind tudja de 4 gigán én pl alul feszelem😊
Szeretnék véleményeket kérni, az elkövetkezõ fél-egy hónapban készülök új (fél)gépet venni.
Amit kinéztem magamnak:
Asus P8P67 alaplap ~ 36 000 Huf
Intel I5 2500k ~ 45000 Huf
Kingston HyperX 4096 Mb, 1600 MHz, CL9 kit ~ 11 000 Huf
Ami már megvan hozzá:
Gigabyte GTS250 OC, Scythe Ninja 3, Enermax Modu 82+, 2 db 500 Gb WD SATA2 winchester, Leadtek Winfast PXDvr3200H TV kártya, LG monitor 1920*1080
Amire kéne:
FSX, ritkábban játék, ritkábban videóvágás, filmnézés, internetezés
Egy stabil, megbízható gépet szeretnék összeállítani, procit 4 Ghz környékén tervezem járatni. 80-90 ezer Ft-nél többet nem tudok rá szánni jelenleg. Késõbbiek folyamán esetleg cserélnék videókártyát (akár SLI, CF is szóba jöhet), bõvítenék memóriát, ha szükséges.
USB3, SATA3 csatikat nem szívesen nélkülözném, késõbbiekben valószínûleg kihasználnám azokat is.
Elõre is köszönöm a tanácsokat, válaszokat!
Hogy melyik a jobb azt nem tudom, nézz be a Ide és keresd meg van e topikjuk.
GIGABYTE GA-E350N-USB3: 32.775 Ft
KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1333MHz CL9 : 10.288 Ft
SAMSUNG SH-S222AB/BEBE: 4.835 Ft
SAMSUNG 1000GB F3 EcoGreen 5400rpm 32MB SATA2 HD105SI: 12.300 Ft
THERMALTAKE VK72721N2ED SD200: 24.313 Ft
DELL U2311H: 50.213 Ft
LOGITECH Desktop MK120: 4.125 Ft
LOGITECH Speaker System Z323: 10.550 Ft
149.399 Ft
Saor Alba
Melyik alaplapot vegyem?:
http://www.bluechip.hu/termek/asus-m4n68t-v2#ismerteto
http://www.bluechip.hu/termek/asus-m4a77t
Miért ekkora az árkülönbség a két lap között.
Az nem baj hogy az olcsóbbikon nincs borda? Vagyis van de csak 1.
Légyszi válaszoljatok.
Amúgy végülis igazad van nem nagy tétel manapság a 4 Gb RAM.
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10